nitubaga 06.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 no dobrze - to co tam mamy na tym stole? pieczywko, pomidorki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Myślę, że śniadanko "kontynentalne" Pieczywo i dżemik, pewnie trochę miodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Szyny nie widzę ale pasztet pewnie jest w tych pojemniczkach pakowany Ja to dżemikiem się nie najem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A po co się z rana najadać? Przed leżeniem na plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 ja tam nie wiem jak Wy, ale ja na plaży robie sie szybko głodna wtedy najlepsiejsie są frytki z piwkiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Piwko może być Bez frytek przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja też jestem glodna na plaży Zawsze jedzenie ze sobą zabieramy Nieraz dokupujemy jakieś bułki słodkie Ale rzeczą której na plaży sobie nigdy nie odmawiamy to jest.....kukurydza gotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A ja na plaży mogę nie jeść wcale Leżę i drzemię, i akumulatorki mi się ładują od słońca Tylko płyny muszę uzupełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 hej poszukuję ochotnika, który streściłby mi poprzednie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.07.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Było omawianie mojej nowej fryzury, chyba nic więcej się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Oczywiscie bylo tez o Hiszpanie. Ze niby go nie ma, a my i tak wiemy swoje. Dzien dobry (a raczej dobry wieczor). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi A ja sie ostatnio zamalowalam kremikami tylko nie dokladnie i teraz wygladam jak by mnie stary zelazkiem przypalal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Ja tez tak mam jak sie sama sprobuje pomalowac tymi kremikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi ja też tak mam, ale wiem, że trochę pomaga stosowanie balsamu brązującego...takiego z mleczkiem kakaowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi A ja sie ostatnio zamalowalam kremikami tylko nie dokladnie i teraz wygladam jak by mnie stary zelazkiem przypalal... małgoś - sorry, że się śmieje, ale jak to sobie wyobraziłam to nie mogłam się powstrzymać witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi A ja sie ostatnio zamalowalam kremikami tylko nie dokladnie i teraz wygladam jak by mnie stary zelazkiem przypalal... małgoś - sorry, że się śmieje, ale jak to sobie wyobraziłam to nie mogłam się powstrzymać witanko ja tak jak Maluszek to porównanie bezbłędne hejka zdjęcie było chyba się cofnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 miałaś nosa z tą fryzurą super wyglądasz kurka zaczynam myśleć o ścięciu włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.07.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam po niebycie! Oczywiście nawet nie próbuję czytać poprzednich stronek -bo to rzecz niewykonalna (zarówno tu jak i u Ani czy malgos ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 A ja na plazy od razu spiekam sie na raczka wiec lezenie na plazy wcale mnie nie bawi A ja sie ostatnio zamalowalam kremikami tylko nie dokladnie i teraz wygladam jak by mnie stary zelazkiem przypalal... małgoś - sorry, że się śmieje, ale jak to sobie wyobraziłam to nie mogłam się powstrzymać witanko ja tak jak Maluszek to porównanie bezbłędne Hej. No bo to smiesznie wyglada, nie ma co owijac w bawelne... Kasiu nadrabiaj, nadrabiaj - za kare, ze Cie tu nie bylo w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts