mayland 08.06.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wstawać śpiochy! Gospodyni buszuje po forum, o kawę sie dopomina a tu cisza i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 O kawę, jak o kawę - o te ogródki prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Da sie zalatwić Na jesieni bedę miała do zagospodarowania dodatkowe 1200m2 działki Szczere, zaorane pole Będzie dzie dłubać Jak się mówi....zapraszam na grzybobranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hello! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Kurcze, zabalowalam wczoraj, to znaczy dzisiaj. Poszlam spac o wpol do szostej, a tu robota dzisiaj pelna para... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Nawet nie mam takiego strasznego, tylko troche spiaca jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Nawet nie mam takiego strasznego, tylko troche spiaca jestem. Rrrrobić, rrrrobić, rrrrobić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Nawet nie mam takiego strasznego, tylko troche spiaca jestem. Rrrrobić, rrrrobić, rrrrobić!!! Do wieczora mam to zapewnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Nie wiem jak możesz nie wiedzieć... a kto siedzi na Muratorze i pisze razem z reszta zarobionych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Nawet nie mam takiego strasznego, tylko troche spiaca jestem. Rrrrobić, rrrrobić, rrrrobić!!! Do wieczora mam to zapewnione. Ja dalej sprzątam Więc nie jesteś sama Teraz mam przerwę technologiczną, bo podłoga na korytarzu schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Nie wiem jak możesz nie wiedzieć... a kto siedzi na Muratorze i pisze razem z reszta zarobionych??? Ja nie siedzę na Muratorze, ja siedzę na doopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Nie wiem jak możesz nie wiedzieć... a kto siedzi na Muratorze i pisze razem z reszta zarobionych??? Ja nie siedzę na Muratorze, ja siedzę na doopie A gdybys tam miala jakiegos muratora-Hiszpana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Na kaca najlepsza praca Nawet nie mam takiego strasznego, tylko troche spiaca jestem. Rrrrobić, rrrrobić, rrrrobić!!! Do wieczora mam to zapewnione. Ja dalej sprzątam Więc nie jesteś sama Teraz mam przerwę technologiczną, bo podłoga na korytarzu schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Każda robi co innego ale jedno robimy razem w tym czasie? kto zgadnie? Nie wiem jak możesz nie wiedzieć... a kto siedzi na Muratorze i pisze razem z reszta zarobionych??? Ja nie siedzę na Muratorze, ja siedzę na doopie A gdybys tam miala jakiegos muratora-Hiszpana? dopiero posprzątałam i znów muszę iść po ścierkę i przetrzec monitor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wyschła już To ja znikam na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wyschła już To ja znikam na razie Olga, uspokuj sie i usiadz juz na tym muratorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.06.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Wyschła już To ja znikam na razie Olga, uspokuj sie i usiadz juz na tym muratorze! Jeszcze na mnie czeka podłoga w kuchni Lekko ją ostatnio zapuściłam I teraz się zabieram jak do stajni Augiasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts