DarioAS 08.06.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 długie zycie przed Tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 długie zycie przed Tobą.... Wprawdzie moj ukochany pan doktor powiedzial mi, ze jeszcze tylko przez rok bedzie mi antyki przepisywal, a potem zacznie zrzedzic, ale moze przekonam go urokiem osobistym, ze ja jeszcze troche moge poczekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A jak nie to adoptuje sobie 16-letniego chlopca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 masz dwa wyjscia, samemu lub innej osobie zlecić, brakujący zakup. kolejnym wyjsciem jest zaprzestanie picia...ale teraz to już napewno mozna sie postrzelic. sorki za zmeczenie laew mielismy kulturową noc w lublinie i......... Gratuluje 3 miesiecy bez brzydkiego, bialego przedmiotu w ustach... Najblizsza okazja do zaprzestania picia bedzie jak za 100 lat postanowie zajsc w ciaze. Wczesniej nie planuje. i słusznie, noc była piekna, kulturowo spędzonas nawet bez piwka, ale teraz nadrabiam powód mam Krakus na pudle..ale teraz ta 11-stka..też daje powód do picia. tylko trochę w innym tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A jak nie to adoptuje sobie 16-letniego chlopca... szkoda ze starszego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A jak nie to adoptuje sobie 16-letniego chlopca... szkoda ze starszego nie. tego nie powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 A jak nie to adoptuje sobie 16-letniego chlopca... szkoda ze starszego nie. tego nie powiedziała Chodzi o to, zeby moc go sobie wychowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zadam pytanie przy meczu pijemy za kazdą bramkę zdobytą czy pod stracone okazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zadam pytanie przy meczu pijemy za kazdą bramkę zdobytą czy pod stracone okazje? Pijemy, bo maz przyciagnal piwko do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 08.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zdrowie zatem, polecam interesujacy nawet kryminalnie watek z wawki. http://forum.muratordom.pl/post2552897.htm#2552897 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 łał... brak mi słów normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 łał... brak mi słów normalnie Dobre, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 łał... brak mi słów normalnie Dobre, dobre... no, tylko szkoda, że nie wiemy kto w końcu pisze prawdę chociaż nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał napisać takie ostrzeżenie, jeśli faktycznie nie był rozgoryczony powstałą sytuacją. Nikt na darmo nie plątał by się chyba w takie kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 łał... brak mi słów normalnie Dobre, dobre... no, tylko szkoda, że nie wiemy kto w końcu pisze prawdę chociaż nie wydaje mi się, żeby ktoś chciał napisać takie ostrzeżenie, jeśli faktycznie nie był rozgoryczony powstałą sytuacją. Nikt na darmo nie plątał by się chyba w takie kłopoty Chyba najbardziej w tym wszystkim poszkodowany jest ten wykonawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 kolorowe życie z jednej strony wykonawcy a z drugiej inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cześć Jakoś wczoraj nie dostałam powiadomień do własnego, osobistego wątku Takie sprawy (też śledzę ) są trudne do oceny dla osób postronnych Całej prawdy pewnie nie poznamy, bo nas przy tym nie było... Moja sytuacja z majstrem i glazurnikiem była prawie identyczna, a przynajmniej tak by to pewnie wyglądało, jakby trzy strony zaczęły pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam kolezanki i koledzy. No coz, wszyscy mamy takie przygody, tylko rzeczywiscie smutne jest, ze na Forum grasuja naciagacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Grasują wszędzie, to i na forum Kolejna rozmowa w sprawie podwyżki się odbyła Na razie będzie premia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Grasują wszędzie, to i na forum Kolejna rozmowa w sprawie podwyżki się odbyła Na razie będzie premia Ooooo, no to gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts