onna 03.09.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 monia, zajrzyj do mnie jak będziesz miala chwilę, może nazwiesz mi jakies róże a Olga przyjdzie jak będzie chciala. Nie na darmo kota ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 przyszłam powiedzieć heloł.... mamy piękny dzionek...środeczek tygodnia, więc już niewiele...jakoś mi teraz wesoło, w przeciwieństwie do tego co było rano... no to co? jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.09.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Heloł Wpadłam na chwilkę, coby se zaległości zbyt dużych nie narobić Straszliwie dużo roboty w robocie ostatnio, a wracam do domu, to padam bez odpalania kompa Bo wiem, że jak odpalę, to znów będę siedzieć diabli wiedzą do której Więc jakby co - to wszystko gra Jak tylko wymyślę, jak rozrysować księgowość-kontówkę na jednej kartce A4 (w walucie na dodatek) w formie zrozumiałej dla laika, to od razu wracam No nie, nie od razu - najpierw się urżnę w trupa z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Jako corka wieloletniej ksiegowej powiem Ci od razu - to NIEMOZLIWE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.09.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Godosz? Niestety to rozwiązanie nie wchodzi w grę Ostatnio rozpatruję inwestycję w wagon zapałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.09.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 A co, szefa uczycie ksiegowosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 pracuj Olga, pracuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.09.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A co, szefa uczycie ksiegowosci? Jest gorzej - handlowców Aniu, pracuję, aż sie kurzy Cześć i cześć, uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a w domku co bedziesz robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.09.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Czujemy się opuszczone ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.09.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Olga coś nam tu ściemnia ostatnio... w żadne spanie nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 A ja wlasnie w spanie wierze najbardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Echhh, wierzcie w co chcecie Już mówiłam wcześniej - mam trochę życia do wyprowadzenia na prostą To się wiąże z tym m.in., że muszę pobyć sama ze sobą czasami Właśnie się pożarłam z Najlepszym z Prezesów na służbowej imprezce i niewykluczone, że będę musiała wyprowadzać to swoje życie na prostą ciut szybciej, niż bym chciała Co zrobić?... Takie życie... Po...%$@! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.09.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czyli trudne dni u Ciebie W takim razie nie podddawaj się, choć życie czasami okrutne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ostatecznie jest takie powiedzenie, ze nie ma tego zlego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czyli trudne dni u Ciebie W takim razie nie podddawaj się, choć życie czasami okrutne jest Trudne-nietrudne Robotę i szefa mam najlepszą pod słońcem, ale są rzeczy, z którymi się nie pogodzę za żadne pieniądze Mam jakieś tam swoje plany na przyszłość, za które się ostatnio zabrałam na poważnie Ale wychodzi na to, że być może będę musiała chcąc-nie chcąc przyspieszyć Co niekoniecznie mi pasuje Na pewno się nie poddam - to jest właśnie to, czego nie umiem Nawet jeśli czasem by się opłaciło Małgoś - to jest jedno z moich najbardziej ulubionych powiedzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.09.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Czyli trudne dni u Ciebie W takim razie nie podddawaj się, choć życie czasami okrutne jest Trudne-nietrudne Robotę i szefa mam najlepszą pod słońcem, ale są rzeczy, z którymi się nie pogodzę za żadne pieniądze Mam jakieś tam swoje plany na przyszłość, za które się ostatnio zabrałam na poważnie Ale wychodzi na to, że być może będę musiała chcąc-nie chcąc przyspieszyć Co niekoniecznie mi pasuje Na pewno się nie poddam - to jest właśnie to, czego nie umiem Nawet jeśli czasem by się opłaciło Małgoś - to jest jedno z moich najbardziej ulubionych powiedzeń nie wiem o so chodzi ale pamiętaj, że są ludzie, i to nie tylko na tym forum, którzy zawsze są gotowi Ci pomóc...i jeśli to Ci poprawi humor - możemy zrobić listę....wierz mi będzie ona długa ... i ja też się wpiszę... dużymi literami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Kasia - jedyna lista na jaką masz się wpisać, to lista na najbliższą imprezę Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.09.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Nie tylko jedno z ulubionych, ale tez najczesciej sprawdzajacych sie powiedzen, wiec po prostu czasami trzeba zacisnac zeby i zobaczyc pozytywy. A teraz jeszcze powiedz, ze mialas ochote wyjsc za Hiszpana i ze to wlasnie musisz przyspieszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.09.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Żadnych wyjść za Hiszpana Mam ochotę iść na swoje, tylko mi jeszcze chwila potrzebna Ale jak tak dalej pójdzie, to %$@ ... i znowu będę w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts