DarioAS 01.07.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 śpieszę donieść, że fryzjerka żyje, Olga dziś nie będzie obecna, bo oblewa nowy fryz a ja będę jutro, bo dopiero skończyłam prasować i idę poleżeć, kręgosłup mi siada powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ty jeszcze prasujesz? Ganiaj innych do deski Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 śpieszę donieść, że fryzjerka żyje, Olga dziś nie będzie obecna, bo oblewa nowy fryz a ja będę jutro, bo dopiero skończyłam prasować i idę poleżeć, kręgosłup mi siada powoli A skad Ty to wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 01.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a może wiesz co z moją firanką też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Ania nic nam nie powiedziala i pojechala mordowac fryzjerke razem z Olga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Bry wieczór To sem ja http://images27.fotosik.pl/239/c16c115dc382dec5med.jpg Wiem, wiem... poruszone - lepszego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 01.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 wow pięknie.jestem pierwsza, HA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.07.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Cześć Onna Jutro się na pocztę wybieram - dziś nie zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wypuscili Cie? Ty to masz wszedzie znajomosci. A fryzurka fajna, pasuje do Ciebie. Nie trzeba bylo matki dzieciom odbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.07.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 No super ta fryzurka. Wrzuć jakieś bardziej ostre foto bo ja troche niedowidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Niedoczekanie nasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Dobry Z lekka skacowany, piękny dzionek Mało nie padłam z wrażenia - jakaś obca baba mnie napadła W lustrze była Czupiradło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.07.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 czy to taka fryzura wplywa na wcześniejsze wstawanie? Może i ja spróbuję... Chociaz po prawdzie to od początku remontu nie wstaję później niż o 8. No chyba ze w niedziele.. witam z kawką ale taka minimini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 noooooooooooo witam w nowej fryzurze baaardzo gustowna i do tego zapewne wygodna....powiem szczerze, że pierwsze co to leciałam do Ciebie szukać foty.....no i mam....super... teraz lecę dalej....będę po południu.... całuski dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jakie wcześniejsze? Godzinę później wstałam, bo musiałam odespać pyffko Tyle że ostatnio normalnie nie wchodzę rano na forum, bo jak wejdę, to wyjść do roboty nie mogę Dziś musiałam dojść do siebie chwilkę Normalnie wstaję o 6stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 02.07.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 o, ble. to straszne... ja pracuję do 22 często więc wstaję odpowiednio później. Ale czasem żal mi było tego co przesypiam rano Olga jak tam przesyłka? daj mi znać ile kasy Ci przesłać, bo ja tylko wieczorem mogę to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Onna, przesyłeczka dzisiaj wyjdzie - wczoraj się nie wyrobiłam niestety Te narzuty widziałam, fajne są. I żeby było śmieszniej, dopiero teraz sprawdziłam, że mają rozmiar który by mnie urządzał Jakoś w sklepie to widziałam tylko te 150x200, a to dla mnie za mało, muszę poszukać tych większych Jak już wiem, że są większe, to pewnie łatwiej znajdę Wziąć Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 śpieszę donieść, że fryzjerka żyje, Olga dziś nie będzie obecna, bo oblewa nowy fryz a ja będę jutro, bo dopiero skończyłam prasować i idę poleżeć, kręgosłup mi siada powoli Wy mi nic nie mówcie o prasowaniu....mam taaaaaaaaaką stertę na sofie i tylko chodze bokiem i udaję, że jej nie widzę....hm.......czy jak na coś uparcie nie patrzę jest szansa, że to zniknie??????????? hę? pisałam u siebie powtórzę i tu - fryz super!!!!!!!! co nie kobitki? i drink widzę mnie ominął ech......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.07.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 śpieszę donieść, że fryzjerka żyje, Olga dziś nie będzie obecna, bo oblewa nowy fryz a ja będę jutro, bo dopiero skończyłam prasować i idę poleżeć, kręgosłup mi siada powoli Wy mi nic nie mówcie o prasowaniu....mam taaaaaaaaaką stertę na sofie i tylko chodze bokiem i udaję, że jej nie widzę....hm.......czy jak na coś uparcie nie patrzę jest szansa, że to zniknie??????????? hę? Jest szansa, że pod warstwą kurzu przestanie być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam morderczynie i wszystkie kolezanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts