OK 27.08.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja to tylko do wypłaty poczekam z kupnem naczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 A wypłata już niedługo... Ciekawe kto pierwszy pochwali się fotką z pieczonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Pytek? Właśnie, poprosimy o fotę, jak to powinno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mam okropny zajob w tym tyg. w pracy, ale może się uda jakiś obiad upichcić jutro lub w piątek, to wrzucę fotkę z poszczególnych etapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 No to ja czekam, żeby nie sp... Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie zaglądam tu więcej, tylko się oplułam tak smakowicie ten przepis wygląda, że pozwolę sobie go wypróbować. Dzień dobry taka dziwna kolejność, bo ślina ciekła i nie mogłam się powstrzymać ja tam się nie znam, ale to może odruch Pawłowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie zaglądam tu więcej, tylko się oplułam tak smakowicie ten przepis wygląda, że pozwolę sobie go wypróbować. Dzień dobry taka dziwna kolejność, bo ślina ciekła i nie mogłam się powstrzymać ja tam się nie znam, ale to może odruch Pawłowa? Jeszcze nie, odruch Pawłowa, to jak na sam widok wątku zacznie się ślinić Tak w ogóle, to witam u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 aaaaaaaaaaaaaaaa to musze zanotować i jak ja zacznę tak mieć to dać mężowi dyspozycje by kompa wyłączył... a witam gospodynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 nie zaglądam tu więcej, tylko się oplułam tak smakowicie ten przepis wygląda, że pozwolę sobie go wypróbować. Dzień dobry taka dziwna kolejność, bo ślina ciekła i nie mogłam się powstrzymać ja tam się nie znam, ale to może odruch Pawłowa? Jeszcze nie, odruch Pawłowa, to jak na sam widok wątku zacznie się ślinić Tak w ogóle, to witam u mnie sama bym się właśnie popluła, ale ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Uciekam do domciu, do zobaczenia wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a ja do pisania pracy domowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 27.08.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 O Monia, przepis prawie jak nasze duszonki co to "duszonki"? no właśnie takie danie z ziemniaków, kiełbasy, boczku, cebuli ziemniaki trzeba obrać, pokroić w talarki, cebulę w talarki, kiełbachę i boczek też (tzn. w plastry ) do kociołka daje się na spód skórę z boczku, potem warstwami ziemniaki, cebulę, kiełbasę z boczkiem itd. Góra jest ziemniaczana. Na samą górę można dać liście kapusty i na to przykrywkę. potem nad ognisko i ... smaczego wersję piekarnikową da się zrobić w żaroodpornym naczyniu, bez kapusty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Dobry wieczór A ja tam, jak już się zabiorę, to wersję piekarnikową zrobię z kapustką jednak Myślę, że ona dużo smaczku daje, a poza tym lubię kapustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 27.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja to sie zastanawiam nad kiszona kapustą.... Mój małż uwielbia kiszoną Właśnie robi bigosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja kapustę to w każdej postaci Bigosik też mniamu-mniam, ale jak dla mnie jeszcze ciut za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ależ smakowity wątek się zrobił ja też bym tę duszonkę z kapustką zrobiła witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam, witam Maluszku, zajrzyj do Nitubagowego domku - Ty pewnie wiesz, co z tą bramą? A we wątku faktycznie, aż pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 zaraz tam biegnę i zobaczę o co chodzi smaka narobiłyście mi na bigosik - oj zjadłabym takiego tatusiowego bigosika, no mówię Wam niebo w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.08.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja na bigosik jeszcze poczekam - w jesienne słoty najlepiej smakuje Właśnie sobie uświadomiłam, że bigosu to jeszcze nie robiłam sama Trza to w tym roku naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.08.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Ja na bigosik jeszcze poczekam - w jesienne słoty najlepiej smakuje Właśnie sobie uświadomiłam, że bigosu to jeszcze nie robiłam sama Trza to w tym roku naprawić Ja bigosik często robię zimą, bo wtedy własnie wyjątkowo mamy na niego smak. Superaśny wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.