malgos2 07.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 I wychodzisz poobwieszana plytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Przypuszczam, że raczej wychodzi z mętlikiem w głowie Stoiska z płytkami już omijam z daleka i dobrze mi z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.08.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 olga, dokłądnie mam to samo - dziś mijam salon łązienkowy i mówię - jak to fajnie że nie musze etam wchodzić.... Denerwuje mnie tylko że wszędzie nachalnie lansują moją euforię. Dlaczego wszyscy mają ją mieć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Może dlatego, że ładna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 olga, Ty zdaje sie pamiętasz kto podawałl przepis na roletę rzymską??? i mam pytanie do CIebie - czy będziesz niedlugo w IKEA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Przepis na roletę podawała na pewno JoShi i ktoś jeszcze, Osowa? Spróbuję poszukać. Jutro ostatni dzień w robocie, potem 2 tygodnie urlopu... Do Ikei na pewno się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Zara znajde. Mam to gdzies. Nie chcialam powiedziec, ze mam to w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 http://forum.muratordom.pl/post2118070.htm?highlight=roleta%20rzymska#2118070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 O właśnie, przepis Osowej jest bardziej dopracowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mam prosbe. Jak juz chodzicie do tego LM albo innej Castoramy - czy moglybyscie sprawdzic, ile takie zwykle drzwi sosnowe maja grubosci? Mam dylemat z moimi galkami, nie wiem, czy zamek bedzie pasowal, a nie mam jak sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nie mogłaś wcześniej? Właśnie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dopiero dzisiaj zaczelam galek szukac. Bez tego nie umre, ale gdyby kto przechodzil kolo drzwi, to dobrze by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Moje mają 4 cm grubości tam gdzie klamka. Chyba to jakiś standard, bo klamki zwykłe kupowałam (mechanizm już był osadzony) w LM i nawet się nie zastanawiałam nad grubością drzwi. Myślę że różnica może być między zew. i wew. Jak będę przechodzić w sklepie, to jeszcze zmierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 chciałam się przywitać i... powiedziec dobranoc wróciliśmy z rajdu po sklepach i wizycie na budowie, zjadłam kolacyjkę i... padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za zmierzenie. To by bylo wporzo. Ale mowisz o wewnetrznych drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Pa-dam, pa-dam, to dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za zmierzenie. To by bylo wporzo. Ale mowisz o wewnetrznych drzwiach? No tak Zwykłe sosnowe, to raczej o wew. mówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za zmierzenie. To by bylo wporzo. Ale mowisz o wewnetrznych drzwiach? No tak Zwykłe sosnowe, to raczej o wew. mówiłaś? No tak. Tylko cos mi wyobrazni nie starczylo na te 4 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.08.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za zmierzenie. To by bylo wporzo. Ale mowisz o wewnetrznych drzwiach? No tak Zwykłe sosnowe, to raczej o wew. mówiłaś? No tak. Tylko cos mi wyobrazni nie starczylo na te 4 cm... Szczerze mówiąc, sama się zdziwiłam Ale wiesz jak to jest z tymi pomiarami i tym, co nam się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.08.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki za zmierzenie. To by bylo wporzo. Ale mowisz o wewnetrznych drzwiach? No tak Zwykłe sosnowe, to raczej o wew. mówiłaś? No tak. Tylko cos mi wyobrazni nie starczylo na te 4 cm... Szczerze mówiąc, sama się zdziwiłam Ale wiesz jak to jest z tymi pomiarami i tym, co nam się wydaje Tak, ogladalam "Jak wygladac dobrze nago"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts