Magi77 04.07.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 wiecie co u mnie teraz świeci słońce, ładują grzmoty i leje... to chyba nie jest normalne, co? Dzisiaj, to chyba normalne u mnie pada, wieje i świeci słońce, a przed chwilą były czarne chmury. Tylko czy mi jest choć trochę chłodniej??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 wiecie co u mnie teraz świeci słońce, ładują grzmoty i leje... to chyba nie jest normalne, co? Dzisiaj, to chyba normalne u mnie pada, wieje i świeci słońce, a przed chwilą były czarne chmury. Tylko czy mi jest choć trochę chłodniej??!! no, mi jest... wiatrzysko straszne mamy i zimne... zresztą u nas znów jakieś tornada zapowiadają, a było ostatnie jakiś miesiąc temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.07.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A u mnie cały dzień leje! a jutro jedziemy z mężulkiem na 2-dniową wycieczkę "służbową" (czyli z ludźmi z pracy w ilości 90sztuk ). W planach bryczki, ognisko, konie, kajaki, basen itp -jakoś sobie tego nie wyobrażam w strugach deszczu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 A u nas tylko burze przelatują Takie ni w pięć ni w dziesięć Wszystko potem spływa momentalnie do kanalizy i woda tylko troszę z wierzchu pomoczy - przydałby się taki dzień, żeby popadało non-stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 a u nasz słońce świeci i deszczu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Maluszku, a Ty nie koło Nitubagi urzędujesz? I u Ciebie nie padało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Zależy o który dom Nitubagi pytasz? Jeśli ten na Zaciszu to deszcz do Marek (tam gdzie mieszkam) jakoś nie doszedł - tylko wiatr ogromniasty i tyle. No może parę kropelek - wiem bo sucz sucha była. Przy deszczu jest cała mokra i brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No, to chyba na Zaciszu padało I do Marek nie doszło nawet? Przecież to rzut beretem Dooopa taka burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no widzisz. a myślałam, że dzisiaj obejdzie się bez podlewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ponoć cały weekend ma być taki "burzowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ten deszcz przyda się roślnkom bo naprawdę suchutko jest.cały weekend taki ma być? niedobrze, bo planowałam zrobić porządki w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jak będzie tak jak dzisiaj, to zrobisz porządki i jeszcze się poopalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana Ja mam Amerykanina, nie obsesje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana Ja mam Amerykanina, nie obsesje... Plączesz się w zeznaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana Ja mam Amerykanina, nie obsesje... Plączesz się w zeznaniach No rzeczywiscie. Wychodzi na to, ze mam jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts