malgos2 19.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No dobra, to nie mowmy. Tak naprawde to mi sie poskladalo z wyjazdami, bo monsz moj pare zaproszen dostal w rozne miejsca, a ja za nim lete wszedzie (no, prawie). A listopadzie lete na stypendium. Pierwsze i pewnie ostatnie w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ja to mam jakiś talent do wydawania pieniędzy żebym ja tak umiała coś bardziej pożytecznego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Olga - kurka, aleś się zmieniła No nie poznałam - nowy look witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Witam Maluszku Kobieta zmienną jest Magi, to jest nas dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A' propos wydawania pieniedzy. Znalazlas swiatelko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Małgoś a gdzie można znależć to zajefajne światełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Małgoś a gdzie można znależć to zajefajne światełko Na ebayu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ja to mam jakiś talent do wydawania pieniędzy żebym ja tak umiała coś bardziej pożytecznego robić mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A' propos wydawania pieniedzy. Znalazlas swiatelko? Oczywiście, że znalazłam Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A' propos wydawania pieniedzy. Znalazlas swiatelko? Oczywiście, że znalazłam Wielkie dzięki Troche to trwa, bo z Hong Kongu idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.07.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 A' propos wydawania pieniedzy. Znalazlas swiatelko? Oczywiście, że znalazłam Wielkie dzięki Troche to trwa, bo z Hong Kongu idzie... Najpierw to musi jakaś kaska dojść W tym układzie to może chwilę poczekać - nie sądzę, żeby się koleś zwinął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 dajcie linka dziewczęta, plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 dajcie linka dziewczęta, plisss Poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a ja to w nowym domku to chyba będę przy świecach siedzieć, bo po pierwsze -jeszcze nie mamy przyłącza a po drugie nie będzie kaski nawet na lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a ja to w nowym domku to chyba będę przy świecach siedzieć, bo po pierwsze -jeszcze nie mamy przyłącza a po drugie nie będzie kaski nawet na lampy Swiece tez fajne. No i nad potomkiem bedzie mozna w spokoju popracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 kachna - przyłącze wkońcu zrobią. A na lapmy kiedyś tam pieniążki się znajdą Ja jeszcze w kilku pokojach mam żaróweczki na kabelkach. Najważniejsze, że mieszka sie w swoim domku a reszta przyjdzie z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.07.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a ja to w nowym domku to chyba będę przy świecach siedzieć, bo po pierwsze -jeszcze nie mamy przyłącza a po drugie nie będzie kaski nawet na lampy Swiece tez fajne. No i nad potomkiem bedzie mozna w spokoju popracowac. ja wolę mieć "jasność" (przynajmniej umysłu) "pracując" nad potomkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 a ja to w nowym domku to chyba będę przy świecach siedzieć, bo po pierwsze -jeszcze nie mamy przyłącza a po drugie nie będzie kaski nawet na lampy Swiece tez fajne. No i nad potomkiem bedzie mozna w spokoju popracowac. ja wolę mieć "jasność" (przynajmniej umysłu) "pracując" nad potomkiem No fakt. Przy swiecach wino lepiej wchodzi, a to moze potomkowi zaszkodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dzień dobry niedzielnie http://www.lacasadelmelograno.it/images/colazione2_small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 No w samą porę tu wpadłam Widzę śniadanko podane To w ten ostatni dzień urlopu odpocznę w końcu. Sceneria mi odpowiada idealnie. Co tam dzisiaj słychać u Was? Ja śledzę Was tu codziennie tylko na pisanie nie starcza czasu koleżanki..... a poza tym wyszłam już z dołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts