DarioAS 29.06.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 no, potrzymał troszkę ale to znak dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To teraz z zupełnie innej beczki Najdejszła wiekopomna chwila... ... i postanowiłam popchnąć do przodu prace garderobiane. Głównie z powodu, że już sama nie wiem, jakie ciuchy jeszcze mam, a co już dawno zaginęło na polu walki Planowałam kupić taką ramę z koszami z Antoniusa z Ikei (39 zeta + kosze). Niestety ta ikeoska za głęboka, więc do LM, bo tam mają identyczny system, tylko ramy mają w dużym wyborze głębokości i wysokości. Nooo, od dawna to planowałam, tylko mi do łba nie przyszło ceny sprawdzić Jadę ci ja sobie kupować i... zonk Boczki do ramy jedyne prawie 150 plus łączniki chyba 30 Noooo, tyle za kawałek drutu?! Czy oni się z głupim na głowy pozamieniali?! Cała koncepcja mi runęła No to do Ikei Tiaaa, wszystko głębokie W związku z tym nabyłam drogą kupna m.in.: 2 poduszki wałki, bo mi do łóżeczka pod plecki potrzebne poduszeczki na ławę do kuchni, w niespotykanym rozmiarze 35x35 i promocyjnej cenie 2,99 - sztuk pięć zegar do łazienki za całe 7,99 Może się wreszcie przestanę do roboty spóźniać No i cała torba wyładowana, bo te poduchy swoje zrobiły W tym punkcie coś mnie tknęło i się cofnęłam do działu dziecięcego, który z oczywistych powodów zazwyczaj przelatuję nie rozglądając się na boki Iiii.... Tak Jest W sam raz na moje drobiazgi do garderoby szafeczka: http://www.ikea.com/PIAimages/80730_PE189359_S3.jpg Tiaaa, tylko z tymi poduchami to już nijak się nie zabiorę z paką 177x30 W związku z tym dziś kolejna wycieczka do Ikei, z mamą w ramach wsparcia Po drodze wymyśliłam, że lepiej dwie niskie i jedna na drugą, niż jedna wysoka Więc stałam się szczęśliwą posiadaczką dwóch szafeczek i pięciu kolorowych, plastikowych pojemniczków, tudzież dwóch półek, co razem z dnem daje półek trzy Na podręczne rzeczy mi wystarczy, na większe mam półki nad wieszakami. W związku z powyższym uprzejmie melduję, że jeszcze chwila i może będę mieszkać jak ludzie Wreszcie powyciągam ciuchy z worów i przywiozę resztę od mamy Mała rzecz, a cieszy Aha, fundnęłam sobie również takie pudło: http://www.ikea.com/PIAimages/69096_PE183819_S3.jpg 43x55x18, do przechowywania najrozmaitszych wyników badań lekarskich ze szczególnym uwzględnieniem rentgenów Chyba od zawsze mnie wkurzało, że się nigdzie nie mieszczą, więc lądowały gdzieś na szafie i się kurzyły. Sprawdziłam - mieszczą się nawet te największe rentgeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 zakupy udane Ikea, to jednak Ikea, zawsze (prawie) pomoże ja nigdy nie wychodzę z tego sklepu z pustymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A to nie koniec zakupów pudłowo-pojemnikowych Dopiero się rozpędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.06.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Widać dziecinniejesz ale ja mam to samo jak już wejdę do Ikei to jak tu przejść koło takiej okazji szklaneczki no jakie fajne , świeczniki...no takich jeszcze nie mam a te kamyki no muszę mieć i tak zawsze kupę kasy przepuszczę a rzezczy po którą pojechałam nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A to nie koniec zakupów pudłowo-pojemnikowych Dopiero się rozpędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tez tak mam pojade po jedno a kupuje 10 a tego jednego akurat nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Pudło na rentgeny i badania super - muszę odgapić pomysł U mnie też te rzeczy gdzieś wciskam w różne szuflady, a jak trzeba, to później wielkie poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.06.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja na szczęście nie mam takich problemów bo do najbliższej ikei "jedynie" 200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ale muszę się pochwalić, że jak robi schabik w sosie, i dusi z ananasami, doda jabłuszka w majeranku i żurawinkę - to mniam mniam a ile on bierze za godzinę? ooooo spokojnie....jemu żonka płaci .....w naturze że sie przywitam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I jak tu sie odchudzic? ja w sprawie odchudzania - lody NIE odchudzają , mówię z autopsji - buuu jaka szkoda.... tłuszczyk tu, tłuszczyk tam, tłuszczyk wszędzie tu i tam.......................mam no i winszuję zakupów ikeowskich.........to pudło na badania hm......... chyba zmałpuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Olga, ja mam pytanie, jakie są rozmiary tej szafeczki? Szukam czegoś do wypełnienia wnęki w łazience... Tylko nie martw sie, dla mnie jej nie będziesz kupować, jak coś to będę musiała sama sie pofatygować już znalazłam, ale ja gapa, przecież stronka ogólnodostęna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Dzień dobry Maluszku, ależ masz piękne zwierzaki w domu. Ślicznoty Czy Herus jest rasowy? Prześliczny pies. Kiedyś oglądałam program o rasach psów i takie psy wpadły mi w oko, bo kocha dzieci- podobno. wiola - dziękuję Heruś rasowy jest To berneński pies pasterski i dobrze, że wpadł Ci w oko bo to są psy, które kochaja dzieci (to takie przylepy są). Z Herutkiem na 100% zostawiłabym małe dziecko bo wiem, że Miso mu nic nie zrobiłby. Będzie pokornie czekał aż dzieciątko skończy z nim zabawę tzn. skończy pastwienie nad nim. Natomiast co do suki to tylko dzieci tylko w moim towarzystwie bo wiem, że ona niezbyt lubi maluszki. Jak widzi dzieci to sama stara się od nich odejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 OK - a Ty kiedy do tego fryzjera się wybierasz? Fryzurka mi się podoba - lubię takie króciutkie włoski Fotka musi być koniecznie. Też nabyłam drogą kupna te podusie po 2,99 w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć Maluszku, fryzjer jutro po robocie Z fotką problem, bo ani aparatu, ani umiejętności, żeby sobie samej fotę szczelić Onna, jakby co, to nie ma problemu - właśnie sobie uświadomiłam, że wynajmujemy biura firmie, która sporo przez allegro sprzedaje i codziennie do nich poczta po paczki przyjeżdża A propos, pudła na badania - to chyba z tego zakupu jestem najbardziej zadowolona Wreszcie mam gdzie chować te wszystkie wielgachne rentgeny, co to ani złożyć, ani wyrzucić No i całą resztę wyników, analiz itd. można trzymać w jednym miejscu Czuję, że za chwilę cała rodzinka otrzyma ode mnie w prezencie po pudle przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 i połowa forum też takie nabędzie... ja napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja na szczęście nie mam takich problemów bo do najbliższej ikei "jedynie" 200km blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ja na szczęście nie mam takich problemów bo do najbliższej ikei "jedynie" 200km blisko Ale na allegro pol IKEI mozna kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 można, ale bez macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.06.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I troche drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts