OK 22.08.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.08.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Wow Dwa dni chodziłam wkurzona z powodu braku dostępu do netu, a tu dzisiaj taka niespodzianka na pocieszenie - pikny avatar,który spowodował u mnie niemal wytrzeszcz oczu Piękne fotki, Olga Witanko popołudniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Witanko i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... To jaki masz problem? Połóż se nogę koło laptopa, co za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... To jaki masz problem? Połóż se nogę koło laptopa, co za różnica? Tak zrobie. Tylko na kolor sie nie moge zdecydowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... Wiesz, bo ja to zawsze się do pedicure rozsiadam na podłodze, bo mi najwygodniej. Toteż tak napisałam i w żadnym wypadku nie miałam na myśli wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... To jaki masz problem? Połóż se nogę koło laptopa, co za różnica? Tak zrobie. Tylko na kolor sie nie moge zdecydowac... Dlatego ja w najlepszych czasach miewam 2 kolory Bladoróżowy, taki naturalny i ciemna wiśnia. No i oczywiście bezbarwny Nie miewam problemów z decyzją dzięki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Postaw se laptopa na podłodze Wiesz co, Olga, ja jeszcze nie jestem az taka gruba, zebym nie mogla nogi podniesc... To jaki masz problem? Połóż se nogę koło laptopa, co za różnica? Tak zrobie. Tylko na kolor sie nie moge zdecydowac... Dlatego ja w najlepszych czasach miewam 2 kolory Bladoróżowy, taki naturalny i ciemna wiśnia. No i oczywiście bezbarwny Nie miewam problemów z decyzją dzięki temu No ja tutaj tez mam w zasadzie 3 kolory - pomaranczowy, czerwony i bladorozowy. Ale wiesz, kazdy w innej tonacji, wiec jak tu sie potem ubierac... Szkoda, ze jakiejs ciemnej wisni wlasnie nie mam - do wiekszosci ubran by pasowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia No to mam teraz wlasnie taki i nie jestem przekonana, czy zdrowy paznokiec tak wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia No to mam teraz wlasnie taki i nie jestem przekonana, czy zdrowy paznokiec tak wyglada... To znaczy, że nie ten kolor, to jeszcze do odcienia skóy trzeba dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia No to mam teraz wlasnie taki i nie jestem przekonana, czy zdrowy paznokiec tak wyglada... To znaczy, że nie ten kolor, to jeszcze do odcienia skóy trzeba dobrać No tak pomyslalam, ze czymstam paznokiec Murzynki sie jednak rozni od bialego paznokcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Bo to skomplikowane sprawy som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.08.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Dlatego bron Panie Boze, isc do Murzynki kolor podkladu dobierac. Zawsze za ciemny dobierze, no szans nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.08.2008 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Fakt, będę uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.08.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia No to mam teraz wlasnie taki i nie jestem przekonana, czy zdrowy paznokiec tak wyglada... idę po ścierkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2008 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Fakt, będę uważać Gdybys miala okazje - Chinka lepsza niz Murzynka sto razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.08.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 A, bo ten bladoróżowy to miewam taki, że też mi do wszystkiego pasuje, bo jest w zasadzie w kolorze zdrowego paznokcia Hej! bladoróżowy faktycznie ok, gorzej jakiś żółty... zapraszam do mnie na kawkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts