malgos2 21.07.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! to napewno kota ją tam zastrzasnęła bo chciała przejąć laptoka, żeby pogadać w tym czasie z innymi sierściuchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! to napewno kota ją tam zastrzasnęła bo chciała przejąć laptoka, żeby pogadać w tym czasie z innymi sierściuchami Sluchaj, Ty z Wawy jestes. Moze wez na policje zadzwon! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! to napewno kota ją tam zastrzasnęła bo chciała przejąć laptoka, żeby pogadać w tym czasie z innymi sierściuchami Sluchaj, Ty z Wawy jestes. Moze wez na policje zadzwon! lepiej może do strażaków, żeby ją ratowali co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! to napewno kota ją tam zastrzasnęła bo chciała przejąć laptoka, żeby pogadać w tym czasie z innymi sierściuchami Sluchaj, Ty z Wawy jestes. Moze wez na policje zadzwon! lepiej może do strażaków, żeby ją ratowali co? No to dobra, dzwon do strazakow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.07.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to pewnie się zatrzasnęła w łazience i nie ma jej kto uratować Jezusicku, a kto kote nakarmi? no jak to kto... mama A no to luzik... Ale co ona robila w lazience bez laptopka? no kto chodzi do łazienki bez laptoka No ja nie wiem... Moze amnezji dostala i normalnie zapomniala, ze my tu czekamy, zostawila laptopka i poszla do lazienki. Tam sie zatrzasnela i kicha. W ogole teraz nie wiadomo, czy ona nas jeszcze pozna! to napewno kota ją tam zastrzasnęła bo chciała przejąć laptoka, żeby pogadać w tym czasie z innymi sierściuchami Sluchaj, Ty z Wawy jestes. Moze wez na policje zadzwon! lepiej może do strażaków, żeby ją ratowali co? No to dobra, dzwon do strazakow! a kot strażaków wpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 w razie czego, to ja bym i tu i tu dzwonkła, bo nie wiadomo kto szybciej przyjedzie a w takich sytuacjach kryminalnych to trzeba i tak policję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 w razie czego, to ja bym i tu i tu dzwonkła, bo nie wiadomo kto szybciej przyjedzie a w takich sytuacjach kryminalnych to trzeba i tak policję O matko, a moze Hiszpan ja w tej lazience... Chociaz ostatnio, nie wiem, czy zauwazylyscie, ale Olga sie nam zwierzyla, ze na wschod jej blizej. Ona chyba ukrywa jakiegos Ukrainca przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 wogóle coś ukrywa przed nami za często te nieobecności som, za często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No teraz to w lazience siedzi. A moze ona juz nie dycha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.07.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No teraz to w lazience siedzi. A moze ona juz nie dycha? Może dwie dychy... Olga wracaj bo Cie zaraz pochowaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.07.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 I jeszcze wyjdzie na to że Cię Kota killim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 NO, ja Was bardzo przepraszam, ale, przecinek, kuźwa, przecinek, uprzedzalam przecie... ze kolezanki postanowily sabaty poniedziałkowe do mnie przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.07.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Bożesztymój, wiedziałam, że to musiało być coś ważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No przecie dla nie ważnego nie zostawilabym Was samych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Spoko, nie denerwuj sie. Najwazniejsze, ze sie w tej lazience nie zatrzasnelas i wszystko dobrze sie skonczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.07.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Już po Sabacie? Dziewczyny juz poleciały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Pofrunęły Za tydzień powtorka - zapraszam, jakby komu po drodze bylo Sorki, ale alt od polskich znakow mi sie wykleil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Czyli knajpe otworzylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Poki co tylko PPP (czyt. punkt picia piwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts