monia i marek 14.09.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A ja sądzę, że tam jednak nie ma alkoholu Eee, Olga, nie psuj nam śniadaniowego nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Same sobie dolejemy Siem nie bendziemy prosić, o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ja nie muszem dolewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 14.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Niestety muszę Was zostawić na razie -jadę na zakupy cotygodniowe, które w 90% składają się z żarcia dla psa w ilościch hurtowych PA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Śniadanko jest dla wszystkich, dla ciężarnych też - a może przede wszystkim. A jak kto chce, to mogę dolać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ja się dzisiaj anielsko objawiam, ale dolać mi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Monia, widzę nowy awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Monia, widzę nowy awatarek fajny, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dolewkę przyniesłam http://www.inhabitat.com/wp-content/uploads/vodka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Monia, widzę nowy awatarek fajny, co ? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No dobra, my tu sobie gadu-gadu, a życie życiem To może gwoli wyjaśnień, bo tu różniste podejrzenia chodzą Klamka jednak zapadła i odchodzę z firmy - wcześniej niż później. Terminu nie mam określonego - parę miesięcy, tyle ile potrzebuję Aczkolwiek chciałabym jak najszybciej. Tak jak pisałam wcześniej - najprawdopodobniej na swoje. Najprawdopodobniej, bo najpierw muszę się podliczyć. Jestem na jutro umówiona z dobrym przyjacielem - specjalistą od biznesplanów i kredytów firmowych Musimy siąść i się zastanowić, czy jest z czym startować, jaki obrać plan działania itd. Na razie nic więcej nie mówię, bo może się okazać, że po prostu mnie nie stać i trzeba będzie szukać etatu Choć to by była dla mnie najczarniejsza z czarnych możliwość Troszkę mi się to wszystko potoczyło inaczej i szybciej niż planowałam - z mojej winy zresztą Ale tak sobie myślę, że może to i lepiej Plany na swoje miałam od dawna, choć chciałam jeszcze te parę lat poczekać. Teraz sobie myślę, że chyba jednak nie ma na co czekać Latka lecą - jeśli mam skorzystać na tym w rozsądnym wieku , to im szybciej tym lepiej W każdym razie stąd te moje nieobecności na FM i wyrywkowe bywanie, nie wszędzie, gdzie powinnam być. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Mam ogromny natłok myśli w zupełnie innym temacie, trudno mi się skoncentrować na czymkolwiek innym, a jak dobrze pójdzie, to dojdzie jeszcze kupa biegania i w ogóle może być nieciekawie z czasem Na razie jestem na przemian w lekkiej panice i w lekkiej euforii Ze znaczną przewagą paniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ale dolewka Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 No dobra, my tu sobie gadu-gadu, a życie życiem To może gwoli wyjaśnień, bo tu różniste podejrzenia chodzą Klamka jednak zapadła i odchodzę z firmy - wcześniej niż później. Terminu nie mam określonego - parę miesięcy, tyle ile potrzebuję Aczkolwiek chciałabym jak najszybciej. Tak jak pisałam wcześniej - najprawdopodobniej na swoje. Najprawdopodobniej, bo najpierw muszę się podliczyć. Jestem na jutro umówiona z dobrym przyjacielem - specjalistą od biznesplanów i kredytów firmowych Musimy siąść i się zastanowić, czy jest z czym startować, jaki obrać plan działania itd. Na razie nic więcej nie mówię, bo może się okazać, że po prostu mnie nie stać i trzeba będzie szukać etatu Choć to by była dla mnie najczarniejsza z czarnych możliwość Troszkę mi się to wszystko potoczyło inaczej i szybciej niż planowałam - z mojej winy zresztą Ale tak sobie myślę, że może to i lepiej Plany na swoje miałam od dawna, choć chciałam jeszcze te parę lat poczekać. Teraz sobie myślę, że chyba jednak nie ma na co czekać Latka lecą - jeśli mam skorzystać na tym w rozsądnym wieku , to im szybciej tym lepiej W każdym razie stąd te moje nieobecności na FM i wyrywkowe bywanie, nie wszędzie, gdzie powinnam być. Mam nadzieję, że mi wybaczycie Mam ogromny natłok myśli w zupełnie innym temacie, trudno mi się skoncentrować na czymkolwiek innym, a jak dobrze pójdzie, to dojdzie jeszcze kupa biegania i w ogóle może być nieciekawie z czasem Na razie jestem na przemian w lekkiej panice i w lekkiej euforii Ze znaczną przewagą paniki Teraz musisz polać jeszcze więcej , bo aż se usiadłam z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Teraz musisz polać jeszcze więcej , bo aż se usiadłam z wrażenia Sie robi http://img.alibaba.com/photo/11794554/Vodka_Brand_Name_And_High_Quality.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Noooo, teraz lepiej Wspominałaś, że decyzja zapadnie, ale nie JUŻ! Oczywiście nieobecności są Ci wybaczone No i POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę trzymać takie kciuki jak Ani do porodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzięki, to najpierw trzymaj Ani do porodu, na mnie będzie jeszcze czas Ale na bank się przydadzą Mówiąc szczerze, to sama się nie spodziewałam, że decyzja zapadnie tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.09.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ani już od dawna trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 14.09.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Wiem, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Dzień dobry obiadowo U mnie dzisiaj filety w..... pokruszonych krakersach bo jajek zabrakło na panierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 cześć kobietki widzę, że pijecie....to się przyłączę, bo nastrój pod psem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts