magi 17.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Olga gdzie te oczy tzn avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 GOŁA ŁAŻĘ!!! Po remoncie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hej. A Ty Olga tego tricku z mopem nie moglas mi wczesniej zapodac, jak u mnie montowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 A nie zapowiadałam? Kurcze, wydaje mi się, że przy każdej okazji o tym piszę To psieprasiam A miałaś już miskę? Bo one różne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Mialam, mialam. Teraz bede sie zastanawiac, jak mi ten geberit zamontowali... Polke kolo wanny zrobili wyzej, "zeby woda nie stala", a to, ze woda, mydlo i inne syfy beda sie zbieraly w tym miejscu to juz nie pomysleli. Monsz kazal poprawic, ale tu... nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Małgoś, ale u Ciebie to nie problem, bo Ty płytek nie kładziesz W razie czego podnieść troszkę i przykręcić wyżej do ściany to tylko zaprawkę w kg robisz i już. Tego marmorino jeszcze przecież nie masz A tak w ogóle, to Ty nie masz kompaktu? Czy w jednej łazience tylko? Pewnie dlatego mi się pozajączkowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Małgoś, ale u Ciebie to nie problem, bo Ty płytek nie kładziesz W razie czego podnieść troszkę i przykręcić wyżej do ściany to tylko zaprawkę w kg robisz i już. Tego marmorino jeszcze przecież nie masz A tak w ogóle, to Ty nie masz kompaktu? Czy w jednej łazience tylko? Pewnie dlatego mi się pozajączkowało A Ty zdjeciow nie widzialas? Kompakt mam w jednej lazience, ale tam bedzie chyba tez geberit, no bo przeciez nie moze mi zostac ta poleczka chowajaca rure (poleczka na domestosa). Ten kompakt to byl tak kupiony dla grzebkow, najtanszy z mozliwych, wiec rozstane sie bez zalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Małgoś, ale u Ciebie to nie problem, bo Ty płytek nie kładziesz W razie czego podnieść troszkę i przykręcić wyżej do ściany to tylko zaprawkę w kg robisz i już. Tego marmorino jeszcze przecież nie masz A tak w ogóle, to Ty nie masz kompaktu? Czy w jednej łazience tylko? Pewnie dlatego mi się pozajączkowało A Ty zdjeciow nie widzialas? Kompakt mam w jednej lazience, ale tam bedzie chyba tez geberit, no bo przeciez nie moze mi zostac ta poleczka chowajaca rure (poleczka na domestosa). Ten kompakt to byl tak kupiony dla grzebkow, najtanszy z mozliwych, wiec rozstane sie bez zalu. No widziałam zdjęcia - ale głównie półeczkę klęłaś, to co insze mi umknęło Poza tym nie pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Małgoś, ale u Ciebie to nie problem, bo Ty płytek nie kładziesz W razie czego podnieść troszkę i przykręcić wyżej do ściany to tylko zaprawkę w kg robisz i już. Tego marmorino jeszcze przecież nie masz A tak w ogóle, to Ty nie masz kompaktu? Czy w jednej łazience tylko? Pewnie dlatego mi się pozajączkowało A Ty zdjeciow nie widzialas? Kompakt mam w jednej lazience, ale tam bedzie chyba tez geberit, no bo przeciez nie moze mi zostac ta poleczka chowajaca rure (poleczka na domestosa). Ten kompakt to byl tak kupiony dla grzebkow, najtanszy z mozliwych, wiec rozstane sie bez zalu. No widziałam zdjęcia - ale głównie półeczkę klęłaś, to co insze mi umknęło Poza tym nie pytałaś A ten przycisk w drugiej lazience to od czego mial byc Twoim zdaniem? Nie no, dobra, jak wroce to sie wyciagnie ta miske i zobaczy, jak to wyglada. Jesli da sie to poprawic to gites. Nie pierwsza rzecz do poprawki, nie ostatnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Może akurat będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To mi przypomina, ze za sprawe marmorina trzeba sie wziac. Ostatni pomysl to pochodzic tutaj po prezentacjach firm z Wloch i Niemiec, od ktorych da sie zamowic towar do PL, a probki obejrzec tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 O właśnie Marmorinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No przeciez nie moge ciagle tylko o kiblach myslec. Moj malzon pracuje teraz w takim domu, ze jaja jak berety. Na podlodze mozaika z platyny i onyksu. Designer jakis dziwak zupelny, opieprza wszystkich, lacznie z wlascicielami (ktorzy sa oczywiscie multimiliarderami). Nie raz ktos da mu w pysk, ale jakos robota idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Właśnie to samo sobie pomyślałam Ja rozumiem, że jak kto ma kasę i go stać, to daje najlepsze materiały - ale to już chyba letki przerost formy nad treścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Właśnie to samo sobie pomyślałam Ja rozumiem, że jak kto ma kasę i go stać, to daje najlepsze materiały - ale to już chyba letki przerost formy nad treścią Ale wiesz, co by powiedzial tam jakis al-Fayed czy ktos, gdyby zobaczyl, ze pan X i pani Y nie maja platynowych kurkow! Chociaz akurat al-Fayeda dom jest dosc skromny - kupil go dla dzieci, zeby mialy normalne otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Właśnie to samo sobie pomyślałam Ja rozumiem, że jak kto ma kasę i go stać, to daje najlepsze materiały - ale to już chyba letki przerost formy nad treścią Ale wiesz, co by powiedzial tam jakis al-Fayed czy ktos, gdyby zobaczyl, ze pan X i pani Y nie maja platynowych kurkow! Chociaz akurat al-Fayeda dom jest dosc skromny - kupil go dla dzieci, zeby mialy normalne otoczenia. Cóż... przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, co na to al-Fayed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Właśnie to samo sobie pomyślałam Ja rozumiem, że jak kto ma kasę i go stać, to daje najlepsze materiały - ale to już chyba letki przerost formy nad treścią Ale wiesz, co by powiedzial tam jakis al-Fayed czy ktos, gdyby zobaczyl, ze pan X i pani Y nie maja platynowych kurkow! Chociaz akurat al-Fayeda dom jest dosc skromny - kupil go dla dzieci, zeby mialy normalne otoczenia. Cóż... przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, co na to al-Fayed No widzisz... Pewnie dzisiaj sie dowiem innych ciekawych rzeczy, chociaz najbardziej mnie nurtuje, kto jest tym biednym wlascicielem. No i... czy maja plyte indukcyjna czy gazowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 To chyba chlop od ksiezny Diany, niestety zginal razem z nia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts