OK 19.07.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Eeee tam, lodami się nie najem Będą na deser A w lodówce puchy zioną, więc chyba się skończy na jakimś al tonno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Eeee tam, lodami się nie najem Będą na deser A w lodówce puchy zioną, więc chyba się skończy na jakimś al tonno To zalezy, ile ich zjesz. Al tonno powiadasz? Ostatnio wrocilismy skads glodni strasznie i w domu byly tylko dwa pomidory, czosnek i makaron. Po drodze kupilismy pietruszke i byl najlepszy sos swiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 czyli że teraz Olga lokal otwiera ! Chyba trzeba w końcu się wybrać do tej stolicy -malgos -wpraszamy się jesienią na mały sabacik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 czyli że teraz Olga lokal otwiera ! Chyba trzeba w końcu się wybrać do tej stolicy -malgos -wpraszamy się jesienią na mały sabacik? Jasne. To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Eeee tam, lodami się nie najem Będą na deser A w lodówce puchy zioną, więc chyba się skończy na jakimś al tonno To zalezy, ile ich zjesz. Al tonno powiadasz? Ostatnio wrocilismy skads glodni strasznie i w domu byly tylko dwa pomidory, czosnek i makaron. Po drodze kupilismy pietruszke i byl najlepszy sos swiata. Tiaaaa, też lubię, ale muszę jakie mięcho wrzucić, bo inaczej za pół godziny znowu głodna będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Eeee tam, lodami się nie najem Będą na deser A w lodówce puchy zioną, więc chyba się skończy na jakimś al tonno To zalezy, ile ich zjesz. Al tonno powiadasz? Ostatnio wrocilismy skads glodni strasznie i w domu byly tylko dwa pomidory, czosnek i makaron. Po drodze kupilismy pietruszke i byl najlepszy sos swiata. Tiaaaa, też lubię, ale muszę jakie mięcho wrzucić, bo inaczej za pół godziny znowu głodna będę Jakbym menza slyszala mego. Ale jemu teraz miecha za duzo jesc nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 czyli że teraz Olga lokal otwiera ! Chyba trzeba w końcu się wybrać do tej stolicy -malgos -wpraszamy się jesienią na mały sabacik? Jasne. To kiedy? No najpierw to musisz zawitać w naszym pienknym kraju Myślę że trzeba przed zimą -może "w okolicach" października? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Leżę bykiem I z bólem myślę... że trza by wstać i coś do żarełka upichcić Eeee tam, bedziesz pichcic. Wyciagnij z lodowki do masz (na kaca najlepsze lody albo sorbet) i zrob male czary mary bez pichcenia. Eeee tam, lodami się nie najem Będą na deser A w lodówce puchy zioną, więc chyba się skończy na jakimś al tonno To zalezy, ile ich zjesz. Al tonno powiadasz? Ostatnio wrocilismy skads glodni strasznie i w domu byly tylko dwa pomidory, czosnek i makaron. Po drodze kupilismy pietruszke i byl najlepszy sos swiata. Tiaaaa, też lubię, ale muszę jakie mięcho wrzucić, bo inaczej za pół godziny znowu głodna będę Jakbym menza slyszala mego. Ale jemu teraz miecha za duzo jesc nie wolno. A mi nikt nie zabrania - zresztą al tonno, to raczej nie mięcho Coraz bardziej lubię mensza Twojego A na sabacik oczywiście zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 czyli że teraz Olga lokal otwiera ! Chyba trzeba w końcu się wybrać do tej stolicy -malgos -wpraszamy się jesienią na mały sabacik? Jasne. To kiedy? No najpierw to musisz zawitać w naszym pienknym kraju Myślę że trzeba przed zimą -może "w okolicach" października? Nooo... W kraju bede we wrzesniu, ale jak wszystko dobrze pojdzie to na krotko, bo mam sie wybrac na chwile do Marsylii. Pod koniec pazdziernika bede chyba w Belfascie, w listopadzie jade na miesiac do Londynu, wiec albo polowa pazdziernika albo grudzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Może być i połowa października i grudzień A jakby która przejazdem była, to też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Może być i połowa października i grudzień A jakby która przejazdem była, to też zapraszam Ja bede ladowac w Wawie, ale mam tylko 2 h przerwy, a jak znam zycie, samolot z NY sie spozni. Chyba, ze jeszcze bede to jakos zmieniac. Zawsze sie w tej Wawie garuje i nie ma nawet gdzie piwa wypic, dlatego im szybciej z tego lotniska zwieje tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Może być i połowa października i grudzień A jakby która przejazdem była, to też zapraszam Ja bede ladowac w Wawie, ale mam tylko 2 h przerwy, a jak znam zycie, samolot z NY sie spozni. Chyba, ze jeszcze bede to jakos zmieniac. Zawsze sie w tej Wawie garuje i nie ma nawet gdzie piwa wypic, dlatego im szybciej z tego lotniska zwieje tym lepiej. Wrazieco to masz telefon i wiesz, co masz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nooo... W kraju bede we wrzesniu, ale jak wszystko dobrze pojdzie to na krotko, bo mam sie wybrac na chwile do Marsylii. Pod koniec pazdziernika bede chyba w Belfascie, w listopadzie jade na miesiac do Londynu, wiec albo polowa pazdziernika albo grudzien. ale z Ciebie się "latawica" zrobiła!!! Pomyślę o październiku -ja będę w Sandomierzu we wrześniu, październiku, listopadzie, grudniu, styczniu, lutym itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nooo... W kraju bede we wrzesniu, ale jak wszystko dobrze pojdzie to na krotko, bo mam sie wybrac na chwile do Marsylii. Pod koniec pazdziernika bede chyba w Belfascie, w listopadzie jade na miesiac do Londynu, wiec albo polowa pazdziernika albo grudzien. ale z Ciebie się "latawica" zrobiła!!! Pomyślę o październiku -ja będę w Sandomierzu we wrześniu, październiku, listopadzie, grudniu, styczniu, lutym itd... Tak wyszlo. W zeszlym roku siedzialam ciagle w Krakowie, a raczej w ku... pociagu z Krakowa do Poznania i z powrotem. Czas troche polatac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nooo... W kraju bede we wrzesniu, ale jak wszystko dobrze pojdzie to na krotko, bo mam sie wybrac na chwile do Marsylii. Pod koniec pazdziernika bede chyba w Belfascie, w listopadzie jade na miesiac do Londynu, wiec albo polowa pazdziernika albo grudzien. ale z Ciebie się "latawica" zrobiła!!! Pomyślę o październiku -ja będę w Sandomierzu we wrześniu, październiku, listopadzie, grudniu, styczniu, lutym itd... Tak wyszlo. W zeszlym roku siedzialam ciagle w Krakowie, a raczej w ku... pociagu z Krakowa do Poznania i z powrotem. Czas troche polatac. zazdraszczam ja to bym se polatała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No, nasza Małgoś, to światowa kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No, nasza Małgoś, to światowa kobita Taaaa. Bardzo. Tylko kiedy ja te zasr.... podloge w mieszkanku zrobie i za co to naprawde nie wiem. Nadal pod kreska z debetami siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No, nasza Małgoś, to światowa kobita Taaaa. Bardzo. Tylko kiedy ja te zasr.... podloge w mieszkanku zrobie i za co to naprawde nie wiem. Nadal pod kreska z debetami siedze. Nie mówmy o pieniądzach Bardzo Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts