Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

ło matko kobity..........

to ja się na chwilę odwrócę, by różniste sprawunki załatwić i wracam i co widzę?????????? :o :o :o

a to lizanie jaj, a to zjadanie kotów...(choć fakt sierść przeszkadza, bo wbija się między zęby :lol: :lol:) noooooooo nieeeeeeeeee..........

czy coś jeszcze mnie ominęło?

a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... :D

ło matko kobity..........

to ja się na chwilę odwrócę, by różniste sprawunki załatwić i wracam i co widzę?????????? :o :o :o

a to lizanie jaj, a to zjadanie kotów...(choć fakt sierść przeszkadza, bo wbija się między zęby :lol: :lol:) noooooooo nieeeeeeeeee..........

czy coś jeszcze mnie ominęło?

a w sprawie obiadku to ja może podpowiem, u nas zawsze w niedziele jest kurczaczek z rożna i fryteczki i jakaś suróweczka - najczęściej z marchewki i jabłek...bo tłuszcze się dobrze trawią jak towarzyszy im marchewka.... :D

To gdzie ten obiad dokładnie? I o której? :wink:

oooooooo już widzę co mnie ominęło!!!!!!!!!!

fota nowej fryzury.....noooo podoba mi się.....

krótkie to bardzo wygodne są i do mycia i do układania i szlag człowieka nie bierze jak się rano wstaje a tu każdy włos wyrabia co mu się żywnie podoba....tylko ręką myk myk i już ..........

hm...... jestem za!!!!

a gdy już się fryzjer dobrze spisze.....to raz chcemy foty, a dwa adres.... :lol: :lol:

No, właśnie fryzjer jest najsłabszym elementem planu :o

Ale zobaczymy, pan od kuchni polecał :lol: :lol: :lol:

A tak na serio, to robił tam elementy wnętrza, równolegle z moją kuchnią i drzwiami :lol: Salonik wygląda zachęcająco, ale o cenę wolałam nie pytać - niech się dzieje wola nieba :roll:

ależ ja nie żartuję......jak co to ...... adres na priva dam i czekam!!!

wylewki się jeszcze nie skuły, booooooo szef ekipy jest właśnie na wakacjach i nie odbiera telefonu :o a ekipa powiedziała, że bez szefa palcem nie kiwnie.... :evil:

ale za to szambo nam wyjęli.......planuję w chwili wolnego wrzucić coś do dziennika, ale musi mężuś przynieść z samochodu aparat....

Pogonić mężusia :wink:

A szef ekipy do zwolnienia :evil: I inspektor nadzoru :evil: Deweloperzy się nie powinni tak tłumaczyć - w końcu kto go puścił na urlop? Zwłaszcza, że sami wykryli fuszerkę. Łajzy :x

Za zaproszenie baardzo dziękuję, może się kiedyś skuszę :wink: Dzisiaj mama wraca i mam plana co do niej :wink:

no to pozdrów mamę i życzę miłego dnia....a zaproszenie wciąż w mocy :wink:

a kierbud już stracił robotę :roll: jest jakiś nowy....w sumie jutro ma być ten nasz budowlaniec, no i zobaczymy co powie....

ja myślę, że to wszystko da się jeszcze wyprostować, tylko szkoda czasu, kasy (tu na szczęście nie naszej) i nerwów :x

:wink:

a ten obiad to jest własnoręczny? :o

własno to raczej nie.... mężusiowymi rencami zrobiony....... u nas kucharzy mąż. Choć dziś surówkę robiłam ja !!!! Ale muszę się pochwalić, że jak robi schabik w sosie, i dusi z ananasami, doda jabłuszka w majeranku i żurawinkę - to :D :D :D :D :D mniam mniam

a ten obiad to jest własnoręczny? :o

własno to raczej nie.... mężusiowymi rencami zrobiony....... u nas kucharzy mąż. Choć dziś surówkę robiłam ja !!!! Ale muszę się pochwalić, że jak robi schabik w sosie, i dusi z ananasami, doda jabłuszka w majeranku i żurawinkę - to :D :D :D :D :D mniam mniam

:o :o :o

to ja jeszcze czegoś takiego nie jadłam :o

brzmi apetycznie :roll: :wink: