monia i marek 05.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 U nas padało do tej pory. Jakieś parę minut temu przestało i wyszło słoneczko, co wróży dobrą pogodę na resztę dnia. Zresztą zgodnie z tym, co mówi moja internetowa pogodynka, która zawsze się sprawdza. Super sprawa - wrzucam nazwę miejscowości i mam pogodę lepszą niż w TV, która niestety rzadko się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 U mnie to wygląda, że cały dzień będzie bury Nieba nie ma, chmury są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z kotem Cześć myślałby kto... za często się urywasz ostatnio wieczorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 U nas padało do tej pory. Jakieś parę minut temu przestało i wyszło słoneczko, co wróży dobrą pogodę na resztę dnia. Zresztą zgodnie z tym, co mówi moja internetowa pogodynka, która zawsze się sprawdza. Super sprawa - wrzucam nazwę miejscowości i mam pogodę lepszą niż w TV, która niestety rzadko się sprawdza. a u mnie znów się zbiera na deszczyk, człowiek się odzwyczaił to nie ma co zrobić teraz ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Może tylko straszy...Zajrzyj na http://www.pogoda.turystyka-polska.pl, wklep nazwę swojej miejsowości i zobaczysz, że nie powinno padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z kotem Cześć myślałby kto... za często się urywasz ostatnio wieczorami... Po prostu zasypiam Ciągle mi się chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z kotem Cześć myślałby kto... za często się urywasz ostatnio wieczorami... Po prostu zasypiam Ciągle mi się chce spać idź lepiej te badania zrób, bo mi się to nie podoba wszystko, coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Z kotem Cześć myślałby kto... za często się urywasz ostatnio wieczorami... Po prostu zasypiam Ciągle mi się chce spać idź lepiej te badania zrób, bo mi się to nie podoba wszystko, coś jest nie tak Sęk w tym, że podstawowe mam w normie, więc mnie odsyłają na coraz to bardziej skomplikowane i od specjalisty do specjalisty, każdy kolejny specjalista zaleca stertę badań i odsyła do 5 następnych specjalistów Przerabiałam to w zeszłym roku - wymiękłam po dwóch miesiącach Wolę sobie pospać w tym czasie, zamiast ganiać jak kot z pęcherzem - nie mam zdrowia na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 no, to może za mało dbasz o siebie?? W sumie to normalniejszy człowiek nie chodzi spać codziennie o tej co my... 1.00 czy 2.00 w nocy to trochę późno w sumie no, ja zazwyczaj zrywam się o północy, jak mnie wywali z forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Może tylko straszy... Zajrzyj na http://www.pogoda.turystyka-polska.pl, wklep nazwę swojej miejsowości i zobaczysz, że nie powinno padać. nie chce mi sie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 no, to może za mało dbasz o siebie?? W sumie to normalniejszy człowiek nie chodzi spać codziennie o tej co my... 1.00 czy 2.00 w nocy to trochę późno w sumie no, ja zazwyczaj zrywam się o północy, jak mnie wywali z forum... Też tak sobie tłumaczę, że po prostu muszę odreagować Mam za sobą ładnych parę latek permanentnego stresu, a ostatnie 3 lata, to już całkiem mi dało popalić Pewnie i na zdrowiu się odbiło troszkę, ale lepiej mi wyjdzie na dobre odpoczynek, niż ta wariacka zapierdzielanka po lekarzach Jeszcze jakbym miała trochę kasy, to bym prywatnie zrobiła parę badań, wg własnego uznania, i potem przeszła się do jakiego mundrego - ale nie mam, a na państwową diagnostykę, to trzeba mieć naprawdę duuużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Może tylko straszy... Zajrzyj na http://www.pogoda.turystyka-polska.pl wklep nazwę swojej miejsowości i zobaczysz, że nie powinno padać. nie chce mi sie otworzyć Spróbuj teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 no tak... kropkę usunęłaś spostrzegawczość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 To był przecinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.07.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 wiem, zauważyłam, jak już napisałam to powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 No nieeeee Ty pisałaś o kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Ale powstało zamieszanie wokół mojego przecinka - troszkę za blisko go wrzuciłam i pewnie się kopiował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Luzik, nie mam ogródka, to możemy o kropkach i przecinkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.07.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dzien dybry. U mnie tez pada od wczoraj... Przynajmniej monz mnie na plaze nie ciaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.07.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 O, biedactwo Monsz ją na plażę ciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts