OK 15.06.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cos mnie ominelo? Bigosik Cię ominął, więc Twoją porcję dostałam na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cos mnie ominelo? Bigosik Cię ominął, więc Twoją porcję dostałam na drogę No to sie przynajmniej nie zmarnowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Szkoda by było, bo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Szkoda by było, bo dobry No to Ania faktycznie poszalala jeszcze bardziej niz myslalam. Teraz pewnie biedna odsypia caly tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cos mnie ominelo? Oj ominęło ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ja to w ogóle nie wiedziałam, że jakiś zlot jest trzeba było drukowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobry Dojechałam i obeszło się bez odkurzania pociągu - stykło mi na bilet Super imprezka - żałujcie leniwce, że się Wam d... nie chciało ruszyć No wlasnie. Ale przynajmniej bylo wszystkiego wiecej dla nas! Hehe, ja to zaraz bigosik sobie pyszny odgrzeję Cos mnie ominelo? Oj ominęło ominęło Wszystko przez Ciebie. Nastepnym razem Ty bierzesz urlop w piatek a ja zostaje do soboty rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Wszystko przez Ciebie. Nastepnym razem Ty bierzesz urlop w piatek a ja zostaje do soboty rano. Następny raz to zapewne wypadnie u mnie, więc wezmę wcześniej tydzień urlopu na gotowanie -żebym mogła Ani dorównać ucztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Wszystko przez Ciebie. Nastepnym razem Ty bierzesz urlop w piatek a ja zostaje do soboty rano. Następny raz to zapewne wypadnie u mnie, więc wezmę wcześniej tydzień urlopu na gotowanie -żebym mogła Ani dorównać ucztą No to jestesmy umowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Jasne że tak! A teraz się żegnam bo padam z nóg (spałyśmy z dziewczynami tylko 3godzinki ). PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Jasne że tak! A teraz się żegnam bo padam z nóg (spałyśmy z dziewczynami tylko 3godzinki ). PA! I Olga spala w lozku Dawidka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 OK ależ Ty dzielna kobita jesteś! na jak patrzę na te Wasze zdjecia ze spotkania to uwierzyc nie mogę, ze tyle rzeczy sama potrafisz zrobić w domu Wybacz ale szalejacej z udarem to juz kompletnie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 15.06.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam Tak sobie tu poczynacie, że naprawdę aż głupio napisać cokolwiek jak nie jest się zrzeszonemu w tej waszej paczce Człowiek może poczuć sie jak intruz pozdrawiam was wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Padłam wczoraj Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam Mayland, nie przesadzaj, tyle co Ty, to mało kto w chałupie robi Udar leży i się do mnie uśmiecha, a ja udaję, że nie widzę Jeszcze tyle rzeczy mi zostało do zrobienia Chopinetko, mi się wydawało, że się już dawno zrzeszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Moj maz obejrzal fotki i powiedzial, ze chyba wszystkie jestesmy w tym samym wieku... (21... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Moj maz obejrzal fotki i powiedzial, ze chyba wszystkie jestesmy w tym samym wieku... (21... ). Wielce uprzejmego masz męża Podziękuj mu - w moim imieniu szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts