DarioAS 30.06.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I troche drozej i za przesyłkę trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I troche drozej A to zalezy, czy drozej. Czasami taniej, bo tak mi sie cos wydaje, ze niektorzy maja rzeczy kradzione z fabryk. Tak jest z Avonem na przyklad, ze za grosze sprzedaja na allegro. Nawet gdyby odliczyc upust to i tak sie nie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.06.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 I troche drozej A to zalezy, czy drozej. Czasami taniej, bo tak mi sie cos wydaje, ze niektorzy maja rzeczy kradzione z fabryk. Tak jest z Avonem na przyklad, ze za grosze sprzedaja na allegro. Nawet gdyby odliczyc upust to i tak sie nie zgadza. aż se sprawdzę, bo lubię od ich perfumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Też mi się wydaje, że takiego "gorącego" towaru nikt by nie puszczał przez allegro Za łatwo namierzyć Z tego, co widziałam, to ikeoskie rzeczy są raczej droższe, choć niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje No o to chodzi... Juz mi sie szukac nie chce, bo nie mam katalogu pod reka, ale czasami to normalnie mnie trafialo. Byla taka dyskusja konsultantek na forum wyborczej, ze jak firma czegos z tym nie zrobi, to one same dla siebie i dla klientek beda na allegro kupowac, bo bardziej im sie bedzie oplacalo... Zaloze sie, ze z Ikei tez tak wynosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje No o to chodzi... Juz mi sie szukac nie chce, bo nie mam katalogu pod reka, ale czasami to normalnie mnie trafialo. Byla taka dyskusja konsultantek na forum wyborczej, ze jak firma czegos z tym nie zrobi, to one same dla siebie i dla klientek beda na allegro kupowac, bo bardziej im sie bedzie oplacalo... Zaloze sie, ze z Ikei tez tak wynosza... A jesteś pewna, że to nie firma sama sprzedaje za plecami własnych konsultantek? Jakby to był towar kradziony, to firma dawno zrobiłaby z tym porządek i nikt by tego pod marką Avon nie sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje No o to chodzi... Juz mi sie szukac nie chce, bo nie mam katalogu pod reka, ale czasami to normalnie mnie trafialo. Byla taka dyskusja konsultantek na forum wyborczej, ze jak firma czegos z tym nie zrobi, to one same dla siebie i dla klientek beda na allegro kupowac, bo bardziej im sie bedzie oplacalo... Zaloze sie, ze z Ikei tez tak wynosza... A jesteś pewna, że to nie firma sama sprzedaje za plecami własnych konsultantek? Jakby to był towar kradziony, to firma dawno zrobiłaby z tym porządek i nikt by tego pod marką Avon nie sprzedawał Myslisz, ze sie jakiemus dyrektorowi chce logowac pod dziesiatkami nickow na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje No o to chodzi... Juz mi sie szukac nie chce, bo nie mam katalogu pod reka, ale czasami to normalnie mnie trafialo. Byla taka dyskusja konsultantek na forum wyborczej, ze jak firma czegos z tym nie zrobi, to one same dla siebie i dla klientek beda na allegro kupowac, bo bardziej im sie bedzie oplacalo... Zaloze sie, ze z Ikei tez tak wynosza... A jesteś pewna, że to nie firma sama sprzedaje za plecami własnych konsultantek? Jakby to był towar kradziony, to firma dawno zrobiłaby z tym porządek i nikt by tego pod marką Avon nie sprzedawał Myslisz, ze sie jakiemus dyrektorowi chce logowac pod dziesiatkami nickow na allegro? Pewnie ma od tego ludków - to się nazywa "nowy kanał dystrybucji" Jakby mieli kradzieże na taką skalę, to już dawno by się tym zajęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 z Avonem to chyba rżnie jest, czasem konsultantki mają wyprzedaże, oferrty takie tylko dla siebie, dostają gratisy... Może to z tego.. Nie wierz w to. Akurat jestem konsultantka, nie handluje, kupuje dla siebie, ale nie ma takich wyprzedazy, zeby mozna bylo najnowsze produkty kupic za 80% ceny katalogowej. Kradna i tyle. aż taka różnica?? też mi się wydaje, że paru gratisków nie opłacałoby się wystawiać, jak już to więcej towaru, a konsultantka aż tyle tych gratisów nie dostaje No o to chodzi... Juz mi sie szukac nie chce, bo nie mam katalogu pod reka, ale czasami to normalnie mnie trafialo. Byla taka dyskusja konsultantek na forum wyborczej, ze jak firma czegos z tym nie zrobi, to one same dla siebie i dla klientek beda na allegro kupowac, bo bardziej im sie bedzie oplacalo... Zaloze sie, ze z Ikei tez tak wynosza... A jesteś pewna, że to nie firma sama sprzedaje za plecami własnych konsultantek? Jakby to był towar kradziony, to firma dawno zrobiłaby z tym porządek i nikt by tego pod marką Avon nie sprzedawał Myslisz, ze sie jakiemus dyrektorowi chce logowac pod dziesiatkami nickow na allegro? Pewnie ma od tego ludków - to się nazywa "nowy kanał dystrybucji" Jakby mieli kradzieże na taką skalę, to już dawno by się tym zajęli No moze. W kazdym razie efekt jest taki, ze na allegro masz szanse dostac taniej niz u konsultantki, wiec nie zawsze na allegro jest drozej, nawet jesli przesylke doliczysz. Jak szukalam szafki do lazienki, to ikeowskie na allegro tez byly tansze niz w sklepie. Czasami maja jakies odpady, tylko o tym nie mowia, albo moze tez maja jakies "nowe kanaly dystrybucji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jak się kiedyś przyglądałam, to na allegro taniej niż w Ikei są pojedyńcze i przypadkowe sztuki - czasem używane, czasem kupione przez pomyłkę. To co idzie w większych ilościach jest niewiele droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jak się kiedyś przyglądałam, to na allegro taniej niż w Ikei są pojedyńcze i przypadkowe sztuki - czasem używane, czasem kupione przez pomyłkę. To co idzie w większych ilościach jest niewiele droższe A jak ja sie przygladalam to wyszlo, ze wielu stolarzy sie wzoruje na ikei i robi to samo tylko tansze i na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jak się kiedyś przyglądałam, to na allegro taniej niż w Ikei są pojedyńcze i przypadkowe sztuki - czasem używane, czasem kupione przez pomyłkę. To co idzie w większych ilościach jest niewiele droższe A jak ja sie przygladalam to wyszlo, ze wielu stolarzy sie wzoruje na ikei i robi to samo tylko tansze i na wymiar. A tu się z Tobą zgodzę, tylko nie sprzedają tego pod marką Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jak się kiedyś przyglądałam, to na allegro taniej niż w Ikei są pojedyńcze i przypadkowe sztuki - czasem używane, czasem kupione przez pomyłkę. To co idzie w większych ilościach jest niewiele droższe A jak ja sie przygladalam to wyszlo, ze wielu stolarzy sie wzoruje na ikei i robi to samo tylko tansze i na wymiar. A tu się z Tobą zgodzę, tylko nie sprzedają tego pod marką Ikei. No nie, tylko foty z ikei wklejaja i to juz jest wkurzajace, bo nie wiadomo, jak ich robota naprawde wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No moze. W kazdym razie efekt jest taki, ze na allegro masz szanse dostac taniej niz u konsultantki, wiec nie zawsze na allegro jest drozej, nawet jesli przesylke doliczysz. Jak szukalam szafki do lazienki, to ikeowskie na allegro tez byly tansze niz w sklepie. Czasami maja jakies odpady, tylko o tym nie mowia, albo moze tez maja jakies "nowe kanaly dystrybucji". Spędziłam służbowo tydzień w fabryce Avonu w Garwolinie. Nie bardzo sobie mogę wyobrazić jak coś stamtąd można wynieść. Byłam wiskana również po kieszeniach, bagażnik, wnętrze samochodu, siedzienia - wszystko. Myślę, że raczej zagranica może być dobrym źródłem. Jeszcze kilka lat w Brukseli kupowałam sporo taniej kosmetyi niż w Polsce (firmowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja sporo kupuję na Allegro Dlatego, ze jest taniej no i godziny w jakich kupuje to zazwyczaj noc Jak do tej pory miałam małe komplikacje ale wszystkie zakończone pomyślnie. A kupowałam dosć drogie rzeczy jak np. wannę czy kabine parową. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A nie jest tak w avonie ze im dluzej sprzedajesz i masz duza sprzedasz do z czasem dostajesz towar po duzo nizszej cenie niz poczatkujaca konsultantka?? Ja kupuje od dziewczyny, ktora sprzedaje duzo taniej, raczej watpie zeby kradla, mozna zamowic wszystko z katalogu i nie mieszka w Garwolinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.07.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Dzień dobry, naprawdę zapowiada się dobry...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts