OK 13.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. To ja poszukam po prostu jakiejś całej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. To ja poszukam po prostu jakiejś całej Nie musi byc cala w zasadzie... Taka poszarpana moze nawet seksownie wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. To ja poszukam po prostu jakiejś całej Nie musi byc cala w zasadzie... Taka poszarpana moze nawet seksownie wygladac. A co? Trzeba uwieść kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. To ja poszukam po prostu jakiejś całej Nie musi byc cala w zasadzie... Taka poszarpana moze nawet seksownie wygladac. A co? Trzeba uwieść kota? Kota to raczej nie (bo to ona), psa predzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Małgoś, ja mam jedynie stare dżinsy, jakąś bluzkę lepsiejszą może i oprócz makijażu uśmiech na gębę Mnie bedzie ciezko znalezc lepsza bluzke, ale OK, nie bede sie przejmowac w takim razie, jesli nie bedziecie wystrojone jak szczury na otwarcie kanalu. To ja poszukam po prostu jakiejś całej Nie musi byc cala w zasadzie... Taka poszarpana moze nawet seksownie wygladac. A co? Trzeba uwieść kota? Kota to raczej nie (bo to ona), psa predzej... On, ona - co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Widze, ze Ty strasznie perwersyjna jestes. No jasne, co za roznica? Szczegolnie, ze kot nawet nogi do gory nie podnosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Widze, ze Ty strasznie perwersyjna jestes. No jasne, co za roznica? Szczegolnie, ze kot nawet nogi do gory nie podnosi... To już się nie nazywa perwersja, tylko polityczna poprawność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Widze, ze Ty strasznie perwersyjna jestes. No jasne, co za roznica? Szczegolnie, ze kot nawet nogi do gory nie podnosi... To już się nie nazywa perwersja, tylko polityczna poprawność Wlasnie ogladam Pachnidlo na HBO, to dopiero jest polityczna poprawnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A ja to nawet nie wiem, co oglądam Coś brzęczy w każdym razie Idę spać, coby jutro worów zbyt dużych pod oczami nie tachać Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A ja to nawet nie wiem, co oglądam Coś brzęczy w każdym razie Idę spać, coby jutro worów zbyt dużych pod oczami nie tachać Dobranoc No to pa. Pachnidlo sie skonczylo. Rzadko ogladam filmy, ale akurat ten niezly byl. To do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć śpiochy. Mnie Pachnidło rozczarowało. Mało drastyczne była a scena zbiorowej orgii.....taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jakie śpiochy?! Ja od 7:30 po forumie buszuję Tylko się zbierama do wyjazdu Pachnidła nie oglądałam, to się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 No wiem właśnie, że imprezować forumowo będziecie. Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.06.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Robimy zlot alternatywny Wypijemy szanowne zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 WYpijcie, wypijcie. I za deszcze u mnie wypijcie!!!! Tego mi teraz najbardziej potrzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Robimy zlot najfajniejszych... Kto nie dotrze niech zaluje cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Robimy zlot najfajniejszych... Kto nie dotrze niech zaluje cale zycie. Fajnie być najfajniejszą Ja już w Krakowie klikam, jestem ubrana w suknię wieczorową z gorsetem, gołymi plecami, obszytą cekinami, i w buty na 14centymetrowym obcasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Robimy zlot najfajniejszych... Kto nie dotrze niech zaluje cale zycie. Fajnie być najfajniejszą Ja już w Krakowie klikam, jestem ubrana w suknię wieczorową z gorsetem, gołymi plecami, obszytą cekinami, i w buty na 14centymetrowym obcasie No to swietnie. Olga kupila bilety, chociaz pani w kasie nie potrafila z poczatku zakumac, o jaki pociag chodzi. To bede szukac kobiety w wieczorowej sukni na peronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 To bede szukac kobiety w wieczorowej sukni na peronie. i w kapeluszu z woalką tak na serio to będę w jasnych spodniach i czarnej bluzce, będziemy się zdzwaniać, postaram się być przed 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 To bede szukac kobiety w wieczorowej sukni na peronie. i w kapeluszu z woalką tak na serio to będę w jasnych spodniach i czarnej bluzce, będziemy się zdzwaniać, postaram się być przed 15.30 OK. To jak znajdziesz koszykarke to krzycz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts