malgos2 07.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Bo mialam 100% pewnosci kogo mam bic. Jak jego zona dostala wezwanie na komisariat jako swiadek to on do mnie zadzwonil z repertuarem dosc siarczystym i w ten sposob sie upewnilam, o czym pani policjantki nie omieszkalam poinformowac. Pewnie wszystko sie rozlezie po kosciach, nie licze na nic, ale przynajmniej polaza sobie wszyscy po ciemnych pokojach to im przejdzie obrzydzanie mi zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Trzy razy sie zastanowią, zanim znowu z Tobą zadrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Taka mam nadzieje. Prezesik wspolnoty juz chodzi jak w zegarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No, ja też ustawiam pomalutku wspólnotę i administrację na miejsca W tym roku odebrałam zawiadomienie o zebraniu wraz z projektami uchwał itd. Czytam i.... oczom nie wierzę Przez dwa lata nic tylko ocieplanie i ocieplanie, i o niczym innym słyszeć nie chcieli, a tu.... REMONT ELEKTRYKI Ale się ucieszyłam Wyszło na moje Wreszcie mi przestaną korki wysiadać, jak się zapomnę i przy działającej pralce i czajniku ciepłą wodę w kuchni odkręcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A u mojej tesciowej wspolnota chce wziac kredyt na ocieplenie. Ocipieli... Wyszlo, ze kazdy musialby placic o 200 zlotych wiecej przez 2 lata. A potem zarzad sie ulotni, a wspolnota zostanie z dlugiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 U mnie właśnie ta sama gadka była - ocieplenie na kredyt. Więc marudziłam, że najpierw instalacje wew. trzeba zrobić do końca, bo później przez x lat spłata kredytu, a elektryka tego nie wytrzyma na pewno No i wymarudziłam Teraz cała kasa z FR pójdzie w elektrykę, więc zanim się na wkład własny do kredytu na ocieplenie uzbiera, to ładnych parę latek minie. Może po drodze coś się pozmienia w technologiach - bo jak mi dołożą do 0,7metrowej ściany jeszcze 15 cm styro, to już całkiem w norze będe mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witaj, Olga Co tydzień tu zaglądam i cisza, aż wreszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Ano jezdem Dziewczyny mnie wczoraj w doopkę kopnęły, choć już i tak od paru dni się zbierałam, bo stęskniłam się straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Miejmy nadzieje, ze Cie wciagnie znowu na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Acha, i na Forum juz mozna dupa pisac bez cenzury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dupka, jeśli już Ale Ty mi życzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nie Tobie tylko nam. Sila fachowa potrzebna zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 To się chyba 'egoizm' nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 A co? Nie wolno? A teraz egoistycznie ide kible ogladac, bo mi sklepy zamkna. Mam nadzieje, ze jak wroce to jeszcze bedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Też muszę wyskoczyć na godzinkę, ale wrócę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wracaj, wracaj i bywaj częśćiej, bo bardzo Cie tu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Też muszę wyskoczyć na godzinkę, ale wrócę na pewno No nie! a ja dopiero od rodziców wróciłam, a ona sobie poszła ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 No nie, już jestem z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Olga -czy uporałas się już ze swoja garderobą? bo u mnie to niedługo bedzie na tapecie -a chcialabym ją zrobic w miarę tanio i praktycznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.03.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kasiu, garderoba na razie funkcjonuje, bo nie ma wyjścia. Starcza mi na razie, jest oczywiście wygodniejsza niż szafa, ale żebym była z niej zadowolona do końca, to nie mogę powiedzieć. Ten system z Ikei niestety mi nie do końca odpowiada, ale nie mam teraz kasy na zmiany, więc przez parę lat musi być jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts