malgos2 25.06.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tez jestem. I znamy sie, ale chyba slabo... ja to w ogóle wszystkich słabo znam Eeeeee, nadrobisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja tez jestem. I znamy sie, ale chyba slabo... ja to w ogóle wszystkich słabo znam Eeeeee, nadrobisz... na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.06.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 parę wizyt i rewizyt i juz sie znamy U mnie niestety na razie wszystko stoi i nie ma co oglądać.... ponoć jutro mają być drzwi. to jednak jeszcze nic nie znaczy - może sie okazac że potrzeba tygodnia żeby podrapać sie w głowę i wymyslaic jak to zamontować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.06.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 parę wizyt i rewizyt i juz sie znamy U mnie niestety na razie wszystko stoi i nie ma co oglądać.... ponoć jutro mają być drzwi. to jednak jeszcze nic nie znaczy - może sie okazac że potrzeba tygodnia żeby podrapać sie w głowę i wymyslaic jak to zamontować.... Skad my to znamy? Nie przejmuj sie, to Ci daje pare dni oddechu. Zawsze mozesz je poswiecic na cos przyjemniejszego, niz uzeranie sie z panami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no niestety, ja bym tam chętnie poszła podlubać (fugi miałam czyścić i impregnować) ale jestem uziemiona z powodu przygotowań w pracy do wakacji :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 dziewczyny wielkomiejskie Odwiedzacie Wy czasem Ikee??? Wynalazłam na alegro jakąś prosta tanią firankę,. chciałabym mieć już cokolwiek żeby powiesić w oknie, czy ona sie wogóle nadaje do powieszenia? czy badziew okropny? na tymczasowo by mi musiala wystarczyć, a starych wzorzystych nie chcę wieszać, bo nie moge na nie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 ja to ostatnio kupić chciałam makaron do sypialni i włażę na allegro a tam z mojej miastowej firmy sprzedają no to poleciałam do sklepu firmowego i zaoszczędziłam 6 zł + przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 25.06.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no oczywiście , ktoś na tym zarabia, ale 20 zł za dwie firanki 2,8 x 3m to nie majątek.... A ja mam takich okienek 4 więc akurat by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam kolezanki z rana. Co tak dlugo spicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dzien dobry! Chwilke mnie nie bylo i mam zaleglosci na kilka stron, w dodatku nie dostawalam powiadomien Widze ze co poniektore dylematy nie sa mi obce. 1. Biust po 2 dzieci hmm nie wiem czy to mozna nazwac biustem, tez marzy mi sie operacja ale to po napadzie na bank. 2. U mnie 162 wiec doly stanow niskich, niestety tez nie jest latwo cos znalezc. Nie jestem chudzinka wiec jak juz wejde w biodrach to gacie maja nogawki o metr za dlugie. Dlatego tez nie lubie zakupow bo przymierze tysiac rzeczy , w polowe nie wchodze a polowa do przerobki zeby mozna bylo to nosic.Dlatego tez moj ulubiony styl to sportowy czyli jeansy ale takie troche dzwonowate tylko ze z tym tez sie zaczal problem bo wszedzie kroluja rurki no i inne takie t-shirty i gaciory Tez bym sie chetnie gdzies wyrwala, ale marza mi sie wakacje bez dzieci, spokoj cisza bo teraz mialam urlop ale z dziecmi ( a moje mlodsze to prawdziwy zywiol, w miejscu nie usiedzi) i jestem bardziej zmeczona niz przed urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Hej kobietki! Kurs się właśnie zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 dziewczyny wielkomiejskie Odwiedzacie Wy czasem Ikee??? Wynalazłam na alegro jakąś prosta tanią firankę,. chciałabym mieć już cokolwiek żeby powiesić w oknie, czy ona sie wogóle nadaje do powieszenia? czy badziew okropny? na tymczasowo by mi musiala wystarczyć, a starych wzorzystych nie chcę wieszać, bo nie moge na nie patrzeć... witam odwiedzamy Ikeę----jakby coś trzeba było pomóc - tylko powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Cześć, melduję się Dżempelku, sto lat Cię nie było Jak miło Cię widzieć Pisz Pani do Redakcji, żeby Ci starego nicka odblokowali Przeca trzy razy czytałam, zanim się doczytałam, że to Ty W życiu się nie przyzwyczaję Markoto, gdzie Ty wszędzie widzisz te rurki, bo mi właśnie bardziej pasują, a same dzwoniaste widzę Inna sprawa, że na zakupach spodniowych to z rok nie byłam Onna, jak coś z Ikei potrzebujesz, to wal śmiało - tylko linka jakiego podaj, żeby było wiadomo, czego szukać Magi i Małgoś, jakbyśta mniej piły, to może lepiej byśta się potem pamiętały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No u nas na prowincji, w sklepie z dzinsami nie koniecznie firmowymi Dzwonowatych nie ma bo fason przestarzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Muszę się przelecieć po sklepach i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No u nas na prowincji, w sklepie z dzinsami nie koniecznie firmowymi Dzwonowatych nie ma bo fason przestarzaly Potwierdzam -na naszej prowincji to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To widać ja dawno w sklepach nie byłam - przestałam łazić, bo wszędzie same dzwony Nie mam nic przeciwko, ale one to muszą być już naprawdę długie, żeby dobrze wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To widać ja dawno w sklepach nie byłam - przestałam łazić, bo wszędzie same dzwony Nie mam nic przeciwko, ale one to muszą być już naprawdę długie, żeby dobrze wyglądały Czyli przestałaś łazić w latach 70tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Niestety jak sie ma 160cm wzrostu i nogi jak kolumny Zygmunta to taki fason w dzinsach jest jedyny mozliwy do przyjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.06.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 To widać ja dawno w sklepach nie byłam - przestałam łazić, bo wszędzie same dzwony Nie mam nic przeciwko, ale one to muszą być już naprawdę długie, żeby dobrze wyglądały Czyli przestałaś łazić w latach 70tych Kasiu, proszę Nie mieszkasz aż na takiej prowincji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts