DarioAS 04.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień dobry ja wczoraj poszalałam w ogródku, poplewiłam, pokopałam... trochę poprzesadzałam.. a dziś w nocy jak zaczęło padać, tak pada i pada, a już się odwyczaiłam od tego widoku ale dobrze, że ten balkon wczoraj zrobili, bo dziś go polewać nie muszę i roslinki odżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień dobryk:)a w ktorą stronę idizie ta burza bo sie zastanawiam czy do mnie dojdzie???,usze zropbić porządki w komputerze, a potem leciec do mieszkanka czekać na pana od podłączania kuchenki. Mam podobno zapłacić 150 zł???? usluga to usługa, ale wąż do gazu tyle kosztuje naprawdę??? wiedzieliśmy kiedyś w sklepie ale nie pamietam ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 trochę poprzesadzałam.. To fakt Lepiej nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień dobry ja wczoraj poszalałam w ogródku, poplewiłam, pokopałam... trochę poprzesadzałam.. a dziś w nocy jak zaczęło padać, tak pada i pada, a już się odwyczaiłam od tego widoku ale dobrze, że ten balkon wczoraj zrobili, bo dziś go polewać nie muszę i roslinki odżyją Ja też się cieszę z powodu odżywienia roślinek deszczówką, jednak na poddaszu mamy basenów bez liku - w każdym pomieszczeniu można się kąpać - za chwilę trzeba będzie pójść i wymieść tę wodę, a tak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie to pokropiło tylko A w ogóle to pod domem rosną sobie u mnie 3 hortensje - przepięknie kwitły ostatnio. I ktoś wczoraj w nocy wszystkie kwiaty zap...ł Normalnie ogolili na łyso A to spore krzewy, musieli chyba przyczepkę podstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 04.07.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no co Ty? moze z jakiejś kwiaciarni? Ja ostatnio wycyganiłam kwiaty od teściowej, hortensje m.in i zrobiłam pięny wiktoriański bukiecik A ona sie dziwiła jak to z hortensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie to pokropiło tylko A w ogóle to pod domem rosną sobie u mnie 3 hortensje - przepięknie kwitły ostatnio. I ktoś wczoraj w nocy wszystkie kwiaty zap...ł Normalnie ogolili na łyso A to spore krzewy, musieli chyba przyczepkę podstawić Oj, wkurzyłabym się ... nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie to pokropiło tylko A w ogóle to pod domem rosną sobie u mnie 3 hortensje - przepięknie kwitły ostatnio. I ktoś wczoraj w nocy wszystkie kwiaty zap...ł Normalnie ogolili na łyso A to spore krzewy, musieli chyba przyczepkę podstawić szczyt wszystkiego, nawet nie zdążyłaś się nimi pochwalić tutaj pewnie nawet nie zamierzałaś, a tak byłaby chociaż pamiątka po nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 dzień dobry ja wczoraj poszalałam w ogródku, poplewiłam, pokopałam... trochę poprzesadzałam.. a dziś w nocy jak zaczęło padać, tak pada i pada, a już się odwyczaiłam od tego widoku ale dobrze, że ten balkon wczoraj zrobili, bo dziś go polewać nie muszę i roslinki odżyją Ja też się cieszę z powodu odżywienia roślinek deszczówką, jednak na poddaszu mamy basenów bez liku - w każdym pomieszczeniu można się kąpać - za chwilę trzeba będzie pójść i wymieść tę wodę, a tak mi się nie chce pada jeszcze u Was?? U nas już od dwóch godzin nie, no i robi się ciepło powoli... ale wieje ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie, już przestało, dlatego pójdę wypuszczać wodę z basenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie to pokropiło tylko A w ogóle to pod domem rosną sobie u mnie 3 hortensje - przepięknie kwitły ostatnio. I ktoś wczoraj w nocy wszystkie kwiaty zap...ł Normalnie ogolili na łyso A to spore krzewy, musieli chyba przyczepkę podstawić szczyt wszystkiego, nawet nie zdążyłaś się nimi pochwalić tutaj pewnie nawet nie zamierzałaś, a tak byłaby chociaż pamiątka po nich... Aniu, wierz mi, że zamierzałam Ale one dopiero 2-3 dni temu zaróżowiły się do końca - nie zdążyłam Sąsiedzi mówią, że co roku ktoś kradnie - chyba na handel gdzieś przy jakimś cmentarzu, bo do domu to tego za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 a ja mam znów burzę ale wysyp, jak nie było tak nie było, a dziś prosze dwie - a dzień się jeszcze nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A u mnie znowu się sciemnia, może tym razem coś z tego będzie Ciekawe jak tam w Śródmieściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 u nas szykuje sie dopiero burza a ja pakuje się nad wyjazd nad jezioro za godzinkę Chyba lubię mocne wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 łykend, czy urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.07.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 łooo nie chce się wtrącać - drogie panie,ale mi tu podżeganiem pachnie.... dzień dobry u nas właśnie skończyła się burza.... nareszcie da się oddychać W której części Warszawy mieszkasz??? Bo u Ciebie burza a u mnie 3 grzmoty i 10 kropel deszczu. Popchnij ją w moją stronę bo u mnie nadal nie ma czym oddychać na Praaaaadze, konkretniej Zacisze..... a może Ty również w pobliżu? bo jak tak - to zacznę w te chmury dmuchać może dolecą Oj to rzut beretem Przez Zacisze przejeżdzam średnio raz w tygodniu Teraz u mnie grzmi, ale nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 wiecie co u mnie teraz świeci słońce, ładują grzmoty i leje... to chyba nie jest normalne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie się znów ściemniło strasznie - letem do chałupy, bo zaraz do samochodu nie dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 04.07.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 łykend = urlop. Jak się jest na swoim to ino tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 łykend = urlop. Jak się jest na swoim to ino tak można zawze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts