OK 01.07.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cześć Bianca, nareszcie jesteś - wróciłaś do życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A nie jest tak w avonie ze im dluzej sprzedajesz i masz duza sprzedasz do z czasem dostajesz towar po duzo nizszej cenie niz poczatkujaca konsultantka?? Ja kupuje od dziewczyny, ktora sprzedaje duzo taniej, raczej watpie zeby kradla, mozna zamowic wszystko z katalogu i nie mieszka w Garwolinie Nie jest tak. Najwyzej dziewczyna dzieli sie z Toba swoim upustem, ktory zalezy od wielkosci sprzedazy. Nie wiem, jak jest teraz, ale jakis czas temu na allegro bylo taniej niz w katalogu nawet, gdyby odliczyc najwyzszy upust. Czasami sa oferty specjalne, ze jak sprzedasz 10 butelek czegos, to bedziesz miec upust 50% czy cos takiego. I to tez mi nie pasowalo. No i przeciez ci ludzie nie siedza na allegro jako instytucja charytatywna. Nefer, a jestes pewna, ze tak sprawdzaja kazdego pracownika? Albo moze to juz bylo po tej allegrowej aferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale przeciez tego towaru w atrakcyjnych cenach jest tyle, ze musieliby wyniesc cala fabryke, a podrabiac to sie chyba nie oplaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ale przeciez tego towaru w atrakcyjnych cenach jest tyle, ze musieliby wyniesc cala fabryke, a podrabiac to sie chyba nie oplaca. Bez przesady. Az takiej sprzedazy to oni nie maja, ostatecznie Avon ma spora konkurencje. Podrabiac sie raczej nie oplaca, w to bym nie uwierzyla, bardziej juz w ten wyciek kontrolowany, o ktorym pisala Olga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Mojej teściowej brat pracuje w Avonie w Garwolinie, prawdą jest to że ich wiskają na kazdym kroku. Na początku jak fabryka ruszała, to wszyscy wynosili ile się da i po aferze i zwolnieniu wielu pracowników, zmienili ochronę, monitoring i patrzą pracownikom na ręce i po kieszeniach. Oczywiście pracownicy do tej pory pewnie kombinują, ale od czasu do czasu dostają kosmetyki, takie z bliskim terminem ważności, albo niechodliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ja kosmetyki Avonu już od dwóch lat kupuję na Allegro. A na gwiazdkę to dosłownie hurtowo -całymi pudłami rodzinkę obładowuję Aniu -naprawdę się opyla -sprawdź sobie te perfumki! Ale skąd takie ceny to sama nie mam pojęcia -byłam konsultantką 2 lata i takich rabatów na oczy nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No widzicie, wiedzialam, ze musieli wynosic, bo normalnie za pol darmo wszystko szlo. Kiedys cos chcialam sprzedac na allegro, to ciagle dostawalam wiadomosci, ze dlaczego tak drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 01.07.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cześć Bianca, nareszcie jesteś - wróciłaś do życia? Jeszcze nie wróciłam , ja udaję że żyję........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Slyszalyscie, ze wlasnie w Warszawie jedna szalona kobieta napadla na fryzjerke, w bialy dzien, na oczach wielu swiadkow? Fryzjerka probowala sie bronic nozyczkami, ale ta bezwzgledna kobieta - najwyrazniej niezadowolona klientka, wczepila sie zebami w tetnice szyjna. Trup na miejscu. Tak nawiasem mowiac, gdzie jest Olga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Jest już ta obcięta gospodyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nie chce Was martwic, ale wlasnie w radiu podawali rysopis tej kobiety. Podobno byla bardzo wysoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 czyli teraz zrzuta na adwokata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 czyli teraz zrzuta na adwokata? No na to wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A swoją drogą to musiała być niezła sensacja skoro w NY wspomnieli o tym wcześniej niż w RP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A swoją drogą to musiała być niezła sensacja skoro w NY wspomnieli o tym wcześniej niż w RP ! W RMF-ie mowili, mam w necie... Nie slyszalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A swoją drogą to musiała być niezła sensacja skoro w NY wspomnieli o tym wcześniej niż w RP ! W RMF-ie mowili, mam w necie... Nie slyszalas? No nie słyszałam bo ja klikam a mężuś TV ogląda RMFu słucham w pracy od 7-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 A swoją drogą to musiała być niezła sensacja skoro w NY wspomnieli o tym wcześniej niż w RP ! W RMF-ie mowili, mam w necie... Nie slyszalas? No nie słyszałam bo ja klikam a mężuś TV ogląda RMFu słucham w pracy od 7-15 To wszystko tlumaczy, bo to tak dopiero kolo 6 zaczeli mowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Slyszalyscie, ze wlasnie w Warszawie jedna szalona kobieta napadla na fryzjerke, w bialy dzien, na oczach wielu swiadkow? Fryzjerka probowala sie bronic nozyczkami, ale ta bezwzgledna kobieta - najwyrazniej niezadowolona klientka, wczepila sie zebami w tetnice szyjna. Trup na miejscu. Tak nawiasem mowiac, gdzie jest Olga? Normalnie mnie rozbroiłaś tym postem Uśmiałam się Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 To może jakiś drineczek coby się fryzura Olgi przyjęła "w domu i zagrodzie" : http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Chacini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Pod warunkiem, ze ja wypuszcza na kaucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts