malgos2 10.06.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 O nabojach to wiem 40 beczułek 5 litrowych... Myślę, że na miesiąc styknie Kanal tylko taki, ze ja dotad widzialam tylko beczki Heinekena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Czerwona jest (przynajmniej tak twierdzą Francuzy) na wszystkie beczki 5litrowe. A na tej stronce, którą wczoraj wrzuciłam, ten heinekenowski jest dostarczany z kompletem końcówek do beczułek od 4 do 6 l, twierdzą, że można podłączyć wszystko łącznie z 6l baniakiem na wodę lub beczką wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Czerwona jest (przynajmniej tak twierdzą Francuzy) na wszystkie beczki 5litrowe. A na tej stronce, którą wczoraj wrzuciłam, ten heinekenowski jest dostarczany z kompletem końcówek do beczułek od 4 do 6 l, twierdzą, że można podłączyć wszystko łącznie z 6l baniakiem na wodę lub beczką wina No, tylko widzialas jakies inne beczulki w sklepach, oprocz Heinekena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ło matko Ty o zupie, ja o d... Wiesz, ja to głównie 50tki Żywca oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ło matko Ty o zupie, ja o d... Wiesz, ja to głównie 50tki Żywca oglądam Taka Ci nie wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiesz, zawsze można wypożyczyć profesjonałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiesz, zawsze można wypożyczyć profesjonałkę Tez widzialam - 750 dolarow i masz z lodowka, z gazem, ze wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiesz, zawsze można wypożyczyć profesjonałkę Tez widzialam - 750 dolarow i masz z lodowka, z gazem, ze wszystkim... Te na naboje to są właśnie z chłodzeniem Nie wiem jak teraz, ale wynajem profesjonalnego zestawu parę lat temu, to całkiem ludzkie pieniądze (kaucję tylko jakąś biorą). Brat kiedyś na imprę pożyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiesz, zawsze można wypożyczyć profesjonałkę Tez widzialam - 750 dolarow i masz z lodowka, z gazem, ze wszystkim... Te na naboje to są właśnie z chłodzeniem Nie wiem jak teraz, ale wynajem profesjonalnego zestawu parę lat temu, to całkiem ludzkie pieniądze (kaucję tylko jakąś biorą). Brat kiedyś na imprę pożyczał No, ale nie ma to jak w domu taka maszynke za stale miec. Tylko na cala beczke to troche przegiecie paly - zanim bys wypila, piwo by sie zestarzalo. Na impre to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na co dzień może być 5l Haineken Tyż pijalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Na co dzień może być 5l Haineken Tyż pijalny Pijalny, a i pewnie niebawem moda sie rozszerzy jak tylko Philips te maszynki na PL rynek wprowadzi. Juz wyszukiwarka wyszukuje: domowe urzadzenia piwowarskie , ale pod linkiem nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kwestia czasu I pewnie na początku będą z 5 tysi kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 się naszukałam tego wątku przywitać się chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kwestia czasu I pewnie na początku będą z 5 tysi kosztować No nie, ten tez 160 euronow, no to ile moze w PL kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kwestia czasu I pewnie na początku będą z 5 tysi kosztować No nie, ten tez 160 euronow, no to ile moze w PL kosztowac? A z innym towarem to jak jest ?? A na początku przebitka największa, zanim się ludzie pokapują Cześć Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kwestia czasu I pewnie na początku będą z 5 tysi kosztować No nie, ten tez 160 euronow, no to ile moze w PL kosztowac? A z innym towarem to jak jest ?? A na początku przebitka największa, zanim się ludzie pokapują Cześć Magi No to trzeba to kupic w Niemczech czy gdziekolwiek. Jest taki odkurzacz, co sam sprzata - Roomba, w Stanach za model, za ktory w PL kasuja 3,5 tysiaca, placi sie 300 dolarow. No to przebitka jest gdzies 6-krotna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 I będą takie przebitki, póki ludziska będą to kupować... ale myślę, że to już długo nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiem już na co teraz będę oszczędzać http://www.boutique-biere.com/images/biere_pression_elegance_rouge.JPG Czyż to nie lepsze niż wypasiony ekspres do kawy I można postawić w salonie - kolorek mi pasi cudoooo ale ja to bym nie mogła chyba takiego mieć normalnie codziennie na rauszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Bez tego też się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ale to to po ręką można mieć a do lodówki to jednak dupę trzeba ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts