OK 19.11.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A pokaż tą baterię? (może znajdziesz na allegro lub ceneo), bo ja nie mam pojęcia jak wygląda podtynkowa-bidetowa? Ja też nie mam pojęcia To jest zwykła podtynkowa wannowa - tyle że bez wylewki do wanny Wyjście prysznicowe idzie do muszli, a na wyjście wannowe pewnie założę słuchawkę prysznicową - jak w bidetcie Jakby Ci się mąż bardzo zapierał przed bidetem, to przynajmniej taką bidettę sobie wymuś - tylko daj samą baterię prysznicową podtynkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Acha! to taka maszyneria Bo już myślałam, że ładuje wodą ze ściany prosto w wiadome miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Acha! to taka maszyneria Bo już myślałam, że ładuje wodą ze ściany prosto w wiadome miejsce To dopiero byłaby niezła gimnastyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 A "ustawiłaś" już mebelki w tym mieszkanku? jaki będzie układ salonu? tylko antyki? -bo ten parkiet zobowiązuje http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f0/Elizabeth_II%2C_Buckingham_Palace%2C_07_Mar_2006.jpeg/180px-Elizabeth_II%2C_Buckingham_Palace%2C_07_Mar_2006.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ustawiłam wirtualnie w głowie W zasadzie będą tylko te antyki. Sofę tylko jakąś gościnną muszę dokupić i mam problem, bo to nie będzie salon tylko salonik - 13 m2. Mała musi być Za bardzo się nie mogę teraz rozpisywać, bo mi się dyrektor za plecami kręci Jak się czymś zajmie, to więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ok- czekamy aż go spławisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jak narysujesz ten salonik -to go tu wrzuc, potem ja Ci pokaże jak swój wymyśliłam Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Nie wrzucę żadnej wizualizacji saloniku, bo mam to wszystko tylko w głowie poustawiane mniej więcej. W programach nie ma tego typu mebli gotowych. Po prostu jak już meble będą zrobione, to sobie pojeżdżę nimi po pokoju W komplecie jest sofka (ok. 140-150 cm długości), dwa fotele i cztery krzesła. Oprócz tego jest stół 130x110. Poza tym dojdzie ta dodatkowa sofa rozkładana - muszę mieć zapasowe miejsce do spania. Stół na pewno w saloniku, reszta mebli w zależności od stopnia upchnięcia Się zobaczy, może wejdą wszystkie (2 krzesła przy stole, sofy i fotele obok). A może się okaże, że wejdą np. sofy, jeden fotel i dwa krzesła przy stole. Na pewno w sypialni będę potrzebowała 2 krzesła, może krzesło i fotel itd. Może jedno krzesło, albo fotel na korytarzu - się zobaczy Będzie tak, że będzie dobrze. Musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 http://foto1.m.onet.pl/_m/5d61b8e133ce722e3f88d8131f3291c9,5,19,0.jpg To jest taki pierwszy rzut tego pokoju. Na wprost drzwi stół, po prawej przy oknie miejsce sofowo-wypoczynkowe. Stół jest w rzeczywistości mniejszy niż na tej wizualizacji. Na tej bordowej ścianie po lewej będzie jakiś regał z książkami - prawdopodobnie zwykłe półki w kolorze mahoń. Zasłony w kolorze ściany vis a vis, czyli też bordowe Jak nie zapomnę, to wieczorkiem wrzucę kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja wymyśliłam takie ustawienie salonu:http://foto2.m.onet.pl/_m/8fdc613d4339fe086e7659bd58536466,5,19,0.jpgMa 37m, ale nie chcę go zbyt zagracac- tylko 2 sofy, stoliczek kawkowy, TV, stół + 4lub 6 krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja wymyśliłam takie ustawienie salonu: http://foto2.m.onet.pl/_m/8fdc613d4339fe086e7659bd58536466,5,19,0.jpg Ma 37m, ale nie chcę go zbyt zagracac- tylko 2 sofy, stoliczek kawkowy, TV, stół + 4lub 6 krzeseł. No jest gdzie poszaleć - u mnie na tych 13 metrach musi wejść stół i miejsce wypoczynkowe, w tym zapasowe spanie. Ja np. nie wiem, czy w saloniku w ogóle będzie tv. Będę miała w kuchni i w sypialni - to po co mi jeszcze tam? Jak się okaże, że potrzebny zawsze zdążę dokupić Jeśli tak, to będzie zamknięty w jakiejś szafie. Poza stołem mam masę małych stoliczków - w tym jeden do kompletu ze stołem, więc pewnie zrobię wersję bez centralnego stolika kawowego, za to z małym stoliczkiem z każdej strony. Ale to naprawdę dopiero wyjdzie w praniu, jak wygodniej i jak lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Mi też się wydaje, że 2małe stoliczki będą lepsze niż jeden większy na środku -będzie to taka "zawalidroga" ja mam taki mały pokoik na poddaszu -ok 13m właśnie -i tam mam "upchac" meble z obecnego pokoju 25m.kw ... Musi wejśc sofa (rozkładana dla gości -jakby co), biblioteczka, kredens, stolik TV i biurko z kompem, no i własnie jakieś kawkowo-lampeczkowe małe coś -i dam to z boku sofy nie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja takich stolików mniej więcej 50x40x40 mam kilka, mogę dać przy każdym siedzeniu - raz że mniejsza zawalidroga, dwa wygodniej jak się siedzi w fotelu postawić coś obok, niż z przodu. A w ogóle to ten pokój będzie raczej rzadko używany pewnie. Z dotychczasowego doświadczenia wynika, że raczej imprezy się w kuchni odbywają, a kuchnię mam fajną - prawie 10 m, dobre proporcje. Tam będzie solidny barko-stół lub stoło-barek (w zależności od potrzeby ), ze dwa hokerki, poduszki na ławie, parapet z szerokim blatem i lodówka blisko Jak przychodziły 1-2 osoby, to tylko w kuchni się siedziało do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kocham Mojego Męża!!! http://www.e-kartki.org/img/kartki/mini/386.jpg Właśnie zadzwonił z informacją, że na styczeń umówił gościa do renowacji mojej toaletki! Koszt jedyne 1tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kocham Mojego Męża!!! http://www.e-kartki.org/img/kartki/mini/386.jpg Właśnie zadzwonił z informacją, że na styczeń umówił gościa do renowacji mojej toaletki! Koszt jedyne 1tys zł No to super. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Już się nie mogę doczekac!!! facet mówi, że jest teraz zawalony robotą, bo jakiś klient z WARSZAWY cały czas mu coś do renowacji dowozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 19.11.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 UWAGA UWAGA - WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHLWILI>>>>> JUTRO BĘDZIE Z NAMI (coprawda jeszce nie stałe - bo internetu jeszcze nie ma) ANIA, JAK KTO WOLI DARIOAS........ ZAPRASZAMY OK GODZINY 15.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 UWAGA UWAGA - WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHLWILI>>>>> JUTRO BĘDZIE Z NAMI (coprawda jeszce nie stałe - bo internetu jeszcze nie ma) ANIA, JAK KTO WOLI DARIOAS........ ZAPRASZAMY OK GODZINY 15.... to lux! A skąd będzie klikała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.11.2007 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No to świetnie Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 super.klik klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts