OK 26.06.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Dobra kobitki Ja uciekam do domu Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie daj nam czekać do pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam popołudniowo..... ja bym zrobiła w tej kolejności rachunki, spodnie, fryz..... ino, że mój krótki raczej...Olgi jak dobrze pamiętam ze zdjęć to raczej nie.... ja Wam coś powiem o życiu w Warszawie....i pewno Olga i Maluszek się ze mną zgodzą...moi znajomi często sobie wyobrażają, że życie codzienne tu jest cholernie drogie.... i otóż nie moje drogie Panie....cena chleba, mleka, majtek jest myślę wszędzie taka sama czy to Stolica, Kraków czy Rzeszów.....galerie są galeriami i ceny podobne... różnica robi sie kolosalna jak musisz iść do szewca, dentysty, krawcowej o fryzjerze czy kosmetyczce nie wspomnę.... USŁUGI to jest to co może spłukać kieszeń...do samego dna....ja byłam raz tu u fryzjera i powiedziałam, że never again nie dość, że ponad 2 stówy nie moje, to jeszcze wyglądałam jak pół du.y za krzaka.... horrrrrrrror a teraz jak jade do rodzinki do Tarnobrzega mam tam miły zakładzik i raz na 2-3 miechy się tam goszczę i wychodzę ufarbowana i obcięta za 70 zł... BAJKA tu sie tak niestety nie da.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Ja mysle, ze niektore ceny w Wawie sa nizsze, bo wieksza konkurencja, wiecej sklepow, promocji itd. A o cenach uslug, poza taksowkowymi, ktore sa tansze niz w Krakowie, nie wiem wiele... Ceny mieszkan w kazdym razie sa porownywalne. Stare Miasto bije Wawe na glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 OK kup spodnie i idź w nich do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 26.06.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ja bym nie radziła... Mi ostatnio fryzjer załatwił bluzkę farbą... Żeby było ciekawiej włosy farbował nie moje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Acha zobacz sobie Lee Leola z 3 szlufkami Wyższy tył, niskie z przodu jak biodrówki ale dzieki podwyższonemu tyłowi nie zsuwaja sie z pooopy. To mój ulubiony fason! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ja bym nie radziła... Mi ostatnio fryzjer załatwił bluzkę farbą... Żeby było ciekawiej włosy farbował nie moje :/ I co? Mam nadzieje, ze chociaz kase Ci zwrocil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ja bym nie radziła... Mi ostatnio fryzjer załatwił bluzkę farbą... Żeby było ciekawiej włosy farbował nie moje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie no nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no ja bym nie radziła... Mi ostatnio fryzjer załatwił bluzkę farbą... Żeby było ciekawiej włosy farbował nie moje :/ I co? Mam nadzieje, ze chociaz kase Ci zwrocil? pewnie nie to tylko u nas możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie no nie wierzę Normalnie jak ja walne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie no nie wierzę Normalnie jak ja walne... może specjalnie nie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie no nie wierzę Normalnie jak ja walne... może specjalnie nie płaci Jasne, najpierw to nas na litosc brala, zebysmy sie skladaly. Teraz juz sie nie chce nikt na to nabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kurde, Ty juz wez zaplac ten rachunek. nie no nie wierzę Normalnie jak ja walne... może specjalnie nie płaci no, musi od nas trochę odpocząć i porandkować na przykład.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 e tam pewniakiem na piwko poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 dziś nie poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 dziś nie poniedziałek... Moze do tego fryzjera? Albo po spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 26.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 no to czekamy jutro na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts