OK 20.07.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Ja mam % podniesiony, bo to pożyczka W euro mogę wziąć na warunkach kredytu, z małą marżą - ale teraz się nie kalkuluje przewalutowanie w tę stronę Jestem w kropce, czy czekać dalej i cierpieć brak kasy, czy odpuścić i niech się dzieje wola nieba Jak znam życie, to jak tylko przewalutuję, to będzie korekta w górę i podwójnie po życi dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Aha byliśmy jeszcze obadać sprawę z meblami do kuchni, bo umyśliłam sobie BRW z powodu ichnich drewnianych frontów, ale odechciało mi się.....Fronty frontami, ale środki i jakość..... bez komentarza. Wróciłam do pana, który robił nam obecne meble i takie meble to ja rozumiem. Jakość wykonania bez porównania, a że nie z litego drewna to trudno.... A pan nie może dać tych drewnianych frontów z brw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Hmmmm, dobre pytanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Hmmmm, dobre pytanie..... Może warto je zadać? Jeśli nie masz nietypowych wymiarów szafek to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Olga a nie lepiej wziąć jeden kredyt refinansowy na spłate tamtych, we frankach Ja pierwszy kredyt na dom miałam we frankach potem przewalutowałam bo frank spadł a teraz znowu wzięłam we frankach w innym banku uwielbiam latać z papierkami d.bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Magi, we frankach nie dostanę takich warunków. Mam pożyczkę i nie zamienię tego na kredyt - jakbym nie refinansowała Ale trafiłam ofertę na pożyczkę z warunkami jak kredyt (marża 0,8 ), niestety tylko eurony i pln Tak od jakiegoś czasu obserwuję, to euro i frank się zachowują prawie identycznie, jest wyższe oprocentowanie niż na franku, ale niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Olga a nie lepiej wziąć jeden kredyt refinansowy na spłate tamtych, we frankach Ja pierwszy kredyt na dom miałam we frankach potem przewalutowałam bo frank spadł a teraz znowu wzięłam we frankach w innym banku uwielbiam latać z papierkami d.bry magi -a ile trwa takie latanie? bo ja właśnie myślę o konsolidacyjnym w CHF i w innym banku (mam PKO BP ), jakby dało radę to autko byśmy dzięki temu konsolidacyjnemu zakupili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Olga kredyt nie boli Kasia trochę latania jest najlepiej umów się z jakimś doradcą to powie Ci co trzeba donieść (tak wiesz informacyjnie) bo ja to przez niekompetencję oddziału miałam latania trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.07.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dziń dybry To mi sie z kredycikiem przyfarciło.. Brałam dobrych kilka lat temu kredyt na moje wymarzone auto z salonu Chciałam takie nowiutkie, błyszczące, pachnące nowością. Ale szkoda mi było wyłożyc kilkadziesiat tysięcy od razu i na długi czas zrezygnować z wyjazdów i innych potrzeb . Ba, nawet troszkę kaski by mi brakło Wpłaciłam więc 1/3 sumy a na resztę wzięłam kredyt. Oczywiscie w CHFach. Kurs był coś ponad 3 zł , a później spadał i spadał i spadał i autko na kredyt ze sporawym oprocentowaniem wyszło mnie mniej niż obecna wartość nowego egzemplarza. Bank starał się dokładać co jakis czas do raty 1 - 2 CHFy ale i tak nici z tego... Nawet nie opłacało mi się wczesniej go spłacić. Ale jak to mówią, głupi ma zawsze szczęście Teraz troche bym się tych CHFów bała, bo nie wiadomo czy po takim spadku nie pójdą w górę. Ale ja jestem lajkonikiem w tych sprawach i mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Teraz troche bym się tych CHFów bała, bo nie wiadomo czy po takim spadku nie pójdą w górę. Ale ja jestem lajkonikiem w tych sprawach i mogę się mylić. lajkonikiem-lajkonikiem -ale prawdę rzeczesz -bowiem mądra Gazeta Prawna "rzekła" w tym tygodniu to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.07.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jeszcze gdyby skoczył np. do 2.20 czy 2.30 to jakos mozna przeboleć ale jeśli skoczy np. o dwukrotność tego co spadł to bedzie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam kobitki. Nie wzrosnie, nie wzrosnie frank, nie ma prawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam kobitki. Nie wzrosnie, nie wzrosnie frank, nie ma prawa... bo co mu zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam kobitki. Nie wzrosnie, nie wzrosnie frank, nie ma prawa... bo co mu zrobisz? Bo zatluke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Olga kredyt nie boli Wiem Pożyczka bardziej, ale kredytu nie dostanę, bo kredyt musi być celowy Jak refinansują pożyczkę, to na warunkach pożyczki A z frankiem to myślę, że tak samo jak z euro będzie - będą jakies tam korekty w górę, ale generalnie będą spadać, a raczej złotówka się będzie umacniać. I chyba nie dam rady wcelować w korektę, zwłaszcza, że papierkologia trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.07.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam kobitki. Nie wzrosnie, nie wzrosnie frank, nie ma prawa... bo co mu zrobisz? Bo zatluke. ja też Olga jak chcesz refinansować pożyczkę to już jest jakiś cel bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bry Niestety nie dla banku i bank ma tu rację. Róźnica między kredytem a pożyczką tkwi nie tylko w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.07.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kużwa se wymyślili ja refinansowałam pożyczkę i kredyt i problemu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.07.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dzien dobry!! No my niestety wzielismy w zlotowkach ten kredyt Juz sobie pluje w brode a jeszcze nawet nie zaczelismy splacac kapitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Kużwa se wymyślili ja refinansowałam pożyczkę i kredyt i problemu nie było A jaki byl stosunek % pożyczki do kredytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts