efilo 17.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dzieńdoberek na rynku kredytów już za niedługo sytuacja powinna się ustabilizowaćmój bankier twierdzi że wszystkie ograniczenia i wyższe koszty to kwestia przejściowa. więc jak ktoś nie musi to lepiej na tych zasadach nie brać kredytu albo jeszcze lepiej wziać - korzystając z sprzyjającego kursu waluty a potem renegocjować marżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No -w końcu się odezwała -znaczy że żyje!!! Czekamy na ten lokal -bo Sylwester się zbliża ..... Dobra -lecę sie szkolić -bo mam tylko 15min przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Olga, trzymam kciuki cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 widzę, że 'knajpami" obrodzi niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Dzień Dobry -Olgi nadal nie ma.... (Co ona sobie wyobraża ?). Śniadanie zrobiłam z tego co było u niej w lodówce -chociaż kota mi wędlinę wyrywała : http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cześć A właśnie, że jestem Dzięki za śniadanko - jak znalazł, mniam Kasiu, póki co to wyżerek nie podaję, bo zezwolenia z sanepidu jeszcze brak Aniu, Maluszku, Wiolasz dzięki za kciukasy, siem przydadzom Jak kogoś pominęłam w podziękowaniach, to sorki i też dziękuję MałaMi, przeca jak już się wszyscy pobudują, to gdzieś muszą się odstresować, nie? Efilo, ja też liczę, że z kredytami się niedługo unormuje. Obstawiam gdzieś tak od stycznia LP, też zagłosowałam i śledzę postępy Troszku Ci zazdroszczę tego, że już masz co robić Ja na razie tylko koncepcyjnie i to też nie do końca - w końcu wszystko będzie i tak zależeć od lokalu jaki znajdę Bea Mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No w końcu!!!!! Olga -jesteś mi potrzebna -bo mam pytanie -w zasadzie jest dość głupie ... otóż chodzi o piekarnik do zabudowy (masz takowy). Ja myślę o Electroluxie EOB68000X. W opisie ma napis "piekarnik do zabudowy w słupku". Jak wiadomo powszechnie -u mnie nie ma możliwości takowej -więc piekarnik ma być "tradycyjnie" pod płytą gazową. Jednak przy tym piekarniku jest taki rysunek techniczny, wynika z niego, że za piekarnikiem musi być 20cm2 nauciekające ciepłe powietrze: http://images44.fotosik.pl/21/99ce69f2a311c3cd.jpeg Zadałam pytanie sprzedawcy czy można montować pod płytą -odpowiedział, że owszem -tak. Tylko co wtedy z tym powietrzem ciepłym na które musi być jakaś "szpara"? trzeba robić dziurę w blacie przy płycie? jak to jest u Ciebie (w ogóle u Was?). Chcę mieć taki piekarnik -ale nie wiem czy się da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 U mnie żadnej szpary nie ma, ale ponieważ mam piekarnik w rogu, to za nim jest miejsca w piz..u Zresztą mój ma wentylację jakoś bokami chyba Nie zauważyłam takich obostrzeń w instrukcji Najlepiej zadaj to pytanie sprzedawcy, skoro twierdzi, że można pod blatem Z rysunku faktycznie wynika, że powinna być szparka ok. 3-4 cm szeroka. W ostateczności może kratkę można w blacie zamontować, ale szczerze wątpię, czy rzeczywiście jest taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 No wiesz -w "zwykłych" piekarnikach -czyli nie do zabudowy -to taka szparka jest faktycznie w rogu za palnikami... hmmm.. już sama nie wiem. Nie chcę żeby z powodu gorąca meble mi się "rozpuściły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Skonsultuj to ze sprzedawcą i wykonawcą mebli. Jak się boisz o meble, to można zrobić w blacie taką kratkę wywietrznikową (pod lodówkami się takie montuje). Można spróbować zrobić to jakoś pionowo lub pod kątem, żeby za dużo syfu tam nie wpadało Jeśli płyta będzie bezpośrednio nad piekarnikiem, to jeszcze sprawdź instrukcję mocowania płyty Właśnie sobie uświadomiłam, że w mojej płycie na tylnym rancie są jakieś otworki, chyba wentylacyjne Musiałabym odpalić piekarnik i sprawdzić, czy przypadkiem ciepłe powietrze tamtędy nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Teraz z zupełni innej beczki Desa robi aukcję wyprzedażową starych mebli, pomyślałam, że parę osób lubiących antyki tu zagląda, więc zamieszczam linka: Katalog. Ceny wywoławcze są bardzo ciekawe, a w Desie zazwyczaj są meble już po renowacji, w dobrym stanie. Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 OK, kciuki trzymam od miesiąca i już mnie ręce bolą Wiadomo już coś w wiadomej sprawie, czy nadal cisza?? Dzięki za link do wyprzedaży Desy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 meble już po renowacji, w dobrym stanie. Może komuś się przyda luknęłam! ale po co komu: krzesło obrotowe elektryczne? http://www.artinfo.pl/cache/4491/id_449145_44020_x_120_y_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Monia Na razie wiadomo tylko, że nie ma co iść do banku Ale jest parę lokali, które mnie interesują, a które dopiero się szykują do wynajmu (sprawy w sądzie itd.). Mam nadzieję, że mi się to zgra w czasie za jakieś 2-3 m-ce i będzie jak znalazł Póki nie mam lokalu, to nie bardzo mogę robić cokolwiek i z lekka mnie to wqrza Ale cóż... jestem ogólnie znana ze swojej cierpliwości A link - tak se właśnie pomyślałam. To wprawdzie aukcje, ale podają ceny, po których nie poszło w saloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 meble już po renowacji, w dobrym stanie. Może komuś się przyda luknęłam! ale po co komu: krzesło obrotowe elektryczne? http://www.artinfo.pl/cache/4491/id_449145_44020_x_120_y_0.jpg Eklektyczne, Kochanie, eklektyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Eklektyczne, Kochanie, eklektyczne umknęło mi.... Ale łóżek nie mają -a to jest teraz w kręgu moich zainteresowań. Łóżko dębowe -160x200cm, wysokść "pleców" max 110cm (skos ..), najlepiej jakaś secesja... (coby do toaletki pasowało ). Tylko kasy nie mam -ale inspiracji szukać warto -bo może zlecę stolarzowi. Dęba już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Kasiu, łóżka są rzadko, bo w zasadzie stare łóżka nie odpowiadają "dzisiejszym" parametrom Zazwyczaj mają poniżej 2m długości i są pojedyńcze ("małżeńskie" były zestawiane). Nie pasują do materacy itd. A inspiracji poszukaj na allegro w antykach, tam bywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 są pojedyńcze ("małżeńskie" były zestawiane). Nie pasują do materacy itd. No właśnie -u rodziców na strychu to są 2albo 3 takie pojedyncze... ale ja wolę jedno a nie dwa osobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Monia Na razie wiadomo tylko, że nie ma co iść do banku Ale jest parę lokali, które mnie interesują, a które dopiero się szykują do wynajmu (sprawy w sądzie itd.). Mam nadzieję, że mi się to zgra w czasie za jakieś 2-3 m-ce i będzie jak znalazł Póki nie mam lokalu, to nie bardzo mogę robić cokolwiek i z lekka mnie to wqrza Ale cóż... jestem ogólnie znana ze swojej cierpliwości A link - tak se właśnie pomyślałam. To wprawdzie aukcje, ale podają ceny, po których nie poszło w saloni No dobra, to trzymam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.10.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Czymta, czymta Sprawa postanowiona, teraz to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts