malgos2 16.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Moj maz obejrzal fotki i powiedzial, ze chyba wszystkie jestesmy w tym samym wieku... (21... ). Wielce uprzejmego masz męża Podziękuj mu - w moim imieniu szczególnie To Ty podziekuj sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Małgoś - w łóżku Dawidka już się niestety nie zmieściłam No nareszcie. Bo juz sie przestraszylam, ze taki widok mnie ominal... Inne Cię ominęły No cos mi sie o uszy obilo... Podobno nie dalo sie Ciebie upic. Moj maz obejrzal fotki i powiedzial, ze chyba wszystkie jestesmy w tym samym wieku... (21... ). Wielce uprzejmego masz męża Podziękuj mu - w moim imieniu szczególnie To Ty podziekuj sobie... Dobra, dobra Te fotki zrobiły jedno - przesunęły mi fryzjera z ostatniego na pierwsze miejsce na liście wydatków Jakoś do tej pory w ogóle mi to wisiało, ale jak zobaczyłam zdjęcia Tragedia Nożyczki potrzebne na już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do fryzjera mozesz isc tak czy inaczej, to zawsze dobrze robi na glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 oo to ja trochę starsza bo 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do fryzjera mozesz isc tak czy inaczej, to zawsze dobrze robi na glowe. Ja od paru lat nie mogę trafić dobrego fryzjera Więc każda wizyta, to dla mnie jak rosyjska ruletka Strasznie nerwowo to przeżywam A od czasu remontu to już całkiem było mi szkoda kasy na te nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do fryzjera mozesz isc tak czy inaczej, to zawsze dobrze robi na glowe. Ja od paru lat nie mogę trafić dobrego fryzjera Więc każda wizyta, to dla mnie jak rosyjska ruletka Strasznie nerwowo to przeżywam A od czasu remontu to już całkiem było mi szkoda kasy na te nerwy ja mam to samo gadasz jak ma cię obciąć a ona i tak tnie po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do fryzjera mozesz isc tak czy inaczej, to zawsze dobrze robi na glowe. Ja od paru lat nie mogę trafić dobrego fryzjera Więc każda wizyta, to dla mnie jak rosyjska ruletka Strasznie nerwowo to przeżywam A od czasu remontu to już całkiem było mi szkoda kasy na te nerwy ja mam to samo gadasz jak ma cię obciąć a ona i tak tnie po swojemu Dokładnie, a faceci są jeszcze gorsi Każden jeden uważa, że mi na łbie będzie swoje ambicje arystyczne spełniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do fryzjera mozesz isc tak czy inaczej, to zawsze dobrze robi na glowe. Ja od paru lat nie mogę trafić dobrego fryzjera Więc każda wizyta, to dla mnie jak rosyjska ruletka Strasznie nerwowo to przeżywam A od czasu remontu to już całkiem było mi szkoda kasy na te nerwy ja mam to samo gadasz jak ma cię obciąć a ona i tak tnie po swojemu Mnie za to ostatnio udalo sie trafic na fajna fryzjerke (o ile to widac w ogole ), wiec jak by co, to zapraszam do KRK na impreze i do fryzjera. Dziewczyna robi tak, jak mowi, ze zrobi. Niespotykana sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Też kiedyś miałam super babeczkę, ale mi się gdzieś wyniosła Parę lat u niej nie byłam, bo mi nie po drodze było i gdzie ja jej teraz będę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Też kiedyś miałam super babeczkę, ale mi się gdzieś wyniosła Parę lat u niej nie byłam, bo mi nie po drodze było i gdzie ja jej teraz będę szukać Znam ten bol. Kiedys mi sie babeczka wyprowadzila do Krzeszowic (przejezdzalysmy pociagiem). No niezbyt po drodze to bylo. Az w koncu zaryzykowalam pod wplywem kolezanki i mam nowa. Cos tak czuje, ze niedlugo liderka zostane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 zostaniesz, zostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ładnie rozgadana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ładnie rozgadana jesteś I kto to mowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ładnie rozgadana jesteś I kto to mowi? tak jakoś samo wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurna, znowu samolot LOTu do Chicago zawrocili. Mam nadzieje, ze o mnie jutro w gazecie nie przeczytacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po prostu nie terroryzuj pilotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurna, znowu samolot LOTu do Chicago zawrocili. Mam nadzieje, ze o mnie jutro w gazecie nie przeczytacie. a co siem dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po prostu nie terroryzuj pilotów W koncu jestem liderka, co nie? Zbieram sie, bo musze jeszcze paznokcie do porzadku doprowadzic. Spakowana juz prawie jestem. Jeszcze tylko pare telefonow i frune. Jak ja to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 no gratulacje szkoda, że lecisz bo jakąś flaszkę byś postawiła za liderkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Po prostu nie terroryzuj pilotów W koncu jestem liderka, co nie? Zbieram sie, bo musze jeszcze paznokcie do porzadku doprowadzic. Spakowana juz prawie jestem. Jeszcze tylko pare telefonow i frune. Jak ja to lubie. Udanych lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts