DarioAS 16.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 aaaa to Ty jesteś Ania no właśnie wiedziałam, że skądś Cię kojarzę a z gęb mnie nie kojarzysz??? ja juz Cię w paru wątkach obserwuję od dłuższego czasu... myślę, że szybko złapałabyś z mani temat na tej imprezce, szkoda, że nie doczytałaś wcześniej a zapraszałam od kwietnia i to dużymi literam kilka razy no właśnie z gęb teraz zajarzyłam chociaż Twojego dziennika to nie widziałam no szkoda ale co się nie odwlecze to sama wiesz a ja to nieśmała jestem taaa... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kochane moje kolezanki... Paznokcie mam zrobione, ale krotkie, co by sie dlugo trzymaly za Oceanem (nie nadaja sie do drapania podlog za bardzo). Czekam na zamowienia na privie, co mam Wam przywiezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do ataku na podłogi może za słabe, ale pilota pewnie da się sterrozywać pazurkami I zakonotuj w notesiku, że masz przywieźć Siebie całą i zdrową, i zdolną do kolejnych parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do ataku na podłogi może za słabe, ale pilota pewnie da się sterrozywać pazurkami I zakonotuj w notesiku, że masz przywieźć Siebie całą i zdrową, i zdolną do kolejnych parapetów Siebie przywioze o jakies 10 kilo ciezsza, jak zwykle. A co poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do ataku na podłogi może za słabe, ale pilota pewnie da się sterrozywać pazurkami I zakonotuj w notesiku, że masz przywieźć Siebie całą i zdrową, i zdolną do kolejnych parapetów Siebie przywioze o jakies 10 kilo ciezsza, jak zwykle. A co poza tym? A poza tym, to tego kulturalnego człeka - Twego Męża - chciałabym poznać A kilo w tę czy w tamtę - sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Do ataku na podłogi może za słabe, ale pilota pewnie da się sterrozywać pazurkami I zakonotuj w notesiku, że masz przywieźć Siebie całą i zdrową, i zdolną do kolejnych parapetów Siebie przywioze o jakies 10 kilo ciezsza, jak zwykle. A co poza tym? ja na razie obejrzałam to wszystko z grubsza, bo tydzień miałam pracowity... jutro siądę, jak znajdę chwilę (bo rano jadę z młodym załatwiać sprawy ojcowe..) to obadam sprawę. To chyba nie za późno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ech, no to kiedy ta dżampreza u Ciebie - we wrześniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... stałyśmy się bliższe... a na co ta ochota spróbuje Olgę opić?? nie da się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ech, no to kiedy ta dżampreza u Ciebie - we wrześniu? żebym prosto na porodówkę blisko miała na Kopernika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... stałyśmy się bliższe... a na co ta ochota spróbuje Olgę opić?? nie da się... Uuupsss Ale mi robicie reklamę A miało zostać między nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja za Wami nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... stałyśmy się bliższe... a na co ta ochota spróbuje Olgę opić?? nie da się... Olgi nie opije (nie ten wiek... ). Impre mozemy zrobic kiedykolwiek - niekoniecznie w mieszkanku (skonczone to ono bedzie, ale za jakies 2-3 lata...), ale jakis inny lokal zawsze sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... stałyśmy się bliższe... a na co ta ochota spróbuje Olgę opić?? nie da się... Uuupsss Ale mi robicie reklamę A miało zostać między nami no przecież na innych wontkach nie piszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ech, no to kiedy ta dżampreza u Ciebie - we wrześniu? żebym prosto na porodówkę blisko miała na Kopernika... Jak sie tam znajdziesz we wrzesniu, to daj znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na nic nigdy nie jest za pozno Aniu. Masz co najmniej 2 miesiace z hakiem na buszowanie po stronach. Meza poznacie kochane, jak do mnie traficie na dzampreze w koncu. On sie tez rozochocil, jak Was na zdjeciach zobaczyl... stałyśmy się bliższe... a na co ta ochota spróbuje Olgę opić?? nie da się... Uuupsss Ale mi robicie reklamę A miało zostać między nami a ja nie napisałam co piłaś zresztą, to żaden wstyd czy cuś, ludzka sprawa chyba nie? ja bym tak chciała patrzeć jak inni leżą pod stołem a ja nie... a zazwyczaj pierwsza tam ląduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ech, no to kiedy ta dżampreza u Ciebie - we wrześniu? żebym prosto na porodówkę blisko miała na Kopernika... Jak sie tam znajdziesz we wrzesniu, to daj znac... nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurcze, a możecie wolniej Bo ja po sabacie nie nadążam za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 dobranoc, żeby nie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kurcze, a możecie wolniej Bo ja po sabacie nie nadążam za Wami a za szybko?? bo ja już spać muszę, więc chcę nadrobić zaległości chociaż u Ciebie i u Malgosi Kota się cieszyla, jak wróciłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts