malgos2 21.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Na licencje czekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Csiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 No to zmienmy temat. Ladna mamy dzis pogode, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.07.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Pogode to mamy do dooopy, a ciśnienie jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Pogode to mamy do dooopy, a ciśnienie jeszcze gorsze Jezu, wczoraj znowu caly dzien bolala mnie glowa. Myslalam, ze zeswiruje. Nie wiem, czy to cisnienie, czy migrena, czy jaka inna cholera, ale przyjemne to to nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.07.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ponoc maja wrócić upały pod koniec tygodnia. Nawet do 35 stopni ma być.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.07.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Dlatego nie ma, jak w klimie siedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry Eee tam, w klimie... u mnie nie trzeba, nie nagrzewa się nic a nic A zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hej! Olga -co ja mam zrobić!? PLUSK nie odpisuje od 2 dni Wczoraj byłam w tym Tbgu -mają Imolę, ale oczywiście nie BLOW i nie "10"tki a facet powiedział że tak "na oko z katalogu" to on mi nie zamówi -bo jak mi się nie spodobają to i tak ich nie przyjmie Coraz bardziej się skłaniam ku powrotowi do HOMME... i cena przyjaźniejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Mi też odpowiedzieli kilka dni później Ewentualnie spróbuj zadzwonić może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry Eee tam, w klimie... u mnie nie trzeba, nie nagrzewa się nic a nic A zdrowiej Hej. Gdyby u mnie sie nie nagrzewalo, to tez by klimy nie bylo. Ale tu kurna jak 35 stopni sie zacznie to nie puszcza, a jak beton sie nagrzeje, to wiesz jak jest. Gdyby nie bylo sklepow, do ktorych da sie wejsc ochlodzic, to normalnie bys padla jak kawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry Eee tam, w klimie... u mnie nie trzeba, nie nagrzewa się nic a nic A zdrowiej Hej. Gdyby u mnie sie nie nagrzewalo, to tez by klimy nie bylo. Ale tu kurna jak 35 stopni sie zacznie to nie puszcza, a jak beton sie nagrzeje, to wiesz jak jest. Gdyby nie bylo sklepow, do ktorych da sie wejsc ochlodzic, to normalnie bys padla jak kawka. Wiem jak jest Ale pod tym względem mieszkanko jest idealne, w największe upały już na podwórku jest znacznie przyjemniej niż "na mieście". Jednak te stare, duże drzewa swoje robią. A w domu to już całkiem temperatura przyjemna, żeby nie wiem jakie upały były. I to mimo pootwieranych okien Aha, i nawet przy największych wichurach jeszcze mi się przeciąg nie zrobił ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry Eee tam, w klimie... u mnie nie trzeba, nie nagrzewa się nic a nic A zdrowiej Hej. Gdyby u mnie sie nie nagrzewalo, to tez by klimy nie bylo. Ale tu kurna jak 35 stopni sie zacznie to nie puszcza, a jak beton sie nagrzeje, to wiesz jak jest. Gdyby nie bylo sklepow, do ktorych da sie wejsc ochlodzic, to normalnie bys padla jak kawka. Wiem jak jest Ale pod tym względem mieszkanko jest idealne, w największe upały już na podwórku jest znacznie przyjemniej niż "na mieście". Jednak te stare, duże drzewa swoje robią. A w domu to już całkiem temperatura przyjemna, żeby nie wiem jakie upały były. I to mimo pootwieranych okien Aha, i nawet przy największych wichurach jeszcze mi się przeciąg nie zrobił ani razu To tak jak u mojej mamy, po wschodniej stronie. W dodatku parter, wiec zimno od piwnicy. Najlepsze mieszkanie na upal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry Eee tam, w klimie... u mnie nie trzeba, nie nagrzewa się nic a nic A zdrowiej Hej. Gdyby u mnie sie nie nagrzewalo, to tez by klimy nie bylo. Ale tu kurna jak 35 stopni sie zacznie to nie puszcza, a jak beton sie nagrzeje, to wiesz jak jest. Gdyby nie bylo sklepow, do ktorych da sie wejsc ochlodzic, to normalnie bys padla jak kawka. Wiem jak jest Ale pod tym względem mieszkanko jest idealne, w największe upały już na podwórku jest znacznie przyjemniej niż "na mieście". Jednak te stare, duże drzewa swoje robią. A w domu to już całkiem temperatura przyjemna, żeby nie wiem jakie upały były. I to mimo pootwieranych okien Aha, i nawet przy największych wichurach jeszcze mi się przeciąg nie zrobił ani razu To tak jak u mojej mamy, po wschodniej stronie. W dodatku parter, wiec zimno od piwnicy. Najlepsze mieszkanie na upal. U mnie po obu stronach (wschodniej i zachodniej) I też parter, tyle że ocieplony od piwnicy Ale grube mury i ten cień robią swoje W zamian za to jest ciemne, ale ja i tak po nocy najczęściej funkcjonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Spadam do domku, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Mam nadzieje, ze bedziesz pozniej. Pamietaj o laptopku, jak bedziesz do lazienki szla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie, nie i jeszcze raz nie Nie będę brać lapka do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No i jak Cie uratujemy jak sie zatrzasniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.07.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie uratujecie Zostanę w wannie do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Nie uratujecie Zostanę w wannie do końca życia Ale jestes wredna. Biedna kote tak zostawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts