malgos2 04.07.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Eeee, to po piwo powinien chętnie ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Eeee, to po piwo powinien chętnie ganiać Mam plan. Zrobie cos do jedzenia, to zauwazy, ze piwa brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Eeee, to po piwo powinien chętnie ganiać Mam plan. Zrobie cos do jedzenia, to zauwazy, ze piwa brakuje... Dobre Zrób i dla mnie, tylko coś słodkiego proszę Za to oddam ostatnią puszkę piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Eeee, to po piwo powinien chętnie ganiać Mam plan. Zrobie cos do jedzenia, to zauwazy, ze piwa brakuje... Dobre Zrób i dla mnie, tylko coś słodkiego proszę Za to oddam ostatnią puszkę piwa Slodkiego nie ma. Kogel-mogel najwyzej, jesli jakies jajka znajde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No Tośmy ustaliły No... To moze ta obsesja po piwo mi skoczy? Ja tam bym wysłała Amerykanina Ale obsesja może będzie szybsza? W takich sytuacjach z Amerykanina wychodzi polska, slowianska, leniwa jak cholera dusza... Cholera Jakieś przodki? Rodzice... Eeee, to po piwo powinien chętnie ganiać Mam plan. Zrobie cos do jedzenia, to zauwazy, ze piwa brakuje... Dobre Zrób i dla mnie, tylko coś słodkiego proszę Za to oddam ostatnią puszkę piwa Slodkiego nie ma. Kogel-mogel najwyzej, jesli jakies jajka znajde... To już nie szukaj - lepiej dla siebie zostaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 No coz, kogel-mogel to tez nie jest moj klimat a propos slodkiego... Ale moge Ci zapodac ryzowe ciasteczka - moje ulubione... http://images29.fotosik.pl/241/73ff9305655af9a2.jpg Nie maja nic wspolnego z gotowanym ryzem, robi sie je z takiej masy klejacej z roznymi dodatkami... I w dodatku seksownie sie trzesie jak... piersi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.07.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Trzęsie się, powiadasz? Zachęcające PS. U mnie znowu leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie tez bedzie lalo. Tak mowia w telewizorze. A jesli tak mowia w telewizorze, to znaczy, ze bedzie... Cyckowe ciasteczka - hmmmm... Chyba trzeba bedzie do jutra zaczekac, bo Chinczycy jako prawdziwi patrioci moga dzisiaj swietowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana my swoje wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana my swoje wiemy... Dzieki Ania za wsparcie. Teraz przynajmniej wiem, ze nie tylko ja mam obsesje. A wiadomo, ze dwoch ma zawsze racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana my swoje wiemy... Dzieki Ania za wsparcie. Teraz przynajmniej wiem, ze nie tylko ja mam obsesje. A wiadomo, ze dwoch ma zawsze racje. jeszcze pewnie by się ktoś znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Małgoś, Ty to masz jakąś obsesję? Wszędzie Hiszpana węszysz Ja się kiepsko czułam wczoraj i po prostu zasnęłam zaraz po przyjściu do domu Dziś już dobrze Kot mnie o 5tej obudził Dla równowagi chyba Hej. Tak, mam obsesje. A co? Nie moge? A proszę Cię bardzo - pewnie że możesz Chciałam tylko ustalić raz na zawsze, że to Ty masz obsesję, a nie ja Hiszpana my swoje wiemy... Dzieki Ania za wsparcie. Teraz przynajmniej wiem, ze nie tylko ja mam obsesje. A wiadomo, ze dwoch ma zawsze racje. jeszcze pewnie by się ktoś znalazł... Z nami nie wygra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 aż chyba spać poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 aż chyba spać poszła... Ciekawe z kim...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z kotem Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 hejka, przyszłam się przywitać..... jak tam deszcz?, był? tu jeszcze z wieczora nieźle popadało....a teraz jest tak rześko, niemal chłodno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Rześko, rześko... i buro Pogoda barowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts