malgos2 13.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wydaje mi się, że w domu to niezła sprawa Nie ganiasz z całym bałaganem, tylko podłączasz rurkę i cześć A sprzątaczki u milionerów... cóż... im chyba nie wypada nie mieć Nie no, wiadomo, ze musza miec nawet kilka sprzataczek, od dywanow, od antykow, od bibelotow... No to skoro mowisz, ze to fajna sprawa, to moze jednak zlozymy sie na ten centralny dla Ani? Ja myślę, że byłaby przeszczęśliwa, jakbyśmy jej taką demolkę w chałupie zafundowały No chyba sie liczy z tym, skoro nas zaprosila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Gratulacje z powodu setnej strony, ktora sama strzelilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie zauważyłam 100 stron i może ze cztery na temat Ależ ja jestem gaduła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie zauważyłam 100 stron i może ze cztery na temat Ależ ja jestem gaduła Nie no, w trakcie tych pogaduch przychodza do glowy najlepsze pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie zauważyłam 100 stron i może ze cztery na temat Ależ ja jestem gaduła Nie no, w trakcie tych pogaduch przychodza do glowy najlepsze pomysly. Uff, to mi kamień spadł z serca Pomysły, jak zabić grzebków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 No właśnie zauważyłam 100 stron i może ze cztery na temat Ależ ja jestem gaduła Nie no, w trakcie tych pogaduch przychodza do glowy najlepsze pomysly. Uff, to mi kamień spadł z serca Pomysły, jak zabić grzebków? Miedzy innymi. Na szczescie temat grzebkow mam zakonczony raz na zawsze. Moj malzonek zarl sie z nimi, ale zmiekl na koniec, ze moze gdyby cos bylo do roboty w przyszlosci... Ale ja juz wolalabym ich nie widziec na oczy, zwlaszcza, jezeli to ja mam sie z nimi uzerac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak to miło pożegnać grzebków Aha, ja dzisiaj, to mogę wyjść w każdej chwili, bo zostawiam autko w robocie i kolega mnie zawozi do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak to miło pożegnać grzebków Aha, ja dzisiaj, to mogę wyjść w każdej chwili, bo zostawiam autko w robocie i kolega mnie zawozi do domku Hiszpan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak to miło pożegnać grzebków Aha, ja dzisiaj, to mogę wyjść w każdej chwili, bo zostawiam autko w robocie i kolega mnie zawozi do domku Hiszpan? Nie, Ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Jak to miło pożegnać grzebków Aha, ja dzisiaj, to mogę wyjść w każdej chwili, bo zostawiam autko w robocie i kolega mnie zawozi do domku Hiszpan? Nie, Ufo Eeeeeeee, to malo atrakcyjne. To ja lece rury do odkurzacza szukac. Ide jeszcze wieczorem do lekarza, wiec mnie moze nie byc. Jak by co, to jestesmy pod SMS'ami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Leć i nie zapomnij o końcówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Leć i nie zapomnij o końcówkach Dobra, to lece i nie zapominam o koncowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Leć i nie zapomnij o końcówkach Dobra, to lece i nie zapominam o koncowkach. Wiadomo, końcówki są najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Leć i nie zapomnij o końcówkach Dobra, to lece i nie zapominam o koncowkach. Wiadomo, końcówki są najważniejsze Taaaaaaaa. A kto te biale koncowki ma kupic? Ja moge oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.06.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy to tylko taki gadzet dla tych, co maja za duzo kasy... No o mnie to napewno nie można powiedzieć że mam dużo kasy -ale instalację centralnego odkurzacza zrobiliśmy "na zaś" Koszt rozprowadzenia rurek to 350zł, sama jednostka centralna (czyli odkurzacz Beam by Electrolux) kosztuje 2400zł. Na razie mnie na niego nie stać, ale wolałam rozprowadzić teraz rurki, niż np za 5 lat ryć dziury w ścianach. myślę, że w moim przypadku się sprawdzi -bo mam poddasze użytkowe -odpadnie mi tachanie odkurzacza po schodach, samą rurkę sobie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Czy to tylko taki gadzet dla tych, co maja za duzo kasy... No o mnie to napewno nie można powiedzieć że mam dużo kasy -ale instalację centralnego odkurzacza zrobiliśmy "na zaś" Koszt rozprowadzenia rurek to 350zł, sama jednostka centralna (czyli odkurzacz Beam by Electrolux) kosztuje 2400zł. Na razie mnie na niego nie stać, ale wolałam rozprowadzić teraz rurki, niż np za 5 lat ryć dziury w ścianach. myślę, że w moim przypadku się sprawdzi -bo mam poddasze użytkowe -odpadnie mi tachanie odkurzacza po schodach, samą rurkę sobie wezmę No właśnie Ciekawe, czy Ania zrobiła rurki na zaś, czy trzeba jej będzie ryć w ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Sluchajta kobitki, a jak Wy sie ubieracie? Bo nie wiem, czy w dzinsach, czy wieczorowo, czy jak do pracy, czy jak sie mam wystroic. Nie mam w ogole kasy, wiec lachy stare, nie za bardzo mam inwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts