malgos2 09.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? proste. No to juz chyba do niczego nie bede potrzebowac zadnych grzebkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? Z tego co widziałam, to żadna filozofia. Ja się uparłam ( ) na dwie warstwy płyty, choć glazurnik twierdził, że jedna wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? Z tego co widziałam, to żadna filozofia. Ja się uparłam ( ) na dwie warstwy płyty, choć glazurnik twierdził, że jedna wystarczy czemu OSB a nie dwa razy zielony KG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? Z tego co widziałam, to żadna filozofia. Ja się uparłam ( ) na dwie warstwy płyty, choć glazurnik twierdził, że jedna wystarczy No to super. Teraz to tylko potrzebuje pomocnika do posadzki. Myslicie, ze znajdzie sie jakiegos osilka za pare stowek na 2 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? Z tego co widziałam, to żadna filozofia. Ja się uparłam ( ) na dwie warstwy płyty, choć glazurnik twierdził, że jedna wystarczy czemu OSB a nie dwa razy zielony KG? 2 x zielony KG, ofkorsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 dokładnie tak. i zyczmy sobie tylko tych 'normalnych'. Tylko dlaczego ja na nich nie trafiam? Jeszcze mozna by cos tam zrobic u mnie ewentualnie, ale tak mam dosyc tych moich geniuszy, ze mi sie nawet nie chce zaczynac o tym myslec. jak pisałem, wszystko jest kwestią opłacalności. A tak z innej beczki - czy samodzielne zainstalowanie geberitu pod plyta jest czyms bardzo skomplikowanym? Grzebki wzmacnialy to plyta OSB. Jakis instruktaz? Z tego co widziałam, to żadna filozofia. Ja się uparłam ( ) na dwie warstwy płyty, choć glazurnik twierdził, że jedna wystarczy czemu OSB a nie dwa razy zielony KG? 2 x zielony KG, ofkorsss Wyglada na to, ze malzonek sobie poradzi. W dodatku chyba zmienimy koncepcje WC, ale to jeszcze tajemnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 trzymam chwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 trzymam chwyty Nie bylo Cie, a ja tu pewnie zaczne posadzki betonowe wykonywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jednak beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jednak beton? Nie taki calkiem. W zasadzie jest to cement wzmacniany jakimis wloknami czy czyms. Wyglada jak beton. Mozna barwic i robic na nim rozne cuda. Potrzebuje tylko troche sprzetu (glownie maszynke do polerowania), butki na kolcach i jakiegos osilka do podnoszenia workow i mozemy jechac z koksem. Ups, zapomnialabym, jeszcze potrzebuje jakies 5000 na material. Ale to juz jest drobiazg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jasne Mam nadzieje, ze wyjde nad kreske z debetem przez wakacje... No i zawsze jest jeszcze moja ukochana karta kredytowa - najlepsza przyjaciolka, dzieki ktorej jeszcze sobie w leb nie strzelilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jasne Mam nadzieje, ze wyjde nad kreske z debetem przez wakacje... No i zawsze jest jeszcze moja ukochana karta kredytowa - najlepsza przyjaciolka, dzieki ktorej jeszcze sobie w leb nie strzelilam... ja mam bliżej do cyngla.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 jasne Mam nadzieje, ze wyjde nad kreske z debetem przez wakacje... No i zawsze jest jeszcze moja ukochana karta kredytowa - najlepsza przyjaciolka, dzieki ktorej jeszcze sobie w leb nie strzelilam... ja mam bliżej do cyngla.......... Zalatw sobie karte albo debet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 cyngiel bliżej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jeszcze jedno mi sie przypomnialo a'propos naszego zlotu czarownic - Olga - jak kupisz juz ten bilet, to daj mi znac, jakie masz miejsce w tym pociagu TLK, zebym mogla zarezerwowac gdzies obok Ciebie. Albo chociaz mi powiedz, czy kupujesz na 1 czy 2 klase, zawsze mozemy do Warsu isc na te 40 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Łokiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Łokiej Kupujemy cos tej Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2008 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Łokiej Kupujemy cos tej Ani? Której? Jak nie zacznie gadać, co chce, to się skończy na odkurzaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts