kachna28 08.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Hej! wracam z pracki i wpadam zobaczyć jak tam kwestia macania? Co do atrakcyjności pana od wylewek -to przemilczmy... może będę macała tylko efekt jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.07.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Na macanie jesteśmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A co tu tak cicho i glucho sie zrobilo? Rozmarzylyscie sie na temat tego macania czy przeszlyscie do akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.07.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania No to musisz sobie slonia zalatwic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania No to musisz sobie slonia zalatwic... albo ze trzy kotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania No to musisz sobie slonia zalatwic... albo ze trzy kotki... Albo tygrysa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania No to musisz sobie slonia zalatwic... albo ze trzy kotki... Albo tygrysa! myślisz, że uzbieramy na tygrysa?? może węża?? też spora powierzchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 No ja do rzeczy nie przeszłam bo pod reką mam tylko męża i psa -a oboje już mi spowszednieli Czyli kotka jednak musisz sobie zalatwic. Kot ma za małą powierzchnię do głaskania No to musisz sobie slonia zalatwic... albo ze trzy kotki... Albo tygrysa! myślisz, że uzbieramy na tygrysa?? może węża?? też spora powierzchnia... No to zanim zaczniemy sie zbierac niech nam lepiej Kasia powie, co by wolala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Taaaa to ja jeszcze dorzucę pomysł Polaków na zagospodarowanie wolnego miejsca np. skwerka, placyku jakiegoś zakątka: postawmy tam pomnik! Tomce dedykuje... http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5437608,Powstaje_pomnik_krakowskiego_golebia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Taaaa to ja jeszcze dorzucę pomysł Polaków na zagospodarowanie wolnego miejsca np. skwerka, placyku jakiegoś zakątka: postawmy tam pomnik! Tomce dedykuje... http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5437608,Powstaje_pomnik_krakowskiego_golebia.html dobre, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.07.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Olga, coś się zapuszczasz ostatnio... znów będziemy myśleć swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 A myślcie To nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Olga, nie mow, ze sprzatasz chalupe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja??!! W życiu nie W robocie troche roboty, a jak przyjadę do domku, to coś zjeść trzeba najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Albo, ze znów u fryzjera siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.07.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Prędzej w knajpie, jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ja??!! W życiu nie W robocie troche roboty, a jak przyjadę do domku, to coś zjeść trzeba najpierw A, no to slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts