malgos2 07.07.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek To czego nam tu Małgość zazdraszcza Dobrego skomunikowania bez koniecznosci przejezdzania ludzi pociagiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.07.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek To czego nam tu Małgość zazdraszcza Dobrego skomunikowania bez koniecznosci przejezdzania ludzi pociagiem... Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek To czego nam tu Małgość zazdraszcza Dobrego skomunikowania bez koniecznosci przejezdzania ludzi pociagiem... ludź przejechany, ale za spotkanko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek To czego nam tu Małgość zazdraszcza Dobrego skomunikowania bez koniecznosci przejezdzania ludzi pociagiem... ludź przejechany, ale za spotkanko było Ale one nie musza wisiec nikomu na plecach przez cala noc... Bania - taxi i gospodyni moze sie latwo pozbyc darmozjadow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ale przecież takie nocki są najlepsze, zresztą nie ma wtedy czasu na spanie... wcale nie trzeba do chałpy wracać nikt za specjalnie na plecach mi nie wisiał, fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 ale przecież takie nocki są najlepsze, zresztą nie ma wtedy czasu na spanie... wcale nie trzeba do chałpy wracać nikt za specjalnie na plecach mi nie wisiał, fajnie było No wiem, ale czesciej byloby lepiej. A byloby czesciej, gdyby komunikacja byla lepsza... W sensie gdyby nie trzeba bylo planowac wyjazdu na 3 dni. Wyjazd na 3 dni jest fajny, ale na kawke mozna by czesciej wpadac, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ale przecież takie nocki są najlepsze, zresztą nie ma wtedy czasu na spanie... wcale nie trzeba do chałpy wracać nikt za specjalnie na plecach mi nie wisiał, fajnie było No wiem, ale czesciej byloby lepiej. A byloby czesciej, gdyby komunikacja byla lepsza... W sensie gdyby nie trzeba bylo planowac wyjazdu na 3 dni. Wyjazd na 3 dni jest fajny, ale na kawke mozna by czesciej wpadac, co nie? dobrze mówiszz witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Warszawka - przyszła się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek Aniu - jaka trza, to trza Kiedy się umawiamy? Może jakieś zakupy ogrodnicze, albo kawusia na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ja to mogę robić raz za Warszawkę a raz za południe Polski bo z tamtąd mnie jakiś czas temu do stolycy przygnało i tak zostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 taaaaaaaak? Maluszku to skundżeś Ty? bo ja Tarnobrzeg - podkarpacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a z Nowego Sącza - teraz to małopolskie. Prawie krajanki jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 no ba....jak nic krajanki.... mam kilka koleżanek z Sącza - takich jeszcze ze studiów....ino ciut nam się kontakt urwał, no ale takie jest życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 z moimi kumpelami też kontak się urwał ale to chyba normalne jest jak się mieszka kilkastet kilometrów od siebie i bywa się tam raz w roku na święta (jak się uda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.07.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 dzień dobry tam widzę ostro wczoraj było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ale przecież takie nocki są najlepsze, zresztą nie ma wtedy czasu na spanie... wcale nie trzeba do chałpy wracać nikt za specjalnie na plecach mi nie wisiał, fajnie było No wiem, ale czesciej byloby lepiej. A byloby czesciej, gdyby komunikacja byla lepsza... W sensie gdyby nie trzeba bylo planowac wyjazdu na 3 dni. Wyjazd na 3 dni jest fajny, ale na kawke mozna by czesciej wpadac, co nie? dobrze mówiszz witanko no, co racja to racja jakbym w Krakowie mieszkała, to też byłoby częściej, a tak to te 30 km... chociaż przy ładnej pogodzie dla mnie to nie przeszkoda, pociąg co pół godziny... tylko Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Bo one tam, na południu, to się umawiać nie umiejom ja bym tak nie powiedziała.... my się umawiamy rzadko, ale konkretnie i skutecznie jak jeszcze do Moni dojadę, to same zobaczycie... że szybko na dodatek Aniu - jaka trza, to trza Kiedy się umawiamy? Może jakieś zakupy ogrodnicze, albo kawusia na budowie? nie chcę się narzucać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzień dobry - wprawdzie już popołudnie, ale teraz się oderwałam od papiórów w pracy.Jak mija dzionek? Jak tam fryzurka? Włoski przyzwyczaiły się do nowej czochraniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam, witam Dzionek spokojny, roboty w miarę Włosy się jeszcze nie przyzwyczaiły, z mojego doświadczenia wynika, że będą sterczeć do następnego cięcią Jak ja to lubię - tyle ich jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts