monia i marek 07.07.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 oooo musimy skończyć wątek macania, bo mój małż przylazł zobaczyć z czego tak hiham...jeszcze gotów mi szlaban na sobotę dać strasznie mi się spodobało: macać? z ukrycia? Ale dajecie gazu z tym macaniem tak się uśmiałam, że mój chop też przylazł pytać z kim tak romansuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 oooo musimy skończyć wątek macania, bo mój małż przylazł zobaczyć z czego tak hiham...jeszcze gotów mi szlaban na sobotę dać strasznie mi się spodobało: macać? z ukrycia? Ale dajecie gazu z tym macaniem tak się uśmiałam, że mój chop też przylazł pytać z kim tak romansuję Mam nadzeję, że zgodnie z prawdą odpowiedziałaś, że z podłogą i panem od wylewek (ale to znienacka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja tylko ustalę regułę Macane nie należy do macanta A co? Boisz sie, ze Ci nitubaga wyniesie dechy z chalupy? Ja tez bym miala watpliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zgodnie i to jeszcze pogorszyło sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ja mojego pana od wylewek w ogóle nie polecam, a już do macania w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja tylko ustalę regułę Macane nie należy do macanta A co? Boisz sie, ze Ci nitubaga wyniesie dechy z chalupy? Ja tez bym miala watpliwosci... no wiecie co, przeca jej wszystkich nie zabiorę tylko jedną - dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Macie jakis pomysl na wywalenie nieproszonych gosci ode mnie z watku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 To ja tylko ustalę regułę Macane nie należy do macanta A co? Boisz sie, ze Ci nitubaga wyniesie dechy z chalupy? Ja tez bym miala watpliwosci... no wiecie co, przeca jej wszystkich nie zabiorę tylko jedną - dla porównania Porównania z czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a z czym się ta cholera da.... na początek z lakierowanym... Małgoś komuś trzeba spuścić manto? jakby co to ino powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a z czym się ta cholera da.... na początek z lakierowanym... Małgoś komuś trzeba spuścić manto? jakby co to ino powiedz A tam jakas lajza mi wlazla i zawraca glowe. Ja nie wiem, dlaczego ci faceci to tacy upierdiliwi. Za duzo czasu chyba maja... Zony im nie daja czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Macie jakis pomysl na wywalenie nieproszonych gosci ode mnie z watku? Małgoś, tego to trzeba ignorować - li i jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Macie jakis pomysl na wywalenie nieproszonych gosci ode mnie z watku? Małgoś, tego to trzeba ignorować - li i jedynie No tez tak mysle. Bedzie mi swoje syry smierdzace wklejal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Macie jakis pomysl na wywalenie nieproszonych gosci ode mnie z watku? Małgoś, tego to trzeba ignorować - li i jedynie No tez tak mysle. Bedzie mi swoje syry smierdzace wklejal... Stronkę trza szybko walnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 sie robi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ja tam się nie dziwię Waszym mężom Już nawet mój kot ze zgorszeniem się ode mnie odsuwa - tak podejrzanie się chichram do komputera Macie jakis pomysl na wywalenie nieproszonych gosci ode mnie z watku? Małgoś, tego to trzeba ignorować - li i jedynie No tez tak mysle. Bedzie mi swoje syry smierdzace wklejal... Stronkę trza szybko walnąć No to szybciutko, szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 a z czym się ta cholera da.... na początek z lakierowanym... Małgoś komuś trzeba spuścić manto? jakby co to ino powiedz A tam jakas lajza mi wlazla i zawraca glowe. Ja nie wiem, dlaczego ci faceci to tacy upierdiliwi. Za duzo czasu chyba maja... Zony im nie daja czy co... pewnie tak... szczęście masz coś do tego... idę obadać o co biega z ciekawością babską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek To czego nam tu Małgość zazdraszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 dziewczyny idę spać....bo już mi się literki mylą... pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej nocki....pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts