nitubaga 07.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hejeczka i od progu walę pytanie, bo mnie od wczoraj dręczy... OK-uś ten olejowany parkiet, co to go masz to dawno go robiłaś...pewnie gdzieś wcześniej o tym pisałaś, ale nie wiem jak to znaleźć w tych stosach postów... a czy jakiś namiar na ekipę masz? zadowolona byłaś z ich pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zaczynam się rozglądać tu i tam i jakoś nie mogę się przekonać do nikogo... może jak będę wiedziała, że u kogoś się sprawdzili.... a jeszcze jakbym mogła kiedyś Ci się wepchnąć i go pomacać....no to już by wogóle było....siuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Patrzcie, jak sie na bezczelnego wpycha na impreze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobry Co za dzień Nawet pisać mi się nie chciało Nitubaga, mój parkiet jest stary, został tylko wycyklinowany i zaolejowany, założone nowe listwy. Namiar na parkieciarza mogę Ci podrzucić, układa pewnie też Nie wiem tylko, jak u niego z terminami Generalnie jestem z niego zadowolona, bo podłoga była naprawdę w opłakanym stanie, a facet zrobił wszystko b. fajnie - o układaniu nie mogę się wypowiadać, u mnie tylko wstawki robił, tam gdzie czegoś brakowało Zrobił szybko i starannie. Na macanie zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Patrzcie, jak sie na bezczelnego wpycha na impreze... ciiiiiiiiiiiiiiicho, jak mi się uda, to Ciebie też wkręcę, przeca nas nie wywali!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Dobry Co za dzień Nawet pisać mi się nie chciało Nitubaga, mój parkiet jest stary, został tylko wycyklinowany i zaolejowany, założone nowe listwy. Namiar na parkieciarza mogę Ci podrzucić, układa pewnie też Nie wiem tylko, jak u niego z terminami Generalnie jestem z niego zadowolona, bo podłoga była naprawdę w opłakanym stanie, a facet zrobił wszystko b. fajnie - o układaniu nie mogę się wypowiadać, u mnie tylko wstawki robił, tam gdzie czegoś brakowało Zrobił szybko i starannie. Na macanie zapraszam serdecznie to siuper.... jak znajdziesz wolniejszą chwilkę to daj znak się jakoś umówimy....ja z wielką ochotą pomacam olejowany... bo póki co to raczej myślałam o lakierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Wolne chwilki miewam zazwyczaj po robocie W tygodniu zazwyczaj po 19stej to już jestem w domku i mam czas. W weekendy dowolnie po 11stej Daj znać, czy Ci pasuje w tygodniu, czy w weekend i jakoś tam się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a Ty byś wolała na tygodniu czy w weekend? bo ja to raczej w weekend - dziatwę zostawię z małżem i byłabym wolna u nas się mówi bez ogona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nie ma sprawy, może być w weekend W ten? Zostawiaj ogony i wpadaj (nocny z piwem pod ręką ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Te to maja fajnie, chyba sie bede musiala do Wawy przeprowadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Chodzi Ci o te nocne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nieeeee... Chodzi mi o te ilosc towarzystwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Na południu też Wasz trochu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ale Wy jakies bardziej zorganizowane jestescie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 że niby ciągle gdzieś się umawiamy na małe spotkanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom Poludnie duze jest, a Warszaffka malutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom Poludnie duze jest, a Warszaffka malutka. Eee tam, teraz się mówi "lepiej skomunikowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom Poludnie duze jest, a Warszaffka malutka. Eee tam, teraz się mówi "lepiej skomunikowana" No, no... Po prostu knajp nie macie, to po chalupach sie musicie umawiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom Poludnie duze jest, a Warszaffka malutka. Eee tam, teraz się mówi "lepiej skomunikowana" No, no... Po prostu knajp nie macie, to po chalupach sie musicie umawiac... coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts