Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

To będzie szafka, tylko w takim kształcie program nie posiadał, więc zrobiłam, co mogłam :wink: Drzwiczek mi się nie chciało rysować :lol: :lol: :lol: Leniwa jestem :oops:

Ta szafka będzie robiona na zamówienie - na tej górnej chcę przyoszczędzić. Zawsze zdążę zamówić, jak będzie błeee :wink:

A! No to co innego! ja planuję blat na dwie umywalki -taki obłożony mozaiką z płytek. Ale dylemat co do modelu umywalek i baterii pozostał :-? Chyba stanie na pierwotnej wersji:

Bateria sztorcowa Roca Targa:

http://www.roca.pl/thumbs/dt_a0ba4b753e44965ee37c3516597a84f4.jpg

Umywalka z otworem na baterię:

http://allegro.elazienki.com/foto/umviena.jpg

Jak mi sie cioś znowu nie odmieni :wink:

OK -my kupiliśmy podtynkową z hangsrohe -natryskową. Nie ma (raczej "nie będzie") żadnego problemu -w ścianie zamontowane jest takie big pudło z wszyskimi zaworkami, śrubkami itp- na to idzie maskownica (już częśc baterii), jak się coś chrani -to zdejmuje się maskownicę jak wieczko i hydraulik może sobie swobodnie pogrzebac :)

OK -my kupiliśmy podtynkową z hangsrohe -natryskową. Nie ma (raczej "nie będzie") żadnego problemu -w ścianie zamontowane jest takie big pudło z wszyskimi zaworkami, śrubkami itp- na to idzie maskownica (już częśc baterii), jak się coś chrani -to zdejmuje się maskownicę jak wieczko i hydraulik może sobie swobodnie pogrzebac :)

No to muszę sprawdzić, jak te moje orły u mnie to zainstalowały :roll: