OK 05.08.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dawno Cię nie było I kto to mowi Bylam, bylam - ino na milczaco Csiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Nooo, kobieto, bój się Boga - gdzie Cię nosiło z tym Czeczeńcem ? Taka długa nieobecność No to może jakaś mała imprezka powitalna? http://img129.imageshack.us/img129/9158/orkiestrafj6.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Imprezka może być, tyle że net mi może w każdej chwili paść Razem z kompem się zagotuje To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Coś takiego Pić nie chcą To nie.... sama se chlapnę http://www.beeradvice.com.au/wp-content/beer-image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Zdrowko!! Ja padam na twarz. Robilam lazienke w pro100 i musialam zrobic wszytskie wersje zeby mi nie zniklo wraz z zamknieciem pliku Jutro zapodam jak wyszlo Pa pa Fajnie, ze juz jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.08.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jestem, jestem Mogę jeszcze chwilowo znikać, ale już nie na tak długo W robocie padł mi komp, więc też nie będzie mnie cały dzień Zresztą i tak po mieście ostatnio latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale jak bedziesz miala nastepnym razem tak odpasc na TAK DLUGO to uprzedz wczesniej, co? Bo my tu normalnie juz spac nie moglysmy po nocach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.08.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ale jak bedziesz miala nastepnym razem tak odpasc na TAK DLUGO to uprzedz wczesniej, co? Bo my tu normalnie juz spac nie moglysmy po nocach. No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no a ja się wprosiłam, przyszłam bez prezentu butelki i sałatki po czym zasnęłam. beznadzieja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.08.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 przyszłam się przywitać OK - dobrze, że znowu z nami jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no witamy , witamy .... gdzieś Ty się podziewała tyle casy... no, ale ważne że jesteś... i znów stawiasz... a co ze zwyczajem porannych śniadanek w pięknych uroczyskach? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 o jakich ja przyjemnościach się tu dowiaduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No stracilas 130 stron przyjemnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ale za to na 131 sie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cześć Dorwałam się właśnie do kompa w księgowości, bo dziewczyny na urlopie Mój był ponoć całkiem spalony w środku i dziwne, że w ogóle działał, tylko sieć mi padła Efilo, ja też zasnęłam Po czym zaspałam do roboty i oczywiście ten jeden dzień w tygodniu szef musiał być z samego rana Nitubaga, poranne śniadanka w uroczyskach tylko w łykendy serwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no to nieźle ja za to po tym różanym winku obudziłam sie z bólem głowy (o zaspaniu nie ma mowy - najpóźniej o 6-stej zostaję zbombardowana smoczkami, pluszowym pieskiem i zajączkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Takie życie Jak tylko zaśpię, to wlaśnie wtedy musi być bladym świtem w robocie Mogę sobie przez miesiąc być punkt dziewiąta, to przyłazi kole południa, a jak raz zaśpię, to właśnie się zjawia 8.55 Podejrzewam, że ma gdzieś u mnie kamerkę zamontowaną w chałupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.08.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja bez netu czuje sie jakbym na odwyku byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Takie życie Jak tylko zaśpię, to wlaśnie wtedy musi być bladym świtem w robocie Mogę sobie przez miesiąc być punkt dziewiąta, to przyłazi kole południa, a jak raz zaśpię, to właśnie się zjawia 8.55 Podejrzewam, że ma gdzieś u mnie kamerkę zamontowaną w chałupie lepiej to zweryfikuj a duże to spóźnienie? czy 9:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.08.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Takie życie Jak tylko zaśpię, to wlaśnie wtedy musi być bladym świtem w robocie Mogę sobie przez miesiąc być punkt dziewiąta, to przyłazi kole południa, a jak raz zaśpię, to właśnie się zjawia 8.55 Podejrzewam, że ma gdzieś u mnie kamerkę zamontowaną w chałupie lepiej to zweryfikuj a duże to spóźnienie? czy 9:01 9:20 Mam nowego kompa w robocie, oczywiście wszystkie dane ze starego nie zostały zgrane przez naszego "najlepszego" informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts