monia i marek 15.07.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Jeśli to lekki autyzm, to wszystko będzie dobrze, czego Ci serdecznie życzę, no i dużo optymizmu, siły i jak najszybszych efektów Waszej pracy z dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Kurcze, naprawde Ci wspolczuje, ale jak to czytam, to mi sie jako zywo przypomina meza siostrzeniec. No moze oprocz chodzenia na palcach wszystko mial a trzepota rekami do tej pory... Tylko on w wieku 2-3 lat okropnie piszczal, wrecz przerazliwie - tak sie komunikowal. Z tego da sie wyjsc, nie zalamuj sie. Jak by co to wiesz, ze mozesz na nas liczyc. Tiaaa, jak mu się fundnie kurację z ciociami, to będzie wolał szybciutko wyzdrowieć Trzeba go na jakas nasza impreze zabrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 O rany dzisiaj chyba jest dzionek złych wiadomości Najpierw zmarło dzieciątko w rodzinie Mayland a teraz taka choroba u dzieciątka Markotki Markoto - mam nadzieję, że te badania wykarzą, że Twój synek jest zdrowy Trzymam za to kciuki. U chłopców to chyba normalne, że późno zaczynają mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Olga - a co się stało z Twoim avatarkiem? Gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Oooooo, to jest mysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Znudził mi się i jestem poszukująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A co to takiego Berbeluchowypedzacz? Zapraszam do moich komentarzy. Tam ci i on... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Oooooo, to jest mysl... I link w podpisie "usługi wypędzania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A co to takiego Berbeluchowypedzacz? Zapraszam do moich komentarzy. Tam ci i on... To jeszcze wrzuć linka do odpowiedniej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 A co to takiego Berbeluchowypedzacz? Zapraszam do moich komentarzy. Tam ci i on... To jeszcze wrzuć linka do odpowiedniej strony http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-mieszkanka-malgos2,t126810-1800.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.07.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 No to zaraz poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Oooooo, to jest mysl... I link w podpisie "usługi wypędzania" to mi się kojarzy z wypasem owiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? a masz jakiś taki ładny egzemplarz coby go do avatarka strzelić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Oooooo, to jest mysl... I link w podpisie "usługi wypędzania" to mi się kojarzy z wypasem owiec Prawie, a dokładnie z wypędzaniem baranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.07.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Juz chyba wiem, co powinnas miec w awatarze Olga... Piwo? Krzynke Lub beczulke... Berbeluchowypędzacz? Oooooo, to jest mysl... I link w podpisie "usługi wypędzania" to mi się kojarzy z wypasem owiec to może jakiegoś baranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts