dżempel 24.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kobieta zmienną jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No dobra -już jestem jest jeszcze coś do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kobieta zmienną jest Idę obierać włoszczyznę do rosołku, nie będzie mnie chwilę. Biere dzbanuszek do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja jestem jak najbardziej za dekorkami- i to tymi kwaiatowymi, gorzej z przekonaniem mężulka, ale ja go urobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 jest tu kto? -czy wszystkie obieracie włoszczyznę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 jest tu kto? -czy wszystkie obieracie włoszczyznę ? Tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To ty już dzisiaj niedzielny rosołek gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ja też już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No to po koniaczkuhttp://www.alkoholeswiata.com/zdjecia/2663_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To ty już dzisiaj niedzielny rosołek gotujesz? Nioooo, to jutro będzie tak, jak lubię Będzie kurzo-wołowy, a lubię jak się ta wołowinka z gnatem dłuuugo gotują na wolnym ogniu z przyprawami, mniam. Rodzinka (dzieci) jedzą 12-13 obiad, to musiałabym go jutro rano wstawić, żeby się wypyrkolił odpowiednio, a rano miewam lenia Zresztą wg mnie, wszelkie zupy są najlepsze na drugi dzień - jak się jeszcze przez noc uleżą Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja dzisiaj cały dzień w garach bo jutro rodzinka na imieninki wpada ... Wymyslili mi robotę z bardzo pracochłonnym plackiem. Biszkopt, owoce, galaretki, masa ,polewa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To ty już dzisiaj niedzielny rosołek gotujesz? Nioooo, to jutro będzie tak, jak lubię Będzie kurzo-wołowy, a lubię jak się ta wołowinka z gnatem dłuuugo gotują na wolnym ogniu z przyprawami, mniam. Rodzinka (dzieci) jedzą 12-13 obiad, to musiałabym go jutro rano wstawić, żeby się wypyrkolił odpowiednio, a rano miewam lenia Zresztą wg mnie, wszelkie zupy są najlepsze na drugi dzień - jak się jeszcze przez noc uleżą Mniam U mnie mężuś w niedziele rosołek zawsze gotuje - iteż obowiazkowo z wołowinką A ja leżę w łóżeczku i sobie czekam na obiadek. Tylko jutro leniuch odpada -imieninki rodzinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja dzisiaj cały dzień w garach bo jutro rodzinka na imieninki wpada ... Wymyslili mi robotę z bardzo pracochłonnym plackiem. Biszkopt, owoce, galaretki, masa ,polewa.... Ja takie cudeńka to tylko na święta mam cierpliwość - na co dzień się specjalizuję w daniach szybkich i prostych w przyrządzaniu. Nawet przy takim rosołku to w sumie z 15 min. roboty - potem się sam pyrkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 To ty już dzisiaj niedzielny rosołek gotujesz? Nioooo, to jutro będzie tak, jak lubię Będzie kurzo-wołowy, a lubię jak się ta wołowinka z gnatem dłuuugo gotują na wolnym ogniu z przyprawami, mniam. Rodzinka (dzieci) jedzą 12-13 obiad, to musiałabym go jutro rano wstawić, żeby się wypyrkolił odpowiednio, a rano miewam lenia Zresztą wg mnie, wszelkie zupy są najlepsze na drugi dzień - jak się jeszcze przez noc uleżą Mniam U mnie mężuś w niedziele rosołek zawsze gotuje - iteż obowiazkowo z wołowinką A ja leżę w łóżeczku i sobie czekam na obiadek. Tylko jutro leniuch odpada -imieninki rodzinne. Dla mnie też - może być z kurą lub bez kury - oba lubię. Ale wołowinka obowiązkowo. I z gnatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dobra kobietki -zmywam się -bo muszę jeszcze ogarnąc chaos w mieszkanku Jutro wpadnę z jakimś poczęstunkiem -pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 pa-oby wszystko wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kachna-udanej imprezki!!!! ja dzisiaj napichciałm-obie sałatki, które wymieniałam wcześniej, rosołek- obowiązkowo drobiowo-wołowy, żeberka w miodowym sosie(na jutrzejszy obiadek), ugotowałam kapuchę kiszona ze skwareczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Aka, teraz to mi pewnie w tydzień przyznają, bo potrzebuję te pieniądze gdzieś za 2-3 m-ce dopiero, a i za 4 będzie dobrze. Wniosek złożyłam już, bo brałam wypis z hipoteki i żeby dwa razy nie latać Jak mi się spieszyło, to czekałam ponad miesiąc Ty mnie nie strasz jak asę potrzebuję NATYCHMIAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.11.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kachna-udanej imprezki!!!! ja dzisiaj napichciałm-obie sałatki, które wymieniałam wcześniej, rosołek- obowiązkowo drobiowo-wołowy, żeberka w miodowym sosie(na jutrzejszy obiadek), ugotowałam kapuchę kiszona ze skwareczkami Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kachna-udanej imprezki!!!! ja dzisiaj napichciałm-obie sałatki, które wymieniałam wcześniej, rosołek- obowiązkowo drobiowo-wołowy, żeberka w miodowym sosie(na jutrzejszy obiadek), ugotowałam kapuchę kiszona ze skwareczkami jak czytam jak Wy pichcicie to aż mam wyrzuty sumienia ,że się trochę ociągam Te Wasze przepisy są takie ....... mniamniuśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts