magi 29.06.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kasia my się załapałyśmy tylko na kawę a może Ty się załapiesz na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hmm, na obiad to sama bym się chciała załapać Nic nie mam - ani produktów, ani końcepcji A głodna się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hmm, na obiad to sama bym się chciała załapać Nic nie mam - ani produktów, ani końcepcji A głodna się robię Kota musi uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hmm, na obiad to sama bym się chciała załapać Nic nie mam - ani produktów, ani końcepcji A głodna się robię Kota musi uważać Pod warunkiem, że wymyślę, jak przyrządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.06.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Hmm, na obiad to sama bym się chciała załapać Nic nie mam - ani produktów, ani końcepcji A głodna się robię Kota musi uważać Pod warunkiem, że wymyślę, jak przyrządzić jak się jest bardzo głodnym to wiesz jak jest tylko ta sierść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ło matko kobity.......... to ja się na chwilę odwrócę, by różniste sprawunki załatwić i wracam i co widzę?????????? a to lizanie jaj, a to zjadanie kotów...(choć fakt sierść przeszkadza, bo wbija się między zęby ) noooooooo nieeeeeeeeee.......... czy coś jeszcze mnie ominęło? a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ło matko kobity.......... to ja się na chwilę odwrócę, by różniste sprawunki załatwić i wracam i co widzę?????????? a to lizanie jaj, a to zjadanie kotów...(choć fakt sierść przeszkadza, bo wbija się między zęby ) noooooooo nieeeeeeeeee.......... czy coś jeszcze mnie ominęło? a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... To gdzie ten obiad dokładnie? I o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 oooooooo już widzę co mnie ominęło!!!!!!!!!! fota nowej fryzury.....noooo podoba mi się..... krótkie to bardzo wygodne są i do mycia i do układania i szlag człowieka nie bierze jak się rano wstaje a tu każdy włos wyrabia co mu się żywnie podoba....tylko ręką myk myk i już .......... hm...... jestem za!!!! a gdy już się fryzjer dobrze spisze.....to raz chcemy foty, a dwa adres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 kochana.... na Targówku, tam gdzie mówią, że leją........i tak gdzieś przed 17.00 zapraszam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No, właśnie fryzjer jest najsłabszym elementem planu Ale zobaczymy, pan od kuchni polecał A tak na serio, to robił tam elementy wnętrza, równolegle z moją kuchnią i drzwiami Salonik wygląda zachęcająco, ale o cenę wolałam nie pytać - niech się dzieje wola nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 kochana.... na Targówku, tam gdzie mówią, że leją........i tak gdzieś przed 17.00 zapraszam!!!! Nie żartuj tak, bo przyjadę Jak tam wylewki? Skute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 ależ ja nie żartuję......jak co to ...... adres na priva dam i czekam!!! wylewki się jeszcze nie skuły, booooooo szef ekipy jest właśnie na wakacjach i nie odbiera telefonu a ekipa powiedziała, że bez szefa palcem nie kiwnie.... ale za to szambo nam wyjęli.......planuję w chwili wolnego wrzucić coś do dziennika, ale musi mężuś przynieść z samochodu aparat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Pogonić mężusia A szef ekipy do zwolnienia I inspektor nadzoru Deweloperzy się nie powinni tak tłumaczyć - w końcu kto go puścił na urlop? Zwłaszcza, że sami wykryli fuszerkę. Łajzy Za zaproszenie baardzo dziękuję, może się kiedyś skuszę Dzisiaj mama wraca i mam plana co do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no to pozdrów mamę i życzę miłego dnia....a zaproszenie wciąż w mocy a kierbud już stracił robotę jest jakiś nowy....w sumie jutro ma być ten nasz budowlaniec, no i zobaczymy co powie.... ja myślę, że to wszystko da się jeszcze wyprostować, tylko szkoda czasu, kasy (tu na szczęście nie naszej) i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kierbud jak kierbud, inspektora nadzoru też pewnie mają i on też powinien wylecieć I dobrze, że jutro będzie ten Wasz - przynajmniej zobaczy jak to wygląda teraz przed skuciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... a ten obiad to jest własnoręczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Olga będziesz super wyglądać, fryzurka jak dla Ciebie stworzona. Nawet ta pani podobna do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... a ten obiad to jest własnoręczny? własno to raczej nie.... mężusiowymi rencami zrobiony....... u nas kucharzy mąż. Choć dziś surówkę robiłam ja !!!! Ale muszę się pochwalić, że jak robi schabik w sosie, i dusi z ananasami, doda jabłuszka w majeranku i żurawinkę - to mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... a ten obiad to jest własnoręczny? własno to raczej nie.... mężusiowymi rencami zrobiony....... u nas kucharzy mąż. Choć dziś surówkę robiłam ja !!!! Ale muszę się pochwalić, że jak robi schabik w sosie, i dusi z ananasami, doda jabłuszka w majeranku i żurawinkę - to mniam mniam to ja jeszcze czegoś takiego nie jadłam brzmi apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.06.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 nooooo to jeszcze wszystko przed Tobą !!!!! jak tylko nadarzy sie okazja i będzie kolejny zlot - może i o naszą kuchnię zahaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts