kachna28 20.11.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dobra- na razie lecę (jedziemy do tych okien je obmacac ) -PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.11.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dobra- na razie lecę (jedziemy do tych okien je obmacac ) -PA! Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.11.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No już jestem. http://www.strykowski.net/fotografia_makro_zdjecia/kieliszki,_zdjecia_kieliszkow_porcelany_46_mini.jpg Zdrowie darioAS -coby prędko do nas wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 20.11.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No a u Ani już powoli zdjęcia wklejam - zapraszam do jej wątku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.11.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja też już jestem Obejrzałam foty Ani, czekam na następne Zdrowie Ani http://www.clubsolarisphotos.com/albums/userpics/10002/normal_coctail-gala.jpg http://www.mojafigura.pl/img/koktajl_tropik.jpg I dla Gosiaczka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 niewiem które winko pić to czerwone czy to białe a może to żółte z ananasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.11.2007 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Pij białe i czerwone, żółte z ananasem zostaw dla spodziewającej się No chyba, że też się spodziewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 http://www.dkimages.com/discover/previews/822/40032702.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Hej kobietki -thanks za kawkę!http://www.strykowski.net/francja/19Peche_Melba_3_francja_3265_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co tam kobieto? DarioAs widzę podłamana -internet jeszcze daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co tam kobieto? DarioAs widzę podłamana -internet jeszcze daleko? Na to wygląda - ale coś tam zdaje się kombinuje Ja zaraz jadę ustawić znowu glazurnika W poniedziałek rano zadzwonił, że pochlał w niedzielę i czy może sobie dzień odpuścić? Mówię ok, tylko we wtorek niech pan robi za dwa dni We wtorek rano przyjeżdżam, pukam, cisza Otwieram kluczami, wchodzę. A ten się zrywa w slipach z materaca z obłędem w oczach 'Ojojojoj, a ja myślałem, że pani dzisiaj nie będzie ' Ku... w poniedziałek też pochlał Jadę tam za niedługo zakontrolować stan dzisiejszy i profilaktyczną awanturkę strzelić Aha, dokupiłam jeszcze jeden komplet tych dekorków z lotosami, bo stwierdziłam, że trzy to za mało i głupio będzie wyglądać. Dzisiaj-jutro powinny dotrzeć Razem będzie ich sześciu kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co tam kobieto? DarioAs widzę podłamana -internet jeszcze daleko? Na to wygląda - ale coś tam zdaje się kombinuje Ja zaraz jadę ustawić znowu glazurnika W poniedziałek rano zadzwonił, że pochlał w niedzielę i czy może sobie dzień odpuścić? Mówię ok, tylko we wtorek niech pan robi za dwa dni We wtorek rano przyjeżdżam, pukam, cisza Otwieram kluczami, wchodzę. A ten się zrywa w slipach z materaca z obłędem w oczach 'Ojojojoj, a ja myślałem, że pani dzisiaj nie będzie ' Ku... w poniedziałek też pochlał Jadę tam za niedługo zakontrolować stan dzisiejszy i profilaktyczną awanturkę strzelić Aha, dokupiłam jeszcze jeden komplet tych dekorków z lotosami, bo stwierdziłam, że trzy to za mało i głupio będzie wyglądać. Dzisiaj-jutro powinny dotrzeć Razem będzie ich sześciu kafli Ale mi się one STRASZNIE podobają te twoje dekorki! A ten glazurnik to Warszawa czy przyjezdny? Bo myslałam, że to tylko u nas takie rozrywkowe Fachofce są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Co tam kobieto? DarioAs widzę podłamana -internet jeszcze daleko? Na to wygląda - ale coś tam zdaje się kombinuje Ja zaraz jadę ustawić znowu glazurnika W poniedziałek rano zadzwonił, że pochlał w niedzielę i czy może sobie dzień odpuścić? Mówię ok, tylko we wtorek niech pan robi za dwa dni We wtorek rano przyjeżdżam, pukam, cisza Otwieram kluczami, wchodzę. A ten się zrywa w slipach z materaca z obłędem w oczach 'Ojojojoj, a ja myślałem, że pani dzisiaj nie będzie ' Ku... w poniedziałek też pochlał Jadę tam za niedługo zakontrolować stan dzisiejszy i profilaktyczną awanturkę strzelić Aha, dokupiłam jeszcze jeden komplet tych dekorków z lotosami, bo stwierdziłam, że trzy to za mało i głupio będzie wyglądać. Dzisiaj-jutro powinny dotrzeć Razem będzie ich sześciu kafli Ale mi się one STRASZNIE podobają te twoje dekorki! A ten glazurnik to Warszawa czy przyjezdny? Bo myslałam, że to tylko u nas takie rozrywkowe Fachofce są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Z Mazur jest. Ale to chyba nie jest kwestia geografii Wszędzie chleją. W sumie i tak, jak na 2 miesiące roboty, to te dwa dni można przymknąć oko - nie jest źle Najśmieszniejsze to było, jak mi się 'bidulek' skarżył, że on pić nie powinien, bo bardzo źle toleruje alkohol Myślałam, że się posikam ze śmiechu Biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ale przy takiej alkoholowej zleceniodawczyni to chyba nie pociągnąłby długo na trzeźwo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ale przy takiej alkoholowej zleceniodawczyni to chyba nie pociągnąłby długo na trzeźwo ! To jego problem Jak ja pochlam wieczorkiem, to rano co najwyżej godzinę później jestem w robocie Jakbym sobie za każdym razem robiła dwa dni wolnego (nawet jeden), to już bym dawno na zasiłku była Jakoś mi go nie żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 My wczoraj zajechaliśmy do stolarza kuchennego do którego się przymierzamy. Normalnie to u nas jest 800-1200zł za mb kuchni (góra+dół),a ten cholernik nie chciał powiedziec ile bierze Bo "to zależy od frontu", koszy, itd itp -rozumiem, ale niechby chociaż ramy nakreślił -czy 5tys czy 25tys U mnie będzie zabudowy 7mb. Z tym, że na jednej ścianie (2,5m) tylko dolne szafki. Już się boję tych kosmicznych kwot ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 OK -lecę na śniadanko, a Ty pędź do glazurnika. Potem o kuchniach poklikamy! pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.11.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 My wczoraj zajechaliśmy do stolarza kuchennego do którego się przymierzamy. Normalnie to u nas jest 800-1200zł za mb kuchni (góra+dół),a ten cholernik nie chciał powiedziec ile bierze Bo "to zależy od frontu", koszy, itd itp -rozumiem, ale niechby chociaż ramy nakreślił -czy 5tys czy 25tys U mnie będzie zabudowy 7mb. Z tym, że na jednej ścianie (2,5m) tylko dolne szafki. Już się boję tych kosmicznych kwot ... U nas to już w ogóle prawie nikt nie podaje ceny za mb. W sumie to im się nawet nie dziwię. Można na tym jednym metrze wymyślić trochę, a różnica spora. Jakby powiedział, że mb. to między 800 a 3 tys., to dużo by Ci to nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts