malgos2 16.07.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Tak myślałam, że posprzątać W końcu wiadomo, po co się jeździ za ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Tak myślałam, że posprzątać W końcu wiadomo, po co się jeździ za ocean Teraz sie juz nie oplaca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Tak myślałam, że posprzątać W końcu wiadomo, po co się jeździ za ocean Teraz sie juz nie oplaca... To Ty lepiej idź na plażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Tak myślałam, że posprzątać W końcu wiadomo, po co się jeździ za ocean Teraz sie juz nie oplaca... To Ty lepiej idź na plażę Dobra, to ide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 No to ja szybka banie strzelam i lete do... biblioteki. Poczytać? Nie, posprzatac... Lete, bo juz mialam wyjsc ze 3 h temu i ciagle mnie trzymacie. Tak myślałam, że posprzątać W końcu wiadomo, po co się jeździ za ocean Teraz sie juz nie oplaca... To Ty lepiej idź na plażę Dobra, to ide. To miłego plażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.07.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 jestem....cały dzień zapitalałam jak mały samochodzik....a ateraz przysiadłam odpocząć.... czy mogę zakosić któregoś z tych drinków, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.07.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 dzień dobry wieczór i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 I coś dla ciężarnych http://www.czapielskimlyn.pl/img/koktajl-mleczny.jpg prawie na dobrą nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzien dobry wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.07.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 witanko poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Mam glowe wielkosci stodoly, wczoraj dowiedzialam sie ze mamy czym predzej zakupic i dostarczyc instalatorowi ( wchodzi w piatek na budowe )wszytskie stelaze, elementy podtynkowe, odwodnienia prysznicow, bylam pewna ze to potrzebne dopiero po tynkach. Nie mamy nic i dopiero teraz studiuje co trzeba kupic, zeby odplyw z prysznica byl kompletny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dasz se radę. I tak dobrze, że Cię teraz uprzedził, a nie po tynkach stwierdził, że lepiej było wcześniej to zrobić Nazwa wskazuje, że podtynkowe, to przed tynkiem się daje Stelaże geberitowe można i po tynkach montować, choć u mnie też dali przed, więc stelaż mniej wystaje od ściany, w tej mojej kanciapie te parę cm to dużo. Aha, i ja miałam już też miskę, więc kazałam wysokość stelaża i miski dopasować tak, coby mi wygodnie było Widziałam tak podwieszone, że niby podwieszone, a mop i tak nie włazi pod spód - to do doopy taki interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Musze w takim razie sprawdzic ile ma byc od podlogi ten kibel zeby mop wszedl, tylko zebym potem nie potrzebowala schodkow zeby na niego usiasc No niby podtynkowe ale na to ida kafle wiec sobie myslalam ze podkuwa po tynkach troche i montuje bo tynki moga zasyfic ustrojstwo, ale chyba za duzo myslalam Inny instalator w ogole wchodzil po tynkach bo nie ufal ze tynkarze nie poniszcza rureczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Jak mawia mój kumpel "monia tak, monia tak" Tylko Cię dodatkowo kasują za kucie Bo niby jak mu mają poniszczyć rureczki rzucając na nie tynk? I tak potem muszą rzucić i tak, przecież do rurek płytek nie przykleisz U mnie geberita zasłonili, a jedyna bateria podtynkowa miała takie styropianowe ubranko na czas tynkowania, z zaznaczeniem dokąd ma sięgać tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Chodzi o rurki do wody i do grzejnikow bo te sie uklada przed tynkami a one sa na wylewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts