nitubaga 19.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 a to smacznego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ania masz rację....one wciąż o tematach około jedzeniowych....tez wcinam musli... ino trudniej wtedy klikać... Uwazaj z tym musli nad kompem. Ja tak kiedys jadlam i nawsypywalo mi sie pod klawisze. Potem probowalam to czyscic pedzelkiem, pedzelek sie zaklinowal i jak sie nie pierdyknelam trzonkiem w oko... Myslalam, ze mi wyplynie zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ania masz rację....one wciąż o tematach około jedzeniowych....tez wcinam musli... ino trudniej wtedy klikać... Uwazaj z tym musli nad kompem. Ja tak kiedys jadlam i nawsypywalo mi sie pod klawisze. Potem probowalam to czyscic pedzelkiem, pedzelek sie zaklinowal i jak sie nie pierdyknelam trzonkiem w oko... Myslalam, ze mi wyplynie zaraz. Sorki... Ja wiem, to nie śmieszne Dlatego ja swojego lapcia wytrzepuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ania masz rację....one wciąż o tematach około jedzeniowych....tez wcinam musli... ino trudniej wtedy klikać... Uwazaj z tym musli nad kompem. Ja tak kiedys jadlam i nawsypywalo mi sie pod klawisze. Potem probowalam to czyscic pedzelkiem, pedzelek sie zaklinowal i jak sie nie pierdyknelam trzonkiem w oko... Myslalam, ze mi wyplynie zaraz. Sorki... Ja wiem, to nie śmieszne Dlatego ja swojego lapcia wytrzepuję To jeszcze nie laptopek byl, pod laptopkowa klawiature tyle by nie wpadlo... Tez sie smieje, jak sobie to przypomne, nie krepuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Ja się kiedyś tak załatwiłam śledziem od namiotu Wyciągałam śledzia śledziem i się omskło Dziura w brodzie Od stacjonarnego to rozkręcałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A propos brody to moja kumpela przyssala sobie szklanke do brody... Miala fioletowa chyba ze 3 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.08.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Tyż fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hej. Chyba pojde spac. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.08.2008 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Eee tam, ładny dzień u nas wstaje....A u ciebie to która teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dzien dybry! Uwiebiam Was czytac od razu mam lepszy humor to wydlubywanie musli czy zasysanie szklanki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.08.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jak się kiedyś będę nudzić to popróbuję....a nuż bez oka lub z fioletowa brodą wydam się małżonowi ciekawsza, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kurcze zaplulam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A propos brody ... Kilka lat temu pojechałam z klasą na "zieloną szkołę" do Kołobrzegu. Podczas straganowych zakupów chłopcy zakupili pistolety na kulki W trosce o ich bezpieczeństwo wszystkie pozabierałam i powiedziałam, ze dostaną po powrocie jak ich będę przekazywać rodzicom. Opowiadając to koleżance w pokoju podczas poobiedniego odpoczynku (leżałysmy na wyrkach w odległości ok.2m), w pewnym momencie zażartowałam mówiąc "broń się", czy coś w tym stylu i strzeliłam z jednego z pistoletów. Byłam przekonana, ze był w środku pusty - sprawdzałam wcześniej, ale chyba kulka musiała już być w lufie Strzeliłam Małgosi prosto w brodę Złapała się za tę brodę, łzy Jej leciały z bólu, a jednocześnie tak się śmiała, że nie mogła dojść do umywalki, gdzie Jej chciałam z zimnej wody zrobić kompres, bo napuchło tak, że szkoda mówić Boże jak mi było głupio, a ta śmiała się jak szalona Ślad pozostał w postaci czerwonej kropki na środku brody i zdobił Małgosię do końca pobytu, a Ona na samo wspomnienie wybuchała śmiechem (całe szczęście, że to kobitka z poczuciem humoru ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie się panie psorki zabawiają Nie ma to jak zabrać dziecku zabawkę i samemu się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie się panie psorki zabawiają Nie ma to jak zabrać dziecku zabawkę i samemu się pobawić Jakie to człowiek czasami głupie pomysły miewa... dzieciom się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.08.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No teraz to juz sie wcale nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No ładnie się panie psorki zabawiają Nie ma to jak zabrać dziecku zabawkę i samemu się pobawić Jakie to człowiek czasami głupie pomysły miewa... dzieciom się dziwić Eeee, dzieci to w życiu nie wpadną na tak głupie pomysły, jak dorośli One się posługują logiką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts