OK 12.07.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Wyobrażam to sobie. Ja nie mogę mieć kota w domu, bo jestem okropnie alergiczna, ale jakieś 20 lat temu znajomi moich rodziców pożyczyli nam kota na czas swojego wyjazdu na wczasy. Kociak była mały, sprytny, wesoły i okropnie figlarny Ciągle właził (wszystko robił z prędkością światła) na górę firan - pod sam karnisz, po czym płakał nieprawdopodobnie udając, że nie umie zejść. Moja mama litując się nad nim przynosiła drabinę, wchodziła na samą górę, a kiedy już wyciągała po niego rękę, to ten łobuziak zbiegał po firance w dół. Takie zabawy organizował sobie kilka razy dziennie No i nie dało się tego siedzenia pod sufitem zlekceważyć, bo miauczał niemiłosiernie, jakby go coś bolało To był kociak z serii: http://img512.imageshack.us/img512/3245/kotysuperco6.png Prześliczne Jakbym swoją widziała w ferworze walki Koty się uwielbiają bawić, a co jest bardziej zabawne niż ganianie się po firankach Moja pierwszy raz mi zdjęła firanki, ale faktem jest, że jak zasypiałam to ćma latałała po pokoju To mój horror... mam ćmy Taaaakie wielkie I, jak to ćmy, budzą się nocą... jak kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Pomniejszyłam fotkę specjalnie dla Ciebie - mam nadzieję, że się otwarła,bo jest b. sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Jest super i tą z kicią od razu widziałam Nie wiem, od czego to zależy, ale niektóre fotki mi się otwierają od razu, a niektóre nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 http://img512.imageshack.us/img512/3245/kotysuperco6.png ja pierdziu... moja młoda kota robi taką samą minę... a zaraz potem... latam za nią ze ścierą fotka genialna, muszę se ją zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Myślę, że zależy w jakiej rozdzielczości są wklejane. Ja od jakiegoś czasu poddaję fotki obróbce zmniejszającej, żeby właśnie łatwiej się otwierały, a tę z kicią pomniejszyłam jeszcze bardziej, żeby Ci ułatwić odiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Dzięki Monia Rozdzielczość duuuużo dla mnie znaczy, ale niekoniecznie decyduje To jakby losowy wybór, bo jednego dnia mi się pewne fotki otwierają a inne nie, a następnego dnia może być całkiem na odwrót Już przestałam wnikać Ale im lżejsze zdjęcie tym lepiej PS. Jaka u Was pogoda, bo u mnie znowu od godziny pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.07.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 U mnie też stuka po parapecie I coś mi się Internet pierniczy co chwilę mnie wyrzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.07.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Mnie dzisiaj, dla odmiany chyba , nic nie wyrzuca Łazi se nawet całkiem nieźle I deszczyk taki pada, jakiego już nie pamiętam - nie jakaś zwariowana burza, urwanie chmury, tylko taki solidny, normalny deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 u nas co chwilę burze i deszcze na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.07.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 hejka....no to dotarłam.... teraz to i ja mogę czasem zabrać głos w sprawie kot...dziś poznałam jedną fajniutką kotkę, i jej właścicielkę i .....wychlipałam mnóstwo tonica.... Olga strasznie dziękuję za miły wieczór....pierwszy i na pewno nie ostatni... i ja ci wchodze do domu - a tam dziecka śpią..... mężuś czeka, kolacyyyyyjka na stoliczku.....ech.....muszę częściej wychodzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2008 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Gniazda na głowie to najmniejszy pikuś Ostatnio postanowiła zmienić zasłony Jak się obudziłam leżały na podłodze,bo nocą polowanie na ćmę się odbywało ona jest prze... Przekochana? Naraza sie, zeby Cie przed cmami obronic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Witam z rana !! nitubaga no i jak te dechy wypadly bo to chyba byl glowny powod wizyty no chyba, ze jednak ten tonic? Korzystajac z goscinnosci Olgi wspolczuje Ci w zwiazku z tymi problemami na budowie. Faktem jest ze na kazdym etapie trzeba sprawdzac> mysmy wychwycili ze dwa okna sa za wysokie, niestety nie wychwycilismy kolejnych dwoch i tego ze okno w kuchni jest za nisko. Czesc sie dalo naprawic na czesc machenlismy reka, w czasie dalszej budowy wychodza oczywiscie bledy z poprzednich etapow. Staramy sie (zn moj maz bo ja mam za daleko) bywac na budowie w czasie wiekszych prac i kontrolowac, sami bo nasz kierownik byl na budowie 3razy Zycze Ci duzo cierpliwosci i wytrwalosci w dazeniu do celu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 hejka....no to dotarłam.... teraz to i ja mogę czasem zabrać głos w sprawie kot...dziś poznałam jedną fajniutką kotkę, i jej właścicielkę i .....wychlipałam mnóstwo tonica.... Olga strasznie dziękuję za miły wieczór....pierwszy i na pewno nie ostatni... i ja ci wchodze do domu - a tam dziecka śpią..... mężuś czeka, kolacyyyyyjka na stoliczku.....ech.....muszę częściej wychodzić.... Koniecznie Bez samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 A w ogóle, to dzień dobry Padł wczoraj murator, padłam i ja Śniadanko czeka http://www.bbdelviandante.it/images/colazione.jpg Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.07.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzien dobry! Eh w takie klimaty to i na wode dalabym sie zaprosic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Też mnie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.07.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Wczoraj mnie wyrzuciło i już nie dałam rady pisać Ale dzisiaj witam serdecznie i miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 No jestem... ale głowa ciężka oj.... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.07.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PRZEDWCZORAJSZEJ SOLENIZANTKI!!!!http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/2/5/5253_55325253_379.jpghttp://www.sklep-ballantines.pl/sklep/img/product_1154964604_1832558191_monastyrka_450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.07.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Dzięki serdeczne Oj, żebyś wiedziała, że przedwczorajszej, czuję się baaardzo przedwczorajszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts