OK 17.07.2008 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 U mnie taka mozaika by nie przeszła Przy pierwszym dołku zostałaby wydłubana - dopiero by było dizajnersko No chyba tam nikt nie bedzie wydlubywal, ani odkrecal platynowych kurkow. Biedni ludzie, nie wiedza, co z kasa robic... Właśnie to samo sobie pomyślałam Ja rozumiem, że jak kto ma kasę i go stać, to daje najlepsze materiały - ale to już chyba letki przerost formy nad treścią Ale wiesz, co by powiedzial tam jakis al-Fayed czy ktos, gdyby zobaczyl, ze pan X i pani Y nie maja platynowych kurkow! Chociaz akurat al-Fayeda dom jest dosc skromny - kupil go dla dzieci, zeby mialy normalne otoczenia. Cóż... przyznam szczerze, że nie mam pojęcia, co na to al-Fayed No widzisz... Pewnie dzisiaj sie dowiem innych ciekawych rzeczy, chociaz najbardziej mnie nurtuje, kto jest tym biednym wlascicielem. No i... czy maja plyte indukcyjna czy gazowa. Tego to on pewnie nie wie Markoto, to synalek zginął Jak Ty się trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Tak, to synalek zginal, a ten co w Ameryce mieszka to jego wujek. Czyli brat tego, co w Anglii... Malzon moj lata temu pracowal u niego w chalpie chyba z pol roku. Co sie oblowil, to sie oblowil. Jeszcze tesciowa przyjechala, a ze tez artystka, to pomagala malowac belki na renesans... Czesc byla autentycznych, czesc trzeba bylo dorobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Uciekam na razie Do mamy jadę!!! Cobyście nie musiały same kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Dobra, dobra... My i tak swoje wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Od kiedy to na Hiszpana sie mowi mama?? Ooo to macie powiazania z wysoko postawionymi osobistosciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.07.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Fajowo, to pewnie wam doradza cos od czasu do czasu, designerzy a nie ci co nie wiedza co z kasa robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Fajowo, to pewnie wam doradza cos od czasu do czasu, designerzy a nie ci co nie wiedza co z kasa robic To nie te uklady niestety. Kazdy sobie liczy za porade. Ale mozna popodgladac troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.07.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Wkret, wkret... A co bys dla nich robila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Wkret, wkret... A co bys dla nich robila? No... zakręciłaby się pewnie Dobry wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Wkret, wkret... A co bys dla nich robila? No... zakręciłaby się pewnie Dobry wieczorek Oooo, jak szybko od Hiszpana ...tfu, tfu, sorry, od mamy wrocilas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Wkret, wkret... A co bys dla nich robila? No... zakręciłaby się pewnie Dobry wieczorek Oooo, jak szybko od Hiszpana ...tfu, tfu, sorry, od mamy wrocilas! Bo ja szybka dziewczyna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No wlasnie, od kiedy? Mamy powiazania z designerami, a oni z ludzmi, ktorzy przewaznie maja za duzo kasy. Małgoś wkręć mnie to się może trochę obłowię Wkret, wkret... A co bys dla nich robila? No... zakręciłaby się pewnie Dobry wieczorek Oooo, jak szybko od Hiszpana ...tfu, tfu, sorry, od mamy wrocilas! Bo ja szybka dziewczyna jestem Wszedzie o jednym... A monsz w robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No cóż Chciało się męża, to teraz trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No cóż Chciało się męża, to teraz trzeba czekać Eeeee. I tak pod reka zadnego chlopa by nie bylo. To juz lepszy monsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.07.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No cóż Chciało się męża, to teraz trzeba czekać Eeeee. I tak pod reka zadnego chlopa by nie bylo. To juz lepszy monsz. Jak to nie? Jak nie ma monsza, to zawsze jakiś musi być pod... ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.07.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No cóż Chciało się męża, to teraz trzeba czekać Eeeee. I tak pod reka zadnego chlopa by nie bylo. To juz lepszy monsz. Jak to nie? Jak nie ma monsza, to zawsze jakiś musi być pod... ręką? A ja tam samodzielna dziewczyna jestem. Monsz mnie nauczyl... Zaraz, zaraz... To juz teraz wiem, po co mnie uczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.07.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No widzisz dzieki menszowi umiesz sobie poradzic w kazdej sytuacji, nawet w przypadku braku mensza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.07.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Przyszłam się przywitać. Wszędzie taka cisza... Wszyscy śpią, czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts