Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie w starym domu i remont (prawie) generalny

OK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• OK

6251

• malgos2

2112

• kachna28

1536

• monia i marek

948

Najaktywniejsi w wątku

OK-już mi lepiej nie wspominaj o podwyższeniu kredytu :evil: Wniosek złozony 01.10, w I imstancji tzn u Nas w PKOBp pozytywna opinia i sprawdzona zdolność kredytowa a teraz wszystko leży w Bydgosdzczy i czeka na zlitowanie się :evil:
Pewnie chcą Wam zrobić prezent na gwiazdkę :o :wink:

Dżempel, a jak duży ten balon? Bo ja potrafię wypić :roll:

Aka, teraz to mi pewnie w tydzień przyznają, bo potrzebuję te pieniądze gdzieś za 2-3 m-ce dopiero, a i za 4 będzie dobrze. Wniosek złożyłam już, bo brałam wypis z hipoteki i żeby dwa razy nie latać :wink:

Jak mi się spieszyło, to czekałam ponad miesiąc :evil:

Cholera, wywaliło mnie z netu i dopiero się połączyłam :-? Ale co to za połączenie :evil:

Duży ten balon,spokojnie wystarczy 8) .Niezapominaj ,że jesteśmy ten sam rocznik -i też mogę dużo wypić :oops: . :wink: Piękne te Twoje kwiatki na kaflach.A tam miał być napis superowe :oops: :wink: (wina wina :lol: )

Jak wina wina to wybaczam :lol:

A kwiatki będą dopiero wyglądały pięknie, jak się będą odbijać w lustrze, na wprost drzwi :D Przynajmniej taka jest teoria :wink:

PS. Normalnie, to ja nie przepadam za decorami, ale cóż - serce nie sługa, zakochałam się :oops: