OK 12.06.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Ja nie uzależniam parapetówy od płodności i "mleczności" jak dobrze pójdzie -to jesienią zapraszam do Sandomierza -to jest naprawdę piękne miasto A ja owszem - nie mam serca ciągać ciężarnych i matek z dziećmi przy piersi po całym kraju Aczkolwiek oczywiście serdecznie zapraszam w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie sobie uświadomiłam, że w październiku to Ania już będzie miała oseska przy cycu ... to może ja zrobię parapetówę w 2 turach -1wsza dla bezdzietnych, 2ga dla matek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 No właśnie, nie chodzi o picie czy nie, tylko o to że, ja tam się nie znam, ale wydaje mi się, że z dużym brzuchem, albo z takim maluszkiem przy cycku to się trudno pozbierać i gdzieś jechać Już i tak mam wyrzuty sumienia, że się tak Ani zwalamy Z drugiej strony, może przynajmniej odpocznie od przekopywania ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Cześć Parapetówa u mnie, jak u wszystkie pić będziecie mogły Ja nie uzależniam parapetówy od płodności i "mleczności" jak dobrze pójdzie -to jesienią zapraszam do Sandomierza -to jest naprawdę piękne miasto Nigdy nie bylam w Sandomierzu, chociaz duzo slyszalam dobrego. Tylko z Krakowa ciezko sie dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Najwyżej wsiądziesz w pociąg do Warszawy i pojedziemy autkiem. Do Sandomierza jednak bliżej niż do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Najwyżej wsiądziesz w pociąg do Warszawy i pojedziemy autkiem. Do Sandomierza jednak bliżej niż do Krakowa A widzisz... Nie ma jak transport dobrze zorganizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Najwyżej wsiądziesz w pociąg do Warszawy i pojedziemy autkiem. Do Sandomierza jednak bliżej niż do Krakowa A widzisz... Nie ma jak transport dobrze zorganizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Najwyżej wsiądziesz w pociąg do Warszawy i pojedziemy autkiem. Do Sandomierza jednak bliżej niż do Krakowa A widzisz... Nie ma jak transport dobrze zorganizowany. Jednak ta Warszawa nie jest taka zla. Przynajmniej blisko pociagiem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ma też inne zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ma też inne zalety Wiem. Tanie ciuchy. I lazienki podobno ladne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ma też inne zalety Wiem. Tanie ciuchy. I lazienki podobno ladne... I Pajac Kultury - jaki jest każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ma też inne zalety Wiem. Tanie ciuchy. I lazienki podobno ladne... I Pajac Kultury - jaki jest każdy widzi A te Lazienki to jakies fajne dekory maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Niooo, u mnie lotoski I futro czasem przelatuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Czesc dziewczyny, wieczorowa pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Hello. Pora wieczorowa i mecz wygrywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Niooo, u mnie lotoski I futro czasem przelatuje A nie myslalas, zeby je lepiej podkleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Niooo, u mnie lotoski I futro czasem przelatuje A nie myslalas, zeby je lepiej podkleic? Myślę o tym parę razy dziennie Właśnie dzisiaj wpierdzieliło do końca skrzydłokwiata A na koniec chyba się wytarzało w resztkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Niooo, u mnie lotoski I futro czasem przelatuje A nie myslalas, zeby je lepiej podkleic? Myślę o tym parę razy dziennie Właśnie dzisiaj wpierdzieliło do końca skrzydłokwiata A na koniec chyba się wytarzało w resztkach Futru trzeba kupic kocimietke, zeby sie czym innym zajelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Posiałam trawkę, ale jeszcze nie wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts